‘Maak van Suikerfeest vrije dag’

Screenshot_33

AMSTERDAM – De Utrechtse hoogleraar Kees van den Bos pleit ervoor om van het islamitische Suikerfeest een vrije dag te maken. Van den Bos, die Sociale Psychologie en Empirische Rechtswetenschap doceert, roept op om niet alleen tijdens Kerstmis of Pinksteren vrij te zijn. Ook stelt hij een ‘atheïsten-dag’ voor.

Bijdragen om het gevoel van uitsluiting bij moslims te beteugelen is belangrijk, volgens Van den Bos kunnen  gevoelens van uitsluiting ervoor zorgen dat mensen radicaliseren. “Jongeren radicaliseren vaak vanwege een gevoel van uitsluiting. Ze worstelen met hun identiteit, zijn onzeker of zien een groepsdreiging. Of onrechtvaardigheid, als ze proberen een stageplaats te krijgen bij een supermarkt, die zij niet krijgen en een witte Nederlander wel”, zegt de hoogleraar tegen The Post Online.

Van den Bos zegt wel dat de verantwoordelijkheid om in te burgeren, ook bij de jongeren zelf ligt. “Je moet ze ook niet pamperen, je kunt thee drinken, maar je moet tegelijk verwachten dat ze zich er in vechten. Met andere woorden: emanciperen moeten ze ook zelf doen.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

57 reacties op ‘Maak van Suikerfeest vrije dag’

 1. oud-marinier zegt:

  Kees van den Bos….behoort in een inrichting voor zwakzinnigen …en NOOIT meer er uit laten.

  Like

 2. Jaan zegt:

  Man man man en dat is hoogleraar. als het niet zo zielig zou zijn lachte je een krul in je ..

  Like

  • vlo zegt:

   Hoogleraren ofwel professoren beteken niet dat het per definitie verstandige mensen zijn.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zouden maar meer mensen er zo eens over nadenken, maar meestal kijken ze daar nou juist tegen op. Met een soort van bewondering worden ze bekeken.
    Je toeleggen op een onderwerp houd zeker niet in dat je overal ineens verstand van hebt.
    Dus waarom je daarmee ergens zomaar een baan krijgt aangeboden heb ik nooit begrepen, tenzij het met je vakgebied te maken heeft.
    Alleen al dat mensen zeggen, en dit is nou een hoogleraar, spreekt dit al uit, die bewondering. Ze zijn dus verbaasd dat een hoogleraar niet alles weet.

    Like

 3. Daar moet je nu een hoogleraar voor zijn. Mensen die een diepe minachting wordt bijgebracht over onze samenleving, zij voelen zich buitengesloten?? Ha ha laat me niet zo erg lachen. Zij die op onze kosten ons hier komen vertellen dat onze samenleving niet deugt, hebben geen enkel recht op meer begrip. Dus hoogleraar, doe niet zo uit de hoogte, maar begin eens op de werkvloer van onze samenleving.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat moeten wij allemaal nog meer doen om moslims het gevoel te geven dat ze niet worden buitengesloten, en wát moeten wij allemaal doen zodat moslimjongeren niet radicaliseren?

  Man, man, man, doe toch effe normaal! ZIJ passen zich maar aan ons aan, en om het suikerfeest te vieren nemen ze maar een vrije dag. Straks worden wij ook nog verplicht om rekening te houden met moslims als ze ramadan ‘vieren’! Dan wordt het verboden om op straat een broodje te eten bijvoorbeeld. Een moslim zou je kunnen zien eten en zou dat als een kwelling kunnen ervaren.

  Die ‘atheïsten-dag’ is helemaal van de zotten. Atheïsten hangen geen enkele religie aan, maar kunnen gewoon tijdens de christelijke feestdagen meegenieten van een gratis vrije dag.
  Wat is dan de bedoeling van zo’n ‘atheïsten-dag’?

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom moet ik me aansluiten/meegenieten bij een feest wat niet de mijne is?
   Had ik maar een religie moeten aanhangen dan had ik ook een feestdag of zo.
   Ik vind het wel wat hebben, dan kunnen degene met een religie toch gewoon ook lekker meegenieten/meedoen met mijn feestdag als dat andersom ook kan.
   Ik heb namelijk helemaal niets met Pasen, Kerst enz…… Ik probeer dan ook altijd daar ver van weg te blijven en er niet in op te gaan of mee te doen.
   Het wordt mij alleen op een ongelovige manier opgedrongen wanneer ik mij buiten verplaats, overal om me heen. Zelfs thuis nog als ik de radio of tv aanzet, ik zal het moeten dat weten dat niemand alleen mag zijn met Kerst, bijna een week lang.
   Met Pasen precies hetzelfde verhaal. Dan moet ik ook bijna verplicht gaan mee doen.
   Anders ben je ongezellig, een stoorzender op een feest of een buitenbeentje.
   Geef iedereen een aantal dagen vrij zonder er een religie naam aan te plakken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus zeker geen feest erbij bedenken wat ergens anders weer van afgeleid zou kunnen zijn.
    Vier wat je wilt vieren zonder het andere op te dringen.
    Of neem een vrije dag hiervoor buiten de normale vrije dagen die iedere werkende heeft.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 23 april 2015 om 10:33

    “Waarom moet ik me aansluiten/meegenieten bij een feest wat niet de mijne is?”

    Geldt ook voor die ‘koningsdag’, waarvan de ‘oranje-bewierokers’ beweren dat het ‘staatshoofd’ op die dag EINDELIJK weer eens onder ‘zijn’ volk kan zijn. Dat vinden de ‘majesteiten’ nl. heerlijk; ze hebben het hele jaar immers totaal geen enkel vertier?
    Tjonge jonge, toen het koekhappen, zaklopen, spijkerpoepen en pleepot-werpen nog in zwang was, deden ze net alsof ze verrukt waren bij het aanschouwen daarvan en het er zélf aan meedoen, was natuurlijk helemáál het einde!
    Zien die vlaggetjes-wapperaars nou écht niet in dat ze gewoon besodemieterd worden door die ‘koninklijke’ acteurs?!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tistochwat, wat is dat nou voor vraag om aan mij te stellen, alsof ik daar wel aan mee zou doen. Toch niet iets wat je je af zou kunnen vragen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 23 april 2015 om 16:53

    Weet ik, heer BertG., ik weet het maar het was meer bedoeld als een opmerking.
    Ik kwam wat op dreef door uw ‘voorzet’.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. 10:33

    Ik heb heel bewust geschreven dat men tijdens de christelijke feestdagen (als niet- religieuze dus) kan meegenieten van een gratis vrije dag. De nadruk legde ik op die vrije dag, die je uiteraard in kunt vullen zoals je zelf wilt. Niet om met religieuze zaken bezig te zijn.
    De christelijke feestdagen zijn al heel lang gewoon in ons land. Ik weet niet beter dan dat ze er zijn, en ik ben intussen de 25 echt wel gepasseerd.
    Ik heb niet gesuggereerd dat iemand die deze feesten liever mijdt ‘ongezellig, een stoorzender of een buitenbeentje’ is.
    Niemand is iets verplicht.

    Like

  • baksteen zegt:

   “Straks worden wij ook nog verplicht om rekening te houden met moslims als ze ramadan ‘vieren’!” De aanvang van de ploegendienst wordt aangepast voor de ramadan zodat ze nog even kunnen eten, dat was in de 70-er jaren al zo, eigen ervaring. Andere religies wordt niets aan gevraagd. Als het bedrijf de tijden niet aanpast krijgen ze gedonder.
   Thats the way Islam works.

   Like

 5. Qvic zegt:

  Als we verwachten dat ze gaan inburgeren vroeg of laat, moeten we hun feestdagen niet gaan nationaliseren. Want dan wordt er gesuggereerd dat wij onze nationale christelijke feestdagen langzamerhand gaan afschaffen.
  Hoe dom kan je zijn, dat je dit fenomeen niet van te voren kan overzien en dat noemt zich hoogleraar?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Qvic op 22 april om 23:10

   Ik voel er veel meer voor om alle Joodse feestdagen mee te gaan vieren, want dat zijn er nogal wat! Joden kunnen trouwens heel goed feestvieren, dus dat kan nog een gezellige boel worden!
   Maar waaróm horen we niets van deze ‘professor’ die eens iets aardigs voorstelt m.b.t. onze Joodse Nederlanders? Wordt dat niet eens tijd? Waarom wordt er in het nieuws altijd uitvoerig stilgestaan bij de ramadan, en het suikerfeest wat daarop volgt, plus wat dat allemaal betekent, maar wordt er nauwelijks of geen aandacht besteed aan het Joodse Pesach en de betekenis daarvan. Ook de oorspronkelijke betekenis van de christelijke feestdagen worden bijna niet meer genoemd. Waarom dan wel aandacht (zelfs in sommige winkels!) voor het islamitische suikerfeest?

   Nee, ik wil geen vrije dag vanwege het suikerfeest, want zo’n vrije dag krijgen we er echt niet ‘gratis’ bij. Daarvoor moeten wij één van onze feestdagen inleveren. En dat weiger ik pertinent!

   Like

 6. Laten we deze ‘zogenaamde hoogleraar’ per direct verbannen naar een voor hem prettig islam land ,waar hij advies kan geven om verplichte christelijk feestdagen in te voeren!!Met vriendelijke groeten Léon van Duren.

  Like

 7. desmond zegt:

  Krijgen christenen dan ook een door betaalde vrije dag bv met Kerstmis in islamitische landen???

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Zou hij enig idee hebben dat het vooral de islam en met deze ideologie in zijn rugzak de gelovige moslim het is die doet aan uitsluiting? Sterker, het is de geloofsopdracht van elke gelovige moslim alle niet moslims buiten te sluiten. Ga er maar aan staan met dit soort professoren.

  Like

 9. tijluylenspiegel zegt:

  Aangezien een onevenredig groot aantal van “onze” allochtonen op de een of andere manier uit de staatsruif vreten zal het hun niet veel uitmaken.
  Daarbij als we islamitische feestdagen ook onder de vrije dagen gaan rekenen kunnen we onderhand beter afspreken op welke dag we dan wel werken, veel blijven er niet over.
  Of zullen we maar gewoon blijven werken voor ons vreten, zoals Nederlanders al eeuwen doen?
  Zou dat misschien de reden zijn dat Europa op een hoger plan staat dan Arabierië?

  Like

 10. Nico Spaak zegt:

  Nou ja, als ik dit zo lees, lijkt het me duidelijk dat deze prof. niet vooraan stond toen onze lieve heer de hersenen uitdeelde. Er zijn wel meer academici die daar last van hebben trouwens, zoals die in het Haagse bijvoorbeeld. Uitgeprocedeerden opvangen om ze uit te kunnen zetten? Doet me denken aan de visjes die ik eerdaags wel eens ving.

  Like

 11. Johan zegt:

  Omdat ze geen stageplaats als vakkenvuller krijgen, gaan ze radicaliseren en naar Syrië. Die hoogleraar die dit beweert is volkomen geschift !! Iedere keer weer blijkt opnieuw dat radicale moslims heel vaak een uitstekende baan of studie achter zich laten. Dus hoezo uitsluiting ? Het is gezwam van de bovenste plank.
  En die Suikerfeestdag ? Nooit en te nimmer ! Nederland is geen islamitisch kalifaat.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Waarom een vrije dag voor een haatfeest? Moslims werken al te weinig, zijn te vaak vrij en zitten massaal in de moskeet, wanneer autochtonen aan het werk zijn.
  Laat ze hun feestjes vieren in hun kalifaat, niet hier.

  Like

 13. Xander zegt:

  Volgens mijn inschatting zijn de meeste moslims al vrij op deze dag!?
  Gezien de aantallen moslims die in een bijstandsgerechtigde situatie verkeren lijkt het mij onverstandig deze groep niet te belonen met nog meer ongewenste islamisering van de in het bovenstaande stukje genoemde ‘witte Nederlander’ (sick)
  Suikerfeest? NOOIT wij willen dit NIET!

  Like

 14. toestroom zegt:

  Even wat anders dan Suikerfeest

  België wil meer vluchtelingen opvangen

  BRUSSEL –
  Terwijl de Nederlandse regering woensdag besloot de opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers flink te versoberen, heeft de Belgische premier Charles Michel laten weten dat hij meer wil doen voor Europese vluchtelingen. België zou er morgen bovendien voor gaan pleiten dat de Europese Unie niet vijf-, maar tienduizend vluchtelingen gaat vestigen.
  Mocht de EU daarmee instemmen, stelt België extra personeel beschikbaar voor het Europese grensagentschap Frontex, meldt persbureau Belga.
  Premier Charles Michel gaat donderdag tijdens een speciale top een voorstel indienen voor extra opvangplaatsen en de inzet van een Belgisch commandoschip. “We willen ons inzetten binnen een Europese solidariteit voor de aanpak en het beheer van de vluchtelingenstromen”, aldus Michel, die zegt ‘geschokt’ toont door de honderden dodelijke slachtoffers die dit jaar vielen. “De strijd tegen mensensmokkel is een probleem dat wij absoluut moeten aanpakken en oplossen.”

  Like

 15. toestroom zegt:

  Wat zal de tandarts hier bij mee zijn.Kassa

  Like

 16. Jan zegt:

  In 2009 schreef deze malloot dat moslimjongeren radikaliseren omdat zij ‘onzeker over zichzelf’ zijn, zich ‘bedreigd’ voelen door anderen (symbolische dreiging) en ‘onrechtvaardig’ behandeld worden.

  Dat concludeert Kees van den Bos, hoogleraar Sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht, in het rapport ‘Waarom jongeren radicaliseren en sympathie krijgen voor terrorisme’. Het rapport is geschreven op verzoek van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding, in opdracht van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het Ministerie van Justitie.

  De onderzoekers deden ook een kleinschaliger kwalitatief onderzoek, waarbij interviews werden gehouden met zowel relatief radicale moslimjongeren als met relatief rechtse jongeren. Beide groepen geven aan te begrijpen hoe het proces verloopt waardoor iemand terrorist wordt. De radicale moslimjongeren noemen vooral onwetendheid en onvoldoende kennis van de islam binnen hun eigen groep als oorzaak van dit proces. Sommigen denken dat stigmatisering in de media of onderdrukking door ‘het westen’ de basis vormt voor terrorisme onder moslims.
  http://www.sozio.nl/102344#.VThn98auSOU

  Geen bevolkingsgroep wordt meer in de watten gelegd dan moslims en zelf werkt hij mee aan het faciliteren van de islam.
  Van den Bos dient opgesloten te worden in het dolhuis.

  Studenten van Kees van den Bos (let op het gedrag van het meisje (stoned, bezopen?)

  Like

 17. ildiko zegt:

  Nog veel efficiënter om universiteiten van zulke idioten vrij te maken.

  Like

 18. Pingback: ‘Maak van Suikerfeest vrije dag’ |

 19. ieznogoud zegt:

  Zou ik werkgever zijn, zou ik nooit een stageplaats en nog minder een baan geven aan een aanhanger van de religie van vrede en verrijking.
  Ook al is het niet per definitie het geval, het risico dat iemand wegens ramadan een maand niet normaal functioneert of tindens zijn vakantie in zijn thuisland ziek wordt en zo zijn vakantiedagen overhoudt, is niet denkbeeldig. Nog afgezien van eisen over eten en bidruimtrs etc.
  Dat risico ga je toch niet nemen!

  Like

 20. Jan zegt:

  Ik moet even kwijt dat ik enigszins moet kokhalzen als ik beide vrouwen zie.

  Like

 21. Benesha zegt:

  Je moet tegenwoordig wel volksverrader zijn om hoogleraar te kunnen worden blijkbaar. Suikerfeest vrij? Hoogstens een suikervrije dag voor mij op die dag. Integreren is een illusie wanneer de minderheid de meerderheid (voorlopig) veracht en als varkens beschouwt. Vinden ze het niet leuk hier of voelen ze zich niet geaccepteerd, dan kunnen ze best in caravaan richting Zuiden of Zuid-Oosten vertrekken. Wij hoeven hier geen suikerfeest door onze strot geramd te krijgen.

  Like

 22. PICA2904 zegt:

  Hoogleraar wiskunde zal ie zeker niet zijn noch ooit worden wegens te stom, dom en onnozel.

  Like

 23. Theresa Geissler zegt:

  Deze man, die, zo te lezen, met zijn bevindingen en opinies van de ene kant naar de andere zwabbert -atheïstendag is inderdaad kólder- maakt op een zeker ogenblik ook nog gewag van ‘groepsdreiging’-zonder dat verder toe te lichten. van welke groep(en) bedoelt hij, dat dat uitgaat? van groepen binnen de moslimwereld, soms? Inderdaad, dat is het grootste probleem en de voornaamste oorzaak van het uitblijven van integratie en emancipatie! Ze intimideren elkaar en trekken elkaar mee, aldus z i c h z e l f buitensluitend, in plaats van dat wij dat zouden doen. Maar zodra hij dat (per ongeluk?) heeft losgelaten praat-ie er als het ware weer overheen alsof hij daarmee alweer te veel heeft gezegd. Op die manier kan hij aan het eind dan wel stoer concluderen, dat ze ‘emanciperen zèlf zullen moeten doen,’ maar lijkt hij weer te schijterig om duidelijk aan te geven, hóe.
  Ja hoor, met dergelijke zwabberaars als analist kun je van die rif-apen ook niet verwachten, dat ze vorderingen maken op het gebied van integratie en emancipatie! Niet, dat dat er überhaupt al in zou zitten, maar op deze manier al helemáál niet.

  Like

  • anna zegt:

   misschien kan deze hooggeleerde heer even kontakt opnemen met die andere hooggeleerde heer van de Universiteit van Tilburg ….. die had ook nogal veel fantasie …..

   Like

 24. Tistochwat zegt:

  “Bijdragen om het gevoel van uitsluiting bij moslims te beteugelen is belangrijk, volgens Van den Bos kunnen gevoelens van uitsluiting ervoor zorgen dat mensen radicaliseren.”

  Er zijn toch geen woorden voor om de uitingen van deze geesteszieke islam-kontenlikkende, van tedere gevoelens voor de moslim overlopende, gek te beschrijven?!!!
  Gloeiende, gloeiende, gloeiende, in wat voor open inrichting moeten wij gedwongen ‘leven’?

  Het is alles moslim-verwennerij wat de klok slaat en voor de eigen, onder een zwaar ergernis-juk bukkende, bevolking is geen tijd / aandacht / medegevoel / begrip -en vooral geen- geld!
  ALLES, maar dan ook ALLES draait om de moslim!!!

  KRANKZINNIGE LINKSE IDIOOT!

  Like

 25. Thoth zegt:

  Van den Bos, die Sociale Psychologie en Empirische Rechtswetenschap doceert(..)

  Sociale Psychologie, dan weet ik het wel. Sociaal, dan houdt’ie veel rekening met de ‘gevoelens’ van anderen. Maar hij weet niet wat deze ‘gevoelens’ inhouden. Trouwens, ik denk dat’ie ook op de PvdA stemt…

  Like

 26. Leo zegt:

  Hoe LAAG kan een ” HOOGleraar” ? vallen…………..?

  Opzoutuhhhhhhh…. met zulke landverraders !

  Like

 27. luckybee zegt:

  Zuikerfeest wat is dat een ziekte?Ik doe gewoon wat ik al altijd doe.Meer niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ook jij hebt het suikerfeest gevierd schijnheil.
   Dat hoorde bij je moslim opvoeding. Anders kreeg je straf.
   Dus niet gaan liegen hierover.

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar ik vind het wel ontzettend eerlijk van je dat je dit heb durven opschrijven hier.
    Daar valt ook wat over te zeggen. Niet veel zouden dit durven toegeven hier.

    Like

 28. Giny zegt:

  Tuurlijk, laten we met z’n allen ook mee doen met “Ramadan”
  Op vrijdag in gebed, na het gebed de slachtprocedure, handen afhakken, onthoofdingen en
  noem maar op!
  Zo’n vent moeten ze opsluiten, levensgevaarlijk!!!

  Like

 29. peterselie1 zegt:

  De EU commissie is vóór de islamisatie van Europa, de nationale lidstaten doen er óók alles aan om de islamisatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Verbaasd men zich over een uitspraak van een Utrechtse hoogleraar Kees van den Bos en is men selectief verontwaardigd hierover.

  Nou dit speelt al langer als vandaag hóór ruim 5 decennia wordt de islam bijna met gejuich binnen gehaald door de reguliere of traditionele politiek. Er is géén kruid tegen gewassen de islamisatie en het politieke islamisme denderd onverminderd door. Kees van den Bos deze academische randdebiel welke alléén in zijn eigen vertrouwde cirkeltje van bekenden en kennissen verkeerd, welke hoofdzakelijk bestaat uit het misselijk makende academisch niveau, heeft totaal geen binding met het gewone volk de arrogante hork.

  Kees van den Bos wil nu Nederland het islamitische Suikerfeest door de strot duwen om er maar aan te wennen dat Nederland onderdeel van Europa in een kalifaat veranderd. Van den Bos val dood kerel, pleurt op met je verraderlijke Suikerfeest, hoop dat je vrouw en dochters verkracht worden door het godvergeten moslimtuig wat met jouw verraderlijke, vergoelijkte instelling óók naar Nederland werd gehaald…

  Like

 30. Republikein zegt:

  Pseudo-prof!
  Niks is bewezen tot dat het bewezen is, wel interessant om er over te discussiëren.
  Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd. Een hypothese is een concrete veronderstelling van de werkelijkheid!
  Het busje komt zo, hou je gereed.
  En niks is wat het lijkt zei de directeur van de bromtollenfabriek
  Around and around and around, tot het je tolt in je hoofd!

  Like

 31. Tempelier zegt:

  Men zegt wel eens ” waar haar groeit , kan geen verstand zitten ” , maar dat gaat voor deze man niet op ! Alles wat hij aanhaalt is allang ontkracht met het tegen deel. Zijn uitspraken heeft hij dan ook niet zelf bedacht . ” zich er in vechten ” is een uitspraak van Rutte. Zijn betoog is een kapot gedraaide plaat !

  Like

 32. koddebeier zegt:

  Wat een halve zool, als ze vrij willen hebben vertrekken ze maar naar een moslim land !!

  Like

 33. louis portugal zegt:

  Eigenlijk wel een goed links idee want het geld valt immers toch uit de lucht.
  Helaas niet bij mij.
  Met ongeveer 190 verschillende nationaliteiten moeten er toch nog wel een flink stel geloven te vinden zijn die ook een dag vrij verdienen.
  Dan hoeft straks niemand meer te werken, behalve de lui die het geld moeten uitdelen.

  Like

 34. Waarom vrije dag invoeren? De meesten werken alzo niet.

  Like

 35. paulzwueste zegt:

  Ach ja. Opnieuw duidelijk voorbeeld van iemand die helemaal buiten de realiteit leeft.
  Hij zou zo maar lid van het zogenaamde “koninklijk huis” kunnen zijn!
  Als je dit soort theorieën bedenkt, zulke totaal gestoorde patiënt-leerlingen produceert, bovendien zo’n uiterlijk hebt en dan ook nog gewoon ongestoord als “hoogleraar” mag werken, is dit weer ‘ns het zoveelste bewijs dat we in een volkomen decadente samenleving terecht zijn gekomen!

  Like

 36. Boorzalf zegt:

  Suikerfeest afschaffen, discriminatie voor suikerpatienten. Hup met zijn allen naar het maliveld, arabische vlaggen verbranden, koran verschuren, schreeuwen dood aan de moslims, oog om oog tand om tand zullen we maar zeggen.

  Like

 37. Weer zo’n softie,die van toeten noch blazen weet:moslims willen geen aansluiting en doen van hun kant hun uiterste best ons uit te sluiten,dus;waar lult die mafkees over?Weet hij nou nog niet dat iedere moslim voor alles altijd de schuld bij een ander neerlegt,en nooit bij zichzelf?

  Like

 38. Dot zegt:

  Beter een dieetdag invoeren gezien hun dikke lijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s