FOTO: Schoolvoorbeeld van twee “getraumatiseerde en zielige” vluchtelingen

Screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTO: Schoolvoorbeeld van twee “getraumatiseerde en zielige” vluchtelingen

 1. Cathja zegt:

  ‘Getraumatiseerd en zielig’, deze ‘vluchtelingen’?? Uitgekookt en vol met boosaardige plannen!! Die ene knul verraadt zijn plannen door de tekst op zijn shirt. Die andere zal geen haar beter zijn. Deze mannen moeten meteen uitgezet worden, en nog heel veel meer mannen van dit soort.
  Wat een ellende komt Europa binnen!

  Vandaag las ik dat in Nederland het salafisme oprukt, en imams in de moskeeën maken zich ‘zorgen’ daarover. Maar onze overheid laat hen ongemoeid, want de vrijheid van godsdienst is heilig, evenals het recht op vrije meningsuiting.
  Dat grenzen steeds vaker worden overschreden door de aanhangers van de islam wordt uit het nieuws gehouden.

  Als Brussel serieus van plan is ‘iets’ te doen aan die enorme aantallen bootvluchtelingen, laten ze dan eerst en vooral de foute immigranten eruit halen en meteen in een uitzetcentrum onderbrengen. Van daaruit terug naar het land van herkomst, en geen gelegenheid geven om te procederen. We hebben onze buik meer dan vol van al die illegalen. Het moet nu maar eens afgelopen zijn. Als ze nú niet worden uitgezet, dan krijgen we over een aantal maanden weer de herfst en winter, zodat ze niet uitgezet mógen worden, en dan begint het hele verhaal opnieuw.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of dit bij de ontvangst” in Italië is. Ze zien er in ieder geval niet ONDERVOED uit.
  Maar een goed-gevulde koelkast wacht op hen. En dan toch nog klagen dat de gymnasium ontbreekt, geen VIDEO en verdomme ook al geen internet………………..!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, Die zien er nog eens beklagenswaardig uit!
  Mijn jongste zoon doet dagelijks aan fitness; heeft een postuur, dat vergelijkbaar is met dat van deze stakkers….
  Oh, en om in conditie te blijven maakt hij voor zichzelf lunches klaar met véél versterkende ingrediënten, waaronder bananen, eieren en bruinbrood.
  Mogelijk hebben deze twee een andere smaak, maar ze zien er niet naar uit of ze de laatste tijd veel minder tot zich genomen hebben, dàt in geen geval.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  IS smuggles jihadists to Europe disguised as desperate refugees, warns Nato chief

  http://www.express.co.uk/news/uk/571932/Islamic-State-jihadists-Middle-East-refugees-smuggle-Europe-Nato-chief

  Like

 5. Marc zegt:

  Laten we nou niet overdrijven. Deze foto zegt op zichzelf helemaal niets. En natuurlijk is het een traumatische ervaring als je net niet verdronken bent.

  Ik ben absoluut niet tegen het redden van drenkelingen. Maar ik ben ook voor terugsturen of opvang in de regio. In die zin botsen de waarden ‘opvang in de regio’ met ‘onderlinge solidariteit EU-landen’. Want Zuid-Italië is wel degelijk een regio dat binnen dat concept van regionale opvang valt. Ditzelfde geldt voor Griekenland. Het lijkt erop dat het concept van ‘onderlinge solidariteit EU-landen’ dat van ‘opvang in de regio’ ondergraaft.

  Daarnaast moet er een bijzonder scherp instrument komen dat daadwerkelijke vluchtelingen onderscheidt van zowel gelukszoekers als hen die door isis op gammele bootjes worden weggestuurd.

  Ook moet daadwerkelijk militair ingrijpen in Libië overwogen worden. We zullen met ons allen een mindset moeten zoeken dat meer gericht is op het aangaan van militaire uitdagen. Niet met de Russen, maar met radicale moslims.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ach gossie toch, weer eentje met een traumatische net niet dood ervaring op zee.
   En ze zien er ook zo hongerig uit hé, met ze t-shirtje met SNIPER erop gedrukt.
   Dat zegt mij eigenlijk al meer dan genoeg. Zij springen in een gammel bootje en wij moeten ze dan maar redden, omdat dat blijkbaar moet.
   Laten ze lekker daar blijven en hun eigen land een beetje opbouwen i.p.v. hier de boel uitvreten. Ik kan me hier niet verantwoordelijk voor voelen.
   Een groot hek erom heen is de oplossing, niks geen bootjes uit het water halen maar direct retour slepen.
   We hebben hier al problemen zat om alles te betalen.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Laten we het er maar op houden dat die foto JOU niets zegt, Marc.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Beter kijken, die twee personen laten duidelijk zien dat ze trainen, kijk maar naar hun armen en schouders en ik kan het weten, ik train zelf ook .

   Dit zijn op 100% zeker geen vluchtingen die vluchten voor honger en ellende !

   Ze zijn ook nog even naar de kapper geweest, haartjes netjes en baardjes geschoren.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ze weten ook heus wel van Archimedes Joop!
    De vlindertjes op hun biceps verraden het!

    Like

  • Marlies zegt:

   Laten we het nou niet overdrijven????? U ziet toch ook de wereldwijde verplaatsingstendens van honderden miljoenen mensen, zowel uit het Afrikaanse continent, het M.O. als de America’s? U rekent Zuid-Italië en Griekenland tot gebieden, die “opvang in de regio” moeten faciliteren. Het Afrikaanse continent is vele malen groter dan het Europese. Is dat geen “regio”? Hoe ziet U de toekomst???

   Like

 6. BertG. zegt:

  De bootvluchtelingen op de Middellandse Zee moeten allemaal teruggestuurd worden. Dat betoogde Geert Wilders (PVV) vandaag in het debat voorafgaand aan de Europese Top over bootvluchtelingen, die donderdag gepland staat. Volgens Wilders moet Europa het voorbeeld van Australië volgen. Dat stuurt onder het ‘No Way’-beleid alle vluchtelingen in hun wateren terug en stelt ze daarvoor goede boten ter beschikking.
  http://politiek.thepostonline.nl/2015/04/22/wilders-stuur-bootvluchtelingen-terug/

  Like

 7. Boorzalf zegt:

  En zo komen de orks van isis binnen.

  Like

 8. Marc zegt:

  Niet zeiken, Bert. Iedereen weet dat er gelukszoekers bij zitten. Maar ook die verdrinken. Dus traumatische ervaringen? Ja, natuurlijk. Daarnaast zitten er een hoop bij die inderdaad oorlogsgeweld in Syrië en elders ontvluchten. Ook daar dus traumatische ervaringen. Zitten daar isis-terroristen bij? Ongetwijfeld. Is de islam oorzaak van dit alles? Zeker weten. En ook ik ben van mening dat problemen daar ook daar opgelost moeten worden. Het is niet de schuld van het Westen dat zich daar problemen voordoen in politiek, religie of economie, ook al zijn er bij tijd en wijle lijnen terug te traceren tot 1914 aan toe. Dat neemt niet weg dat politiek realisme en politieke wil om problemen op te lossen uiteindelijk alleen bij leiders en burgers van de betreffende volken gevonden kan worden.

  Ons protest zou moeten zijn tegen incoherente politieke strategieën van EU en nationale regeringen vanuit Europa. Ook moet er protest zijn tegen de media. Als er weer geroepen wordt dat de “internationale gemeenschap” wat moet doen, dan wordt in feite altijd het Westen, meer in het bijzonder Europa bedoeld. Een beroep wordt dan gedaan op het politiek-correcte geweten dat dan weer van bovenaf Europese volken tot zwijgen brengt en knecht.

  Like

  • Marc zegt:

   En, inderdaad, betekent een beroep op de “internationale gemeenschap” altijd een greep in onze portemonnee. Ook betekent het een terugvallen in lethargie en besluiteloosheid door de betreffende volken.

   Zo bekeken vind ik, hoe afschuwelijk oorlog ook altijd is, de militaire acties van Saoedi-Arabië in Jemen een bewijs van het de wil zelf problemen op te lossen, in plaats van weer een beroep te doen op Amerikaanse, Franse of Engelse troepen.

   Dit laatste bewijst overigens ook het gelijk van Obama, als hij stelt geen Amerikaanse soldaten meer in het Midden-Oosten te willen plaatsen.

   I hate to break it for you, maar toch is dat zo.

   Like

  • BertG. zegt:

   Echte vluchtelingen hebben geen duizenden euro’s voor een reis op een gammel bootje.
   Die zijn al aan het eind van hun latijn, dan is je geld ook op.
   Dit zijn gelukzoekers, zie,
   https://ejbron.wordpress.com/2015/04/22/video-afrikaanse-gelukszoeker-in-eigen-woorden/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s