Kabinet steunt opname extra bootvluchtelingen

Screenshot_27

“Bootvluchtelingen” arriveren in Italië

(Door: Natalie Righton, Thomas van der Kolk)

Het Nederlandse kabinet steunt de opname van extra bootvluchtelingen die aanmeren in het zuiden van Europa. Dat heeft staatssecretaris Klaas Dijkhoff vandaag gezegd in een Tweede Kamerdebat over het extra overleg dat Europese regeringsleiders morgen voeren over het vluchtelingenprobleem.

Om Italië en Griekenland – waar de meeste migranten arriveren – te ontlasten, komt er een proef om circa 5000 erkende vluchtelingen die nu in Italië zitten, te spreiden over de andere EU-landen. Lidstaten zijn niet verplicht mee te doen, maar staan wel onder politieke druk een bijdrage te leveren. Aan die oproep geeft Dijkhoff nu gehoor.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Demografie, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kabinet steunt opname extra bootvluchtelingen

 1. Jean zegt:

  Dat kabinet heeft niets te beslissen zonder onze toestemming en voor alle duidelijkheid “wij willen die barbaren niet op ons grondgebied want daar komt alleen maar ellende mee”.
  Laten we die bende lafaards in Den Haag heel snel droppen in het containerpark.

  Like

 2. Abeja zegt:

  Die zijn nog dommer dan ik acht. 5000 stuks voor de EU, dat staat gelijk met de import van vluchtelingen op 5 dagen… Beseffen die politici echt niet dat ze de plannen van de misdadige reisorganisaties van mensensmokkelaars hierdoor in de hand werken? Ze zijn goed bezig…

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Shit for brains …………I rest my case !!!

  Like

 4. tjonge zegt:

  tja, en toch stemt heel nederland de volgende keer weer op de gevestigde plucheplakkende goedmensenpartijen.
  ik geef het op…..

  Like

  • Driek zegt:

   tjonge zegt: tja, en toch stemt heel nederland de volgende keer weer op de gevestigde plucheplakkende goedmensenpartijen.
   ik geef het op…..

   Nou, ik heb het allang opgegeven, beste tjonge, die bewindslieden, en Alexander Pechtold in het bijzonder, zijn onverbeterlijk. Die lui rammen die zwarte barbaren door onze strot. Ik kan geen stap verzetten zonder hoofddoeken te zien, en ik woon nog wel buiten de stad. Ik weigerde vanmiddag, in het Kruidvat, af te rekenen bij een caissière, ik stond pal, maar verontwaardiging alom van de aanwezige klanten en personeel, want ik discrimineerde. Neen, het helpt allemaal niks. Als ik zo doorga kan ik straks nergens meer boodschappen doen.

   Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Van de zomer ga ik naar Hongarije op vakantie. Ik heb veel zin om er te blijven.
  aantal mossels 0,2%.

  Like

 6. Giny zegt:

  Zondag krijgen ze er van Maurice wel weer zetels bij!

  Like

 7. toestroom zegt:

  http://vbj.org/blog/boten-met-illegale-migranten-moeten-teruggesleept-worden-naar-plaats-van-vertrek/

  Boten met illegale migranten moeten teruggesleept worden naar plaats van vertrek

  Nieuws • 22 april 2015

  Voor de Vlaams Belang Jongeren symboliseren de vele scheepsrampen in de Middellandse Zee de totale mislukking van het immigratie- en asielbeleid van de Europese Unie. De lakse aanpak van de illegale immigratie via de Middellandse Zee zorgt ervoor dat steeds meer illegale migranten de oversteek wagen, met steeds meer drenkelingen tot gevolg.

  Goede raad uit Australië

  Australisch premier Tony Abbott gaf Europa goede raad mee. Hij gaf aan dat als men de voortdurende toestroom van illegale immigranten wil stoppen, men eerst de mensensmokkelaars moet aanpakken. En de enige manier om hen te treffen, is er voor zorgen dat hun boten eenvoudigweg niet meer toekomen op hun bestemming, zijnde Europa. Dat betekent dat boten met illegale migranten moeten teruggesleept worden naar hun plaatsen van vertrek. De Europese landen moeten samenwerken om voor de kust van onder meer Libië te patrouilleren. Ook moet men diegenen die de gevaarlijke oversteek willen wagen, trachten te ontmoedigen. Deze gelukzoekers betalen al snel €6.000 aan de mensensmokkelaars om op Europese bodem te geraken. De boodschap moet duidelijk zijn: illegale immigratie wordt niet langer beloond.

  Enige juiste aanpak = consequente aanpak

  De Australische regering heeft met “Operation Sovereign Borders” aangetoond dat deze consequente aanpak de enige juiste is. Niet alleen worden op die manier de grenzen beschermd, maar er wordt ook veel menselijk leed vermeden.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Stuur de hele parlement naar huis op de PVV en Wilders na.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Een proef? alweer?
  Dat roepen ze al meer dan tien jaar en geven al net zo lang als het in Italië en Spanje te gortig word krijgen ze treinkaartjes en een reisvisum en ja dan komen ze hier naartoe.
  Verdorie er is geen werk/woning genoeg en al zou het van wel dan nog niet zijn een veel te klein land voor die immense toestroom.
  Over een tijdje is Nederland niet meer te herkennen zijn dan een grote wriemelende mensenmenigte die elkaar niet verstaat en als een kip zonder kop rondrent over het beton.
  Als het even tegen zit meer agressie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s