Discriminatie naar etniciteit

Screenshot_9

(Door: Peter Selie)

Dat Nederlanders gediscrimineerd worden door onze eigen overheid is u natuurlijk al lang duidelijk. Al heet het bij de overheid natuurlijk geen discriminatie. Ook positieve discriminatie is gewoon ordinaire discriminatie. Zo las ik vorige week in Elsevier een artikel van Carla Joosten dat een asielzoeker de gemeenschap meer dan € 26.000 p.j. kost. Uw en mijn geld dus en daarvoor worden we dan nog geminacht en bedreigd ook. En misschien hebben ze daar wel gelijk in, want een schaapachtig volk dat zich zo laat behandelen verdient nauwelijks beter. Lees nog even verder, al volgt er wel wat cijferwerk!:

In een ander artikel las ik dat een asielzoeker, na eenmaal in bezit te zijn van erkenning, vóór u of uw kinderen en/of kleinkinderen op de lijst van woningzoekenden komt. Dat laatste schrijf ik er maar even bij, omdat hun, zolang ze in de opvang zitten, dure revisie helemaal voor uw rekening komt. De ziektekostenpremie bedraagt daarna dan € 69,00 per maand en dat is dan €  828,00 per jaar. Daarbij zijn ze dan eerste klas verzekerd voor van alle soorten extra´s en subsidies.

Een vergelijking met mijzelf: na 51 jaar gewerkt te hebben en behalve AOW-premie ook aan enkele pensioenfondsen premie  heb betaald, die allemaal zijn ingepikt op één na, die me zowaar na aftrek van administratiekosten eenmalig ƒ 90,00 terugbetaalde. Bij een andere  ben ik 27 jaar onafgebroken verzekerd geweest en daar ontvang ik nu maandelijks netto €  400,00 + AOW waar ik gedurende 40 jaar de volle voor heb betaald. Bij elkaar pensioen en AOW € 1100,00 per maand, in totaal per jaar € 13.200,00. Huursubsidie of welke andere subsidies dan ook heb ik nooit gehad.

Dan ben ik nu gekomen aan de premiebetaling in vergelijking met die arme vluchteling, die voor € 69,00 met zijn hele gezin is verzekerd. Mijn maandelijks  premie voor mijn verplichte “vrijwillige” verzekering is € 121,45, mijn maandelijkse inhouding over pensioen en AOW is € 67,18. Als we dat bij elkaar optellen, zitten we op € 192,63 x 12 = 2311,57 + 375,00 = € 2.686,56 en dan heb ik daar de premie over het vakantiegeld niet eens bijgeteld. Alles bij elkaar kom ik over de € 2.700 die ik dit jaar betaal aan ZFP. Wanneer ik dan een dokter raadpleeg, moet ik eerst bellen of ik wel de juiste arts heb gebeld waarvan ze de kosten vergoeden. Want een afgebroken tand die ik bij een tandtechnisch laboratorium liet repareren, werd in principe niet vergoed. Ik had eerst moeten vragen of dat vergoed zou worden en daarna naar die tandarts om de prothese achter te laten om deze acht tot tien dagen later weer op te halen. In mijn geval was ik met een half uur klaar. Zo vrij zijn we nog.

Bovenstaande uitvoerige berekening heb ik bijgevoegd om duidelijk de discriminatie door onze eigen regering van de etnische Europeaan aan te tonen. Het kan met ieder van ons gebeuren en erger. Word wakker!

Zo gaat het op veel terreinen. We dienen nog slechts als melkkoe, maar het liefst zouden ze mensen boven hun 75e jaar een spuitje naar de eeuwigheid geven. Er komt ruimte vrij, je pensioen stopt, wat allemaal voordelig is voor de Staat. Als de Nieuwe Wereldorde er komt,  zullen we slechts nog slaven zijn. In feite zijn we al in dit stadium aangeland.

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, discriminatie, Eurabië, Graaien, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Discriminatie naar etniciteit

 1. luckybee zegt:

  Er is alleen een remedie hier tegen, Kies Wilders en zijn PVV.

  Like

 2. “Remedie: Kies Wilders en zijn PVV.” Het is en blijft… vechten tegen de bierkaai!!!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Er komt een tijd dat ze de rekening gepresenteerd krijgen !

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Het ergste is dat ze, de boven ons gestelden, te dom zijn om dat dan te erkennen, en dan weer beginnen te bazelen over onderbuikgevoelens. Het lijkt wel of je ook al niets meer mag zeggen of gevoelens mag hebben. Stelletje boven ons gestelde mongolen.

   Like

 4. Ivanneau zegt:

  Ze gaan hier nooit wakker worden. Zelfs als ze koppen gaan snellen blijven ze doorslapen zolang het maar hun eigen deur voorbij gaat. Het is helaas niet anders.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Laten we een sekte vormen en Drion aanvragen ,krijgen we vast korting, en dat is mooi meegenomen!
  Nee, dat is somber!
  Stond al in de sterren bij geboorte, of Gabriël aangeroepen maar te druk.
  Dan maar bij de poort hoe of wat.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Deze situatie heerst over heel West- en Noord Europese landen. Het lijkt alsof miljoenen Europeanen leven onder een zware hersenspoeling die ze volledige apathisch maakt. Ze zijn zo mak als lammetjes. Hun gedrag herinnert veel aan de lage wezens uit het boek “Brave New World” van Aldus Huxley. De beloftes van geniepige politici werken op hen als de “Soma” uit het boek en ze gedragen zich als zombies. Aan de andere kant worden de Europeaanse zombies (wij allemaal) geleid door psychopaten. De heersende pathologische zelfbenoemde elite (van bijna alle partijen) streeft in EU verband HET LAND TOT DE GRONDVESTEN TE RUÏNEREN EN HELPEN BIJ EEN ETNISCHE ZUIVERING OP EIGEN BEVOLKING. Het is tijd dat wij uit onze nachtmerrie ontwaken die multiculturele samenleving heet. Deze gevaarlijke elite hult met de vijand. Men moet ze niet toelaten HET LAND TE VERRADEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s