AIVD waarschuwt: duizenden sympathisanten Jihadisme in Nederland

Screenshot_13

ISIS in Den Haag

(Door: Frank Verhoef)

Plus: er lopen honderden Jihadisten rond in ons land.

De geheime dienst AIVD heeft een nieuw jaarverslag uitgebracht (hier te lezen) waarin iets duidelijker wordt hoeveel Jihadisten er eigenlijk zijn in Nederland en hoeveel sympathisanten zij hebben. Kerncitaat uit het jaarverslag:

Hoe groot het aantal Jihadisten in Nederland is, is moeilijk te schatten, maar de AIVD gaat ervan uit dat het om enkele honderden gaat en enkele duizenden sympathisanten.

Het komt niet echt als een verrassing voor wie het afgelopen jaar heeft opgelet: tientallen Jihadisten demonstreerden op straat vóór ISIS, reisden af naar Syrië en sloten zich aan bij islamitische terreurorganisaties als ISIS en Jabhat al-Nusra. Sommigen bliezen zichzelf op bij zelfmoordaanslagen. De stroom polderjihadi’s die de gewapende strijd wil oppakken, raakt voorlopig niet opgedroogd.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op AIVD waarschuwt: duizenden sympathisanten Jihadisme in Nederland

 1. Jan zegt:

  Goede samenwerking tussen de regering en AIVD. De een laat hen binnen, de ander waarschuwt voor de gevolgen. Top.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Binnen minder dan één jaar hebben we hier dezelfde situatie als in Syrië: de christenen zullen eerst worden afgeslacht. http://www.welt.de/politik/ausland/article139906654/Anschlag-auf-Kirchen-durch-Zufall-verhindert.html
  Wedden dat het morgen in alle kranten op de voorpagina staat.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En de regering sliep verder !!!!!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ koddebeier op 22/4 om 18:46

   Hoe is dat in vredesnaam mogelijk als Geert Wilders hier continue voor waarschuwt? Ze slápen niet (want ónze fouten hebben meestal direct gevolgen), maar ze zijn zorgeloos, argeloos, naïef en DOM!
   Voorál DOM!
   Waarschijnlijk gaan ze er van uit dat ze door moslims overal hun zin in te geven het tij kunnen keren. Job Cohen hield ze te vriend door met ze te gaan theedrinken, maar de anderen geven moslims veel teveel toe. Moslims hebben inmiddels niet alleen een vóet tussen de deur, maar ze staan voor de helft bij ons binnen.

   Het is om uit je vel te springen, zoals de overheid met de veiligheid van zijn burgers omspringt!

   Like

 4. Jan zegt:

  Gematigd islamitisch land Tunesië:

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Tja, en wat gaat onze regering daaraan doen?

  Ik kan het jullie wel vertellen: HELEMAAL NIETS!

  De islam moet blijven binnenstromen, no matter what.

  Voor olie, geld en een lucratieve baan kan de veiligheid van het volk en haar belangen wel verkocht worden.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Koopmans heeft berekend dat er 100000 in Nederland zitten, zie hier :

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5882

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  En maar ageren tegen Geert Wilders…
  http://www.dumpert.nl/embed/6651218/0659b42b/

  Ze WILLEN het maar niet begrijpen; hoor die Pechtold toch weer eens!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Ze WILLEN het maar niet begrijpen; hoor die Pechtold toch weer eens!!!

   Ja, beste Tistochwat, ik kreeg vanavond de Nieuwsbrief van de PVV. Geert Wilders sprak zijn opponenten toe met een eindeloos geduld, over het feit dat wij het niet aankunnen. Maar ze blijven maar volhouden, vooral die Alexander Pechtold, dat we die asielzoekers moeten opnemen, geen woord over gelukszoekers, het zijn allemaal zielige mensen. Het is om radeloos van te worden.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Oh, woon er vlakbij, rij er elke dag langs, vreemd gebouw. sinister!
  Geheim verbond, met geheim glas.
  Ook een cluppie niet voor ons zeg maar.
  Q:
  Marc Kuipers is met ingang van 1 november 2012 benoemd tot plaatsvervangend hoofd Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Hij volgt Jan-Kees Goet op die sinds 15 oktober 2012 bestuursvoorzitter van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers is.
  Snappie?
  Proost!

  Like

 9. Driek zegt:

  Ik lees in De Telegraaf zojuist:

  ‘Illegalenakkoord in strijd met Europa-recht’

  AMSTERDAM –
  Het conceptakkoord tussen VVD en PvdA over de opvang van illegalen is in strijd met de uitspraak van het Europese Comité voor Sociale Rechten. Dit stelde Amnesty International woensdagavond. De mensenrechtenorganisatie hekelt dat het onder bepaalde voorwaarden mogelijk blijft dat mensen zomaar op straat worden gezet.
  Amnesty International wijst erop dat het comité heeft geoordeeld dat de Nederlandse overheid moet zorgen voor geschikte voorzieningen, zodat de menselijke waardigheid niet wordt geschaad. „Deze uitspraak is niet voor meerderlei uitleg vatbaar. Toegang tot voedsel, water, kleding en een veilige plek om te slapen zijn minimumvereisten om te kunnen overleven”, aldus Amnesty.

  Maar uiteindelijk zullen deze mensen straks, na maanden op straat rond te hebben gezworven, omdat ze nergens naartoe kunnen – want uitzetten naar het land van herkomst is onmogelijk – wel onder een generaal pardon vallen. Dat hele conceptakkoord is geen pest waard. En dat weten ze bij de VVD en de PVDA ook donders goed. Het is allemaal flauwekul.

  Ik zelf ben voorstander van het Bijbelse gebod om voor je naaste te zorgen, doch nergens staat geschreven dat je een ieder, die daar om vraagt, van voedsel en onderdak dient te voorzien. En ik ga de lezer hier niet vervelen met al die passages uit den Schrift, de lezer moet het maar van me aannemen. Maar, het komt hier op neer: wij zijn op aarde om te werken voor ons dagelijks brood en om onze Schepper te dienen. Dat staat in de Bijbel. De Nederlanders hebben zich eeuwenlang hieraan gehouden. En dank zij die plichtsgetrouwe Nederlanders leven we in een (nog wel) welvarend land. Maar om ons nou helemaal kaal te laten vreten door een stelletje klaplopers en quat kauwende Somaliërs en andere gelukszoekers, dat gaat me te ver. Daar heb ik knap de pest over in. Dat zit me niet lekker. Dat mogen jullie gerust weten.

  Alleen onze bewindslieden schijnen dat maar normaal te vinden. Maar ja, niet alleen onze bewindslieden, ook het merendeel der Nederlandse bevolking barst in snikken uit wanneer ze die foto’s zien in de couranten – foto’s van die geredde vluchtelingen. En een ontroerende foto van een klein kindje dat uit een boot wordt getild. Ja, zo ken ik er ook nog wel een paar.Maar aan alles komt een eind. Sprookjes bestaan niet.

  Gratis eten en drinken, en voor niks naar de dokter en de tandarts, en ga zo maar door. Wel ja, toe maar. Die snikkende Nederlanders, die zo verschrikkelijk begaan zijn met het lot van die dobbernegers, al die lieden van D66 en de christelijke partijen, die moeten dan ook maar de dokter – en tandartsrekeningen betalen. En de onderhoudskosten. Maar dan is hun medelijden snel over. Ik vind het nu welletjes worden. Wij zijn er toevallig ook nog. Wij zijn hier geboren. Niet die gelukszoekers op een bootje die me straks voor de voeten lopen. Medelijden heeft ook zijn grenzen.

  Like

 10. Gemelos zegt:

  Ze willen het wel begrijpen maar ze MOGEN het niet begrijpen ! N.W.O. ze laten het gewoon gebeuren ! Je kunt alleen maar hopen dat je zelf het slachtoffer niet wordt, meer kan je niet doen. Het is verschrikkelijk !!!!!!!!

  Like

 11. Gemelos zegt:

  Vandaag lazen we dat er veel gevallen van Hepatitus voorkomen, vind je het gek? Met al die Buitenlanders. Ik denk dat DAT ook voorbestemd is, ze zijn ons gewoon aan het uitroeien, kijk naar de CHEMTRAILS !!! Ik ben niet Pessimistisch maar Realistisch en ben daarom blij dat ik niet jong meer ben. Maar het is wel ZONDE van mijn laatste levensjaren die VERGALD worden !!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Gemelos zegt: Realistisch en ben daarom blij dat ik niet jong meer ben. Maar het is wel ZONDE van mijn laatste levensjaren die VERGALD worden !!!!

   Ja, beste Gemelos, en dat zit mij ook niet lekker, dat ik mijn laatste levensjaren moet doorbrengen in een volkomen ontwrichte maatschappij, met allerlei lieden uit Afrikaanse landen die hier de levenssfeer verpesten. Wat een armoede is het geworden, ik vind er ook niks meer aan.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Gemelos 01:01

   Ja, welke smerige en besmettelijke ziektes brengen die lui hierheen? Ze worden toch niet medisch gecontroleerd na aankomst in Europa? De WHO maakt zich daar kennelijk ook niet al te druk om; we horen weinig bezorgde geluiden van die kant.
   Straks zitten we opgescheept met TBC, Malaria en Gele Koorts en allerlei andere tropische ziektes (wat te denken van Ebola; deze ziekte is nog niet helemaal bedwongen), maar wat horen we daarvan? Worden de vluchtelingen in Nederland trouwens gevaccineerd? Op zijn minst zouden ze in quarantaine moeten, zodat we weten wat we ‘over de vloer’ krijgen!
   We zullen nog voor ellendige toestanden komen te staan. Ik vrees dat er ook een enorme druk op de gezondheidszorg zal ontstaan. Straks hebben we weer lange wachttijden in de ziekenhuizen, want de zielige mensen gaan voor.
   Net zoals met alles.
   Wij sluiten wel achteraan in de rij.
   Dat is onze toekomst!

   Like

 12. Peter Selie zegt:

  Schande, dat onze toekomstige slachters ongestoord zo kunnen rondlopen door ons “ongelovigen” van een comfortabele levenstijl voorzien. Justitie en politiek blijft maar weer eens in gebreke.
  Zeer waarschijnlijk, zoals ik al diverse malen heb geschreven op dit blog, is dit een zoveelste bewijs, dat Brussel een massale slachting onder de etnische Europeanen voorbereidt, want daar draait het op uit. Brussel is de hel en daar doen ze hun best om elk greintje beschaving uit te roeien.
  En….. onze zelfverachting gaat zo ver, dat meer dan zeventig procent op partijen stemmen die voor de EUdSSR zijn. Want “we hebben er zoveel profijt van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s