Nieuw VN-rapport: IS belegert een Syrische stad met 228.000 inwoners

Screenshot_7

(Door: “Ekster”)

Maak jezelf niet wijs dat het beter wordt, ze zijn nog maar net begonnen en ze zitten precies waar Obama ze graag ziet. IS belegert een Syrische stad van 228.000 inwoners*, zo blijkt volgens Associated Press uit een VN-rapport. Het meest recente maandelijkse rapport van secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties meldt dat ze in mei 2014 voor het laatst in staat zijn geweest de westelijke buitenwijken van de stad Deir ez Zor te bereiken. Verder vermeldt het rapport dat de enige hulp die er de afgelopen maand kon worden afgeleverd bestond uit 140 schapen.

Het rapport, dat in handen is gekomen van Associated Press, vertelt dat de voedselvoorziening een serieus probleem vormt. De VN is niet in staat geweest voedsel en waterzuiveringsmiddelen in de door ISIS bedreigde gebieden af te leveren, inclusief de provinciehoofdstad Raqqa.  Ook het “World Food Program” was in maart niet in staat om 700.000 mensen te bereiken.

*Volgens Wikipedia wonen er “slechts” 133.000 in deze stad. Wellicht dat het er meer zijn als de buitenwijken meetellen.

(http://pamelageller.com)

Kortom, het ziet er naar uit dat ons binnenkort gruwelberichten zullen bereiken over de (dreigende) hongersnood van honderdduizenden mensen. Wat zal het Westen daar dan vervolgens aan doen? Zal er dan eindelijk eens serieus worden ingegrepen of laten we het voortduren? En wat als ISIS op het idee zou komen om de inwoners van deze gebieden te laten vluchten, bij voorbeeld met bootjes richting Europa? Dan kunnen ze daar meteen een lading terroristen, vermomd als vluchtelingen, tussen verbergen. De Europese politici zullen deze vluchtelingen (echte en zogenaamde) ongetwijfeld binnen willen halen in plaats van de oorzaak van al deze ellende (de islam dus) eens serieus aan te pakken. Zo worden de problemen groter en naar Europa geëxporteerd…

Door:
“Ekster”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Rotzakken, Syrië, Verenigde Naties, Westen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nieuw VN-rapport: IS belegert een Syrische stad met 228.000 inwoners

 1. Pingback: Nieuw VN-rapport: IS belegert een Syrische stad met 228.000 inwoners |

 2. Cathja zegt:

  Wilders kreeg, volgens een bericht in De Telegraaf van vandaag, weer bakken vol kritiek over zich heen toen hij zei dat alle vluchtelingen terug moesten naar eigen land. Hij haalde het voorbeeld van Australië aan.
  Mannetje Pechtold stelde dat in de regio al 25% van de vluchtelingen worden opgevangen, en voor Nederland zou zo’n percentage neerkomen op 4 miljoen (!) mensen.
  Waarom vertelt men er nooit bij dat Afrikaanse vluchtelingen uit bijvoorbeeld Senegal, Gambia en andere relatief veilige landen óók onder de vluchtelingen zitten? Het zijn niet alleen Syrische vluchtelingen. Als Marokkanen zich ook op die boten richting Europa wagen, zijn zij dan ook zielig? Nee. Marokko vervolgt zijn eigen mensen niet, er is geen oorlog of hongersnood, dus…….opzouten! Waarom mag dit niet worden gezegd?

  Wilders heeft gewoon gelijk. Ze moeten (bijna) allemaal terug. Geef ze nieuwe boten en breng ze veilig thuis. Jammer van het vele geld wat ze aan de smokkelaars hebben gegeven.

  Like

 3. Cleo zegt:

  Hoeveel slachtoffers laat onze steeds weer opnieuw geschokte “zogenaamde” volksvertegenwoordigers met regeringsmacht (dus inclusief de coopererende oppositiepartijen) nog vallen uit naam van deze hatelijke, beestachtige doodssekte genaamd islam.
  (islam zou vrede betekenen, maar overal waar het domineert heerst dood, verderf, ellende, discriminatie, beestachtigheid. Allesbehalve vrede dus. Denk daar maar eens over na…)
  Welterusten gezagsdragers…

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Ook in Afghanistan loopt het op rolletjtes

  Afghaanse gouverneur vreest val Kunduz
  Anderhalf jaar na het vertrek van Duitse militairen vreest de vice-gouverneur van de Afghaanse provincie Kunduz voor de verovering van de provincie door de Taliban. Vice-gouverneur Danishi heeft tegen het Duitse persbureau DPA gezegd dat de toestand in Kunduz sinds 2002, kort na de Amerikaanse invasie in Afghanistan, niet zo slecht is geweest.

  Danishi zegt dat de Taliban sterker………

  http://nos.nl/artikel/2031732-afghaanse-gouverneur-vreest-val-kunduz.html

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben blij dat de Oorlog dank zei het optreden van G.W.Bush in het MO geschiedt en niet hier bij ons.

  Like

 6. Ivanneau zegt:

  De regeringen van landverraders uit het Westen gaan hier echt niets aan doen. Behalve dat ze het makkelijker gaan maken om hierheen te komen. Kijk maar naar Zweden. Vroeger een van de veiligste landen en nu na Zuid Afrika nummer twee op de ranglijst van onveiligste landen. Goed voor elkaar. Het aantal verkrachtingen is in een paar jaar met 1274% gestegen. En toch nog steeds de deuren wijd open blijven zetten. Wat is er eigenlijk voor nodig om deze waanzin te stoppen? Zoals het er nu naar uitziet gaan ze door tot de hele autochtone bevolking is uitgemoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s