Inbreng Geert Wilders bij debat over de vluchtelingenproblematiek in het Middellandse Zeegebied

Screenshot_23

Voorzitter,

Eén miljoen mensen staan klaar om vanuit Libië met gammele bootjes de weg naar Europa te nemen, de zee over te steken. Ze worden het slachtoffer van gewetenloze mensensmokkelaars. Duizenden mensen verdrinken. Mannen, vrouwen en kinderen. Schrijnende beelden die iedereen met afschuw vervullen. Maar zolang honderdduizenden er in slagen om Europa te bereiken, blijven immigranten de oversteek wagen. Ze berekenen hun kans en nemen het risico. De EU maakt het probleem alleen groter door nog meer schepen – taxiboten – dicht bij de Libische kust te laten patrouilleren, niet om ze terug te sturen, maar om de immigranten op te pikken en veilig naar Europa te brengen. Onze grensbewaking is in werkelijkheid een pendeldienst die steeds meer migranten naar Europa zal brengen. 

Europa maakt het alleen erger. Deze onnozelheid moet stoppen! Gelukkig is bewezen dat dit ook kan. Kijk naar Australië. Een beschaafd, Westers land, dat wél aan echte grensbewaking doet.

Australië stuurt de vluchtelingen in veilige boten terug naar het land van vertrek. Allemaal. Zonder uitzondering. Push back, heet dat. Boten met immigranten worden tegengehouden en worden teruggeduwd naar het land waar ze vandaan kwamen. En als de migrantenboten onveilig zijn, want niemand wil dat mensen verdrinken, worden ze vervangen door veilige boten. Maar terug moeten ze allemaal.

Het resultaat is dat de gelukszoekers niet verdrinken, dat de mensensmokkelaars geen schijn van kans hebben, en dat de immigrantenstroom opdroogt. Allemaal terug. Zonder uitzondering.

Voor de Australische kust vinden geen drama’s plaats zoals op de Middellandse Zee. En er komen bijna geen migranten meer over zee, omdat ze weten dat het niet loont, dat het ze toch niet lukt. De mensenhandelaars verdienen  niets.

Wij kunnen in Europa zoveel vluchtelingen niet aan. Ze blijven verdrinken, omdat ze het idee hebben dat ze een kans maken. Want zo is het voorzitter. De immigrantenstroom zal pas opdrogen als immigranten weten dat ze geen enkele kans meer maken om Europa te bereiken

We moeten het Australische voorbeeld volgen. De enige manier om mensen te stoppen, is de boten te stoppen.

Laat landen uit Europa al dan niet in EU-verband patrouilleren voor de kust van Noord-Afrika en alle immigranten op een kordate maar veilige manier terugsturen. Alleen dan verdwijnt het probleem. En worden wij niet langer overspoeld met gelukszoekers die ons bakken vol geld kosten. Besteed dat geld liever aan de ouderenzorg in Nederland. Elke asielzoeker kost ons gemiddeld 26.500 euro per jaar. Een Nederlander met AOW krijgt bruto amper de helft. Dat is om je kapot te schamen.

Onze grenzen moeten bewaakt worden. Ze moeten waterdicht zijn. De Nederlanders hebben daar recht op. Maak dat als inzet op de Europese Top morgen, dan doet de elite in Brussel ook een keer wat goeds voor ons land.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl (+ video!)
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, EUSSR, Geert Wilders, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Inbreng Geert Wilders bij debat over de vluchtelingenproblematiek in het Middellandse Zeegebied

 1. Vederso zegt:

  Bekijk de video! Die is een aanrader. De onwil van het overig parlement om op het argument van een veilige push-back in te gaan, is schrikbarend.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, het ontbreekt er nog maar aan, dat ze en passant concluderen, dat Australië misdadig bezig is en aangeklaagd moet worden wegens mensenrechtenschending of iets in die richting.
   Zij zien maar één optie en dat is: Alles binnenlaten. En of de eigen bevolking daardoor steeds verder afgeknepen wordt, zal ze wórst zijn.
   Tót de kruik barst en de Burgeroorlog een feit is, uiteraard.

   Like

   • Vederso zegt:

    Ja, ik heb het nu ook gezien en gehoord. Het lijkt alsof ze daar gericht naar toe werken.
    Schandalig.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  En ALLEMAAL weer tegen Geert Wilders ageren, de stommelingen!
  Nee, ik kan beter zeggen: de landverraders; ze vechten zich kapot om ons belastinggeld te verkwisten aan ‘asielzoekers’ en ze laten de eigen (bejaarde) bevolking gewoon barsten zonder daar ook maar één seconde van wakker te liggen!
  Wat is dat toch voor tuig dat ons de wet voorschrijft!?!
  Let u toch vooral weer op die Pechtold; wat weet-ie z’n woorden toch fraai te kiezen, elke niet zelf na kunnen denkende ‘goedmenselijke’ sukkel zal aan z’n lippen hangen!

  Like

 3. Jaan zegt:

  Foei Geert, foei toch foei. Er staan niet één miljoen asielzoekers te wachten om hier naar toe te komen. Er staan er één miljoen keer één miljoen klaar om net als sprinkhanen hier alles kaal te komen vreten en onder te kakken.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Tunesië ,Marokko, Turkije en ik ken mensen die op vakantie gaan naar het Zuiden van Afrika, kunnen die asielzoekers daar niet heen? Natuurlijk, daar krijgen ze niet veel cadeau, maar ruimte is er wel. In ieder geval blijven ze in een moslimstaat. Dat was volgens mij ook wat Wilders probeerde duidelijk te maken. Maar dat was tegen dovemans oren.
  De landen die ik net noemde, maken toch veel reclame om vakantiegangers te lokken. Misschien wat hotels beschikbaar stellen. Tenten kan daar ook wel. Die mevrouw van SP maar kan ook van GL zijn (ik hou ze niet uit elkaar want ze kwaken allemaal het zelfde) maakte zich veel zorgen over de ellende die asielzoekers mee gemaakt zouden hebben.
  Nou mevrouw, ik heb een vooruitziende blik , daar hoef je geen Professor voor te zijn. Ik maak me zorgen over de ellende die onze bevolking te wachten staat.
  En Pechtold????? Gladde woorden maar geen daden. Heeft nog niet anders gedaan , dan proberen Wilders dwars te zitten. Een lege kamer trouwens. Nou ja, er zijn veel kamer leden, die de waarheid liever niet horen. Weten er niet mee om te gaan. Met zieligheid strooien, kom je goed over.

  Like

 5. Giny zegt:

  Het zijn gewoon een stelletje criminelen in de tweede kamer!
  Ze laten die mensen liever verdrinken dan het is een keer met Geert eens te zijn!
  Via facebook en twitter worden er berichten gestuurd dat ze blij zijn dat er weer
  een boot is omgeslagen en de mensen zijn verdronken, dat staat erbij “Wij zijn van de PVV”
  Wat een mentaliteit!!!

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Ja Giny, Ze willen hoe dan ook de PVV slecht maken, al moet het ook met valse beschuldigingen
  Dat Wilders er soms moedeloos van wordt van zoveel dommigheid , kan ik mij voorstellen.

  Like

 7. Giny zegt:

  Geert snapt er helemaal niets van, hij had voor moeten stellen om marineschepen
  te sturen om de vluchtelingen op te halen!
  Bij aankomst in Nederland de mensen moeten verdelen onder de partijen die het
  allemaal zo verschrikkelijk vinden!
  Complete verzorging, wel uit hun eigen portemonnee natuurlijk!!!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp niet dat Geert Wilders nog steeds niet in tranen van machteloze woede is uitgebarsten…
  Als je die Pechtold en die andere linkse landverraders toch zó eensgezind en ongelofelijk krom tegen je hoort raaskallen, dan zinkt de moed je toch volledig in de schoenen?
  Zo’n Pechtold en de rest van de rooie rakkers praten veel en gladjes, maar ze zéggen niets!
  Geert bleef het maar opnemen voor de eigen bejaarden, maar niemand die hierop inging!
  NIEMAND DIE HET OPNAM VOOR ONZE BEJAARDEN! Dat belooft wat voor als WIJ straks echt hulpbehoevend zijn… WIJ BELASTINGBETALERS!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s