‘Omar heeft martelaarschap verkregen waarop hij hoopte’

Screenshot_2

Omar (uiterst links) met andere Nederlandse IS-strijders

(Door: Robbert Salome en Carla van der Wal)

De 23-jarige Amsterdamse jihadist Omar H. is in het noorden van Syrië gesneuveld. Dat melden bronnen aan het AD. Hij kwam om het leven tijdens gevechten met strijders van de Koerdische PKK.

Een medestrijder heeft de nabestaanden van Omar op de hoogte gesteld van diens overlijden. ,,We hebben zijn familie gefeliciteerd. Omar heeft het martelaarschap verkregen waarop hij hoopte.”

Omar H. wist eind vorig jaar uit Nederland te ontsnappen en zich bij IS aan te sluiten, terwijl de veiligheidsdiensten hem in de gaten moesten houden. De Amsterdammer werd als een groot gevaar beschouwd. In verband met zijn voorgenomen vertrek naar het kalifaat werd hij eind januari veroordeeld tot 1,5 jaar cel.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘Omar heeft martelaarschap verkregen waarop hij hoopte’

 1. ildiko zegt:

  de duivel is toch in zijn Hel terechtgekomen. Bravo Mo is groot !

  Like

 2. luckybee zegt:

  Nu zit hij lekker bij zijn 72 maagdjes in Mohammed’s hemelse bordeel.wordt hij verkracht, of de 72 maagdjes?

  Like

 3. Van mij ook de beste wensen. De veiligheidsdiensten zijn eigenlijk ook maar een stelletje kneuzen om die jongen te laten ontsnappen. Alsof verkeersagenten een beetje toespraken staan te houden op kruispunten in plaats van het verkeer te regelen waar ze voor ingehuurd zijn. Bij deze overheid doet iedereen maar wat en vooral als ze zich Dienst of Authoriteit mogen noemen met een eigen Directeur-Generaal en enorme stafdivisies, auto met chauffeur en verdere bankiersachtige uitstralingen en emolumenten. Wat mij echter nog het meest verbaast is dat je als meerderjarige Nederlander opgepakt kunt worden als je naar een land wil reizen waarheen wél asielzoekers terug worden gestuurd en gebracht en jij misschien alleen maar een pizza had willen gaan eten. Een strafbaar feit heb je volgens mij pas gepleegd als je het gepleegd hebt. Dus ik denk dat het volgende zich heeft voorgedaan:
  James Bond: als jij nou net doet of we jou hebben opgepakt doen wij net of jij bent ontsnapt. Win-win want komt allemaal in de krant, het volk denkt dat we wat doen en jou vriendjes vinden je een held. Iedereen blij toch? Pizzaboy: Geweldig plan. Ik hoorde al van mijn collega’s dat je met jullie goed dinges kunt eten of fietsen kunt jatten of zo. Of tasjes.

  Like

 4. Jean zegt:

  Hopelijk horen we dergelijk goed nieuws elke dag, opgeruimd staat netjes.
  Zijn er nog kandidaten om te vertrekken? Geef ze een vertrekpremie ‘enkele reis’.
  Heerlijk nieuws. Nog van dat.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  ……………………de 72 maagden zullen hem verwelkomen 😉 : http://www.grappigplaatje.nl/grappige-mensen/432/

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Omdat ik die gasten voor geen meter vertrouw, zou het ook kunnen dat hij nog wel leeft en onder een andere naam weer naar Nederland komt. In dat geval, laat het maar aan de AIVD over. (niet)

  Is hij dood, dan is dat een felicitatie aan Nederland waard. Zijn die 72 maagden nog uit de tijd van mo? Of worden die ververst.

  Like

 7. Driek zegt:

  En het gaat dag in dag uit maar door. Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Man plande aanslag op kerken Parijs

  PARIJS –
  De Franse politie heeft een man gearresteerd die van plan was aanslagen te plegen op een of meerdere kerken in Parijs.
  Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve vandaag bekendgemaakt. Volgens de Franse krant Le Figaro had de man, een 24-jarige student informatietechnologie met de Algerijnse nationaliteit, een arsenaal aan oorlogswapens in zijn bezit. Ook zou de man zich hebben voorbereid op een vertrek naar Syrië om zich daar aan te sluiten bij de jihad.
  De verdachte werd zondag min of meer door toeval opgepakt. Hij had zelf de hulpdiensten gebeld omdat hij gewond was. De politie vond bij het doorzoeken van zijn auto wapens en een kogelvrij vest. Later bleek dat de man zijn verwondingen waarschijnlijk had opgelopen toen hij een 32-jarige vrouw om het leven bracht. Hij had zichzelf daarbij in het been geschoten. De vrouw werd dood gevonden in een auto in een buitenwijk van Parijs. Het DNA van de student werd op haar auto gevonden en hij is ook verdachte in die zaak.

  Een student informatietechnologie, dus we hebben hier niet te maken met een primitieve mohammedaan die geen kans heeft zich te ontwikkelen. Het is gewoon weer zo’n krankzinnige volgeling van die moorddadige profeet, moorden en nog eens moorden, je wordt er toch niet goed van? Zelfs in een kerk zijn mensen niet meer veilig. Wanneer gaan de ogen nou eens open? Als we zo doorgaan wordt Europa onleefbaar. Voor zover het dat al niet is.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Driek. Daarmee is weer eens bewezen dat het juist de hoger opgeleiden zijn die de aanslagen bedenken en voorbereiden, en bij gebrek aan beter, zelf de aanslagen uitvoeren. Al dat ongedierte dat in Europa op kosten van het volk (meestal rechten…) studeert zijn de gevaarlijkste. De leugen van links dat terrorisme voortkomt uit onderdrukking en armoede in Europa wordt hiermee dus definitief ontzenuwd.

   Like

 8. JAN zegt:

  “De 23-jarige Amsterdamse………..De Amsterdammer……….” !!!!

  De taal gebruik geeft aan tot hoe ver de islamisering proces in Nederland gevorderd is .

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat je beter ook niet meer kan zeggen in het buitenland dat je uit Nederland komt, je bent meteen verdacht als terrorist tegenwoordig want ze komen bijna allemaal uit Nederland.
   Om je kapot voor te schamen hoe je goede naam te grabbel wordt gegooid door dat tuig in het buitenland. Het zou mij niet verbazen als ze elders denken dat we allemaal terroristen zijn hier. En dat geldt voor wel meer landen waarover je beter je mond kan houden dat je daar vandaan komt.

   Like

 9. Thoth zegt:

  Nu nog graag de overige ‘nederlandse’ moslims, zo’n 73%, die ook de ISIS, al-Nusra steunen.

  Like

 10. Loopt daar rond. Waar zijn die 70 maagden nou? Ijskoud. Komt Hiltler langs, Ha ben jij er ook. Vraagt tie: Wie bent u ? Zegt Hitler: Ik ben nou Hitler. Zegt O: Maar dan zit ik verkeerd want ik zou 70 maagden krijgen en in het paradijs zijn. H loopt weg en schudt zij geesteshoofd en mompelt zachtjes: Weer iemand die er in is getuind.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Zo dat scheelt weer een uitkering.
  Het is jammer dat het er maar één is.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Breinbrousels Nee,Doordenkertje.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Laten ze maar bewijzen dat dit waar is anders kom je ‘m eerdaags hier weer tegen om nog even een aanslag te plegen. Ze denken hier namelijk toch dat je dood bent, valt het ook niet zo op.
  Iedereen kan wel iemand opbellen met een mededeling. Of spreken ze nu ineens de waarheid overal over.

  Like

 14. Abeja zegt:

  Meer meer meer…

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Ze zijn zo gestoord dat ze de familie feliciteren met de dood van een zoon en broer.
  Dat belooft alles voor de toekomst in Nederland.
  Wat hebben we binnengehaald!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s