ISIS IN ACTIE: foto´s van de barbarij van ISIS die de media je niet zullen laten zien (WAARSCHUWING!: gruwelijke foto´s!)

Screenshot_1

(Door: BareNakedIslam)

U hebt vermoedelijk al meer van dergelijke foto´s gezien. Hieronder nog enkele. Zoals men zegt: een foto zegt meer dan 1000 woorden. . .

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_16

Screenshot_17

Screenshot_18

Screenshot_19

Screenshot_20

Bron:
www.barenakedislam.com

Geplaatst door:
E.J. Bron

(h/t “toestroom”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, mainstream-media, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op ISIS IN ACTIE: foto´s van de barbarij van ISIS die de media je niet zullen laten zien (WAARSCHUWING!: gruwelijke foto´s!)

 1. Kraftavilqa zegt:

  De grenzeloze barbarij van de pislam, binnenkort ook in Uw straat met dank aan de gutmenschliche imbecielen die overal in Europa de dienst uitmaken; hetgeen helaas treffend geïllustreerd wordt door het feit dat men nog steeds weigert de Europese Middellandse Zeekust te beschermen tegen de voortdurende invasie vanuit Noord-Afrika.

  Like

 2. Cleo zegt:

  Verzoek aan de webmaster: kunt u deze foto’s ook aan onze volksvertegenwoordigers doorsturen, zodat ze het ware gezicht van de zogenaamde vredelievende islam eens moeten aanschouwen?
  Zodat ze zich nu en ook later niet gemakshalve kunnen verontschuldigen met de huichelachtige excuses van “wir haben es nicht gewusst”…..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar Cleo, dat soort foto ’s hebben ze intussen waarschijnlijk heus wel gezíen…..
   Alleen praten ze dan weer als papegaaien na, wat de al dan niet “geïntegreerde” moslims híer maar halfhartig blijven beweren: ‘Dat al die ISIS-gruwelen nie-hiets met de ware islam te maken hebben….’
   Het is allemaal terug te vinden in de Koran, maar enfin….

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hoe was het ook alweer? Juist ja: “Er mocht van moslims niet worden verlangd, dat ze van deze gruwelen openlijk afstand namen….”
  En van westerlingen wordt tegelijkertijd al verlangd, dat ze afstand doen van Zwarte Píet! Helemaal kloppen doet dat niet, volgens mij!
  Nou ja, laat ook maar: Iedereen met een beetje inzicht op dat gebied heeft toch wel door, dat ze geen afstand van de ISIS-gruwelen k u n n e n nemen, omdat die wel degelijk in de Koran beschreven worden.
  Nu is het nog voor ze te hopen, dat de naïeve islam-knuffelaars daar niet nog eens achter komen.

  Like

 4. Die foto’s hebben niks met de ware islam te maken, islam is vrede!??? E.J. Bron, zijn reageerders en deze jongen zijn racisten!??? Wij hebben het niet begrepen!??? Ook daarom worden mijn boodschappen aan de wereld (nog) niet gepubliceerd!!! Maar… mijn uur komt wel om publiekelijk te klagen over de Duivel en zijn aanhangers!

  Like

 5. En nu komen deze slagers in bootjes naar Europa en ze krijgen van Brussel een warm welkom. Was het vroeger niet zo dat burgers van hun overheden mochten verwachten dat ze beschermd worden/werden? Die tijd is voorbij en we pikken het nog ook.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Dit zijn de meest verachtelijke mensen die er rond lopen. Vol afschuw de foto’s bekeken. En dat volk komt hier naar toe met hun schijnheilige gezichten, wij mogen ze een huis geven, uitkeringen en noem maar op. Natuurlijk niet allemaal, maar als het hen te heet onder de voeten wordt komen ze deze kant op als z.g. vluchtelingen en onze naïeve regering gelooft ze ook nog, kom maar naar binnen, hier is een huis, hier een uitkering. Om van over te geven. Vluchten kan niet meer!!!!

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Heeft u al demonstraties gezien in de Europese (hoofd)steden? Nee, m.u.v. Pegida-demonstraties, gebeurt er in Europa NIETS, nul-komma-nul. Allen die wel er tegen zijn maar niet aan die demonstraties deelnemen zijn bang, angstig, durven niet openlijk voor hun mening uit te komen. Maar wel mopperen en klagen via dit soort sites, sociale media, twitter, thuis op de bank achter de PC, tijdens (verjaardags)feestjes enz enz. En zolang de tegendemonstranten – die zgn afa’s en andere linkse mensen waaronder heel veel jongeren die niets weten of hebben geleerd van de e WO en de na-oorlogse jaren tot ruwweg 1975 – in de meerderheid zijn zullen die mensen ook niet de straat op gaan. Men stopt liever de kop in het zand en zegt: “het valt allemaal wel mee”, “ik heb er geen last van” en “wat we ook doen, ze luisteren toch niet en doen wat ze zelf vinden”.

  Like

  • toestroom zegt:

   exmarineman u heeft gelijk met u betoog je leert ook je mond te houden in het openbaar begin er maar eens over met iemand die op zondag 3 x naar de kerk gaat. dan ben je gouw klaar met dicuseren. je word uit gemaakt voor een racist helaas dat ben ik niet.

   Like

 8. rakkertje zegt:

  Harde beelden maar ze mogen getoond worden zodat iedereen weet wat voor barbaren er rondlopen.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Jamaar; dit zijn de uitzonderingen. Dit is niet mijn-islam.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Eerst na dat G.W. Bush de oorlog naar het MO heeft geexporteerd weten wij dat deze babarijen ook in het MO gebeuren; eerst heb ik gedacht dat zo iets alleen in Sulawesi (Boeginesen)en Surabaya (Mashumi en Hizbullah) en rond om de Toba meer bij de Batakkers (Acehers) gebeuren, nu weten wij dat het de Islam is Dat is hun cultuur.Uit roeien moeten wij ze.

  Like

 11. White Lion zegt:

  @exmarineman;
  KLopt, je hoort of leest op fora zoals dit (bijvoorbeeld op Xandernieuws.pun.nl) veel commentaar. Maar wanneer je iets probeert te ondernemen, een demonstratie of alleen maar een meeting te organiseren, geeft niemand thuis. Sterker, je wordt gewoon van de site gebanned. Nederlanders zijn liever lui dan moe. Liever de kop in het zand steken en klagen wanneer ze wakker worden in hun grootste nachtmerrie, bah!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s