VVD BELOONT WANGEDRAG ILLEGALEN MET EXTRA OPVANG

PVV anders

De PVV is absoluut niet te spreken over het feit dat VVD en PvdA hebben afgesproken om illegalen op te vangen.

Fractievoorzitter Geert Wilders reageert: “Illegalen die zich niet aan hun vertrekplicht hebben gehouden krijgen nu op kosten van de belastingbetaler opvang aangeboden. Dat is de wereld op zijn kop. De zwakke knieën van de VVD zorgen steeds weer voor een versoepeling van het vreemdelingenbeleid en brengen Nederland steeds verder naar de afgrond”.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op VVD BELOONT WANGEDRAG ILLEGALEN MET EXTRA OPVANG

 1. Identitair Verzet Limburg zegt:
 2. tijluylenspiegel zegt:

  En wéér slaat Wilders de spijker op zijn kop.
  Er is ook iets bijzonders gaande, deze afgewezen asielzoekers zoals ze zich ten onrechte laten noemen verblijven reeds jaren op onze kosten in dit land, hebben meerdere rechtszaken gevoerd op onze kosten en weigeren zich bij de uitspraak van de rechter neer te leggen.
  Waarom is dat niet strafbaar?
  Als een crimineel veroordeeld wordt tot 6 jaar gevangenis kan die dan ook zeggen dat kan wel zijn maar ik ga de gevangenis niet in?
  Zitten die rechters daar voor Jan Lul?
  Heeft hun uitspraak dan geen enkele waarde?
  Nou niet als het aan de PvdA of D’66 ligt kennelijk.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Daarnaast is de dobberneger kansloos op de arbeidsmarkt hier. Juist het Vierde Rijk zonder grenzen is er de oorzaak van dat de Oostblokker hier komt werken en de autochtoon uit zijn baan verdringt en dat wordt niet beter door wanneer de autochtoon-zonder-baan ook nog enige BBB-ers moet gaan onderhouden.
  De hele wereld kan hier niet wonen. We hebben er geen plaats voor en we kunnen ze niet onderhouden, genoeg is echt genoeg.

  Like

 4. ildiko zegt:

  Met de Pvda samen komt geen geloofwaardig beleid, ruggengraatloze L -se parasieten, die op de kosten van de belastingbetaler LIEGEN. De eerste 100 op een vliegtuig zetten, dan pas de rest zal onze wetten begrijpen en accepteren.

  Like

 5. elisamad2013 zegt:

  En toch weet ik zeker dat het grootste deel van deze groep NIET tevreden zal zijn en zij zullen beslist NIET meewerken..WAT zij willen is een status (Paspoort)huis meubels en een uitkering! Ze gaan zolang door, tot ons land zijn ondergang nabij is!

  Like

 6. Giny zegt:

  Tja, Maurice de Hond beloont de VVD weer met zetels!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Illegalen betekent toch dat ze buiten de wet staan?Weten de PvdA en de VVD ers wat het betekent ?Of de CDA, CU, SGP ,D66,SP en Gr. links?En iedereen die de 10 geboden aan hun laarsen lappen,Vrees de Toorn van onze God van Abraham; die is niet erg mals, geloof me.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Goh wat een halfslachtig en onuitvoerbaar beleid hebben de regeringspartijen in méér dan een week in elkaar geflanst, het hoofddoel was natuurlijk dat men gewoon doorgaat met op het pluche te zitten en met het EU-luchtfietserij.

  De Raad van State moet óók nog eens het oordeel vellen over het Bed, Bad en Brood akkoord, men kan het al raden natuurlijk, wordt dit óók door hen afgeschoten. Ook de door Nederland getekende international verdragen staan haaks op dit misselijke akkoord wat gisteren bereikt is.

  Ook zijn er al burgemeesters die het BB en B akkoord volledig aan hun laars lappen, het autochtone Nederlandse volk is wederom belazerd en volkomen in de steek gelaten tegen beter weten in. Geer Wilders heeft wederom gelijk, hij heeft tot nu toe gelijk gehad en in de toekomst zal blijken dat hij ALTIJD gelijk heeft gehad…

  Like

 9. luckybee zegt:

  Kies voor Wilders en zijn PVV Geef ze een mandaat om te regeren .Stuur de hele Parlement naar huis.Daar zitten verkeerde mensen in.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Heb dat eens voorgelegd aan een D66 vrouwtje, moeder en leerkracht in het basis!
  Waarom gaan deze uitgeprocedeerden niet henen, vertel mij wat de reden is dat zij niet terug gaan, met harde hand desnoods.
  Ze kon het me niet verklaren, einde discussie!
  Doe vooral niet de garoete aan Alexander, muts.
  Maar op Geert stemmen ho maar, da’s een racist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s