Bewijs: nauwelijks draagvlak in buurt voor moskee Gouda

Screenshot_20

(Door: Bastiaan van Blokland)

El-Wahda, Ark en Gemiva willen wel, bewoners houden de boot af 

Nadat in Gouda het plan voor een groot islamitisch centrum en moskee op de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne (PWA) werd afgeschoten, moest een tweetal begeleiders in de wijk Gouda Noord het ‘hoe nu verder’ in kaart brengen. Het grote centrum El-Wahda moet nu een kleiner islamitisch centrum worden.

De dames Hellie van Hout en Astrid Feiter werden door de gemeente aangesteld om op een ‘onafhankelijk wijze te onderzoeken of het mogelijk is tot een inpassing van De Ark, Gemiva en El-Wahda op het terrein van de PWA-kazerne te komen’. Vandaag presenteerden zij hun bevindingen.

Eindverslag

In zo’n tweeënhalve week spraken ze met de buurtbewoners en alle belanghebbende partijen. Als uitgangspunt voor de verkenning is het plan genomen voor een moskee die een substantieel lager aantal bezoekers heeft dan de oorspronkelijk geplande 1500 mensen, zo is te lezen in het eindverslag.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bewijs: nauwelijks draagvlak in buurt voor moskee Gouda

 1. Hendrik Morren zegt:

  Hoever is het al gekomen in ons eens zo mooie Nederland waar gemeente besturen trachten ongeveer islamvrije wijken dwangmatig en tegen de wil der bewoners te islamiseren?
  Op een vuile en verachtelijke wijze een islam haatpaleis te koppelen aan maatschappelijk wel noodzakelijke voorzieningen.
  Een haat paleis met aparte moslimvrouwen ingang wat zelfs door een soort Berlijnse muur moet worden afgescheiden van de rest der bebouwing om hitsige moslim mannen te beschermen tegen hun eigen vunzige gedachten…
  Senioren woningen lijkt me een veel acceptabelere bebouwing voor dat gebied.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Of topic. Buiten de AH is Jumbo nu ook helemaal 100% halal.

  Je denkt in eerste instantie aan een marketing stunt, HALAL hapjes bij de JUMBO, waar de Nederlanders die AH de rug hebben toegewend hun boodschappen doen. Op zich zelf niets mis mee, want in ons over gedemocratiseerde land moet iedereen alles kunnen doen, d.w.z. “iedereen” zolang het maar niet om de oude Nederlanders gaat, die door hun inzet dit hebben mogelijk gemaakt, maar i.p.v. de redelijkerwijze verwachte rechten alleen nog maar plichten hebben.
  http://www.geennieuws.com/2015/04/jumbo-uw-adres-voor-halal-hapjes/

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  De hoofddoek is agressie; To rape or not to rape

  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/04/01162.jpg?w=620&h=405

  Allereerst maakt de hoofddoek onderscheid tussen gelovige vrouwen, bezit en eigendom, en ongelovige vrouwen, hoeren en slavinnen. En daarom is die lap stof zo onaangenaam. De koran is allerduidelijkst over wat er met ongelovigen moet gebeuren:
  De hoofddoek is de vlag van allah die in onze straten wappert. Om te laten zien dat de islam aanwezig is, en als het aan islam ligt, niet meer weg gaat. Hetzelfde doel dienen minaretten. En we weten wat Erdogan zei wat dat zijn.
  “Een hoofddoek is een brandmerk, een jodenster voor vrouwen”, schreef Chadortt Djavann, schrijfster van het pamflet “Bas les Voiles”

  Een minderjarige een sluier of hoofddoekje laten dragen betekent haar op de meest grove wijze op de seksuele markt brengen, haar een trauma toebrengen waardoor de toekomstige vrouw voorgoed naar lichaam en geest getekend is. De sluier opleggen aan een meisje is letterlijk misbruik van haar maken; haar lichaam kenbaar maken als lustobject, bestemd voor de man.’ (bron) Lees !
  Ik kom op mijn titel omdat me een stukje onder ogen kwam van Enis Odaci op Republiek Allochtonië: ‘Over hoofddoeken en agressie’

  Voor ik dat bespreek wil ik echter eerst nog een paar dingen opmerken. Vorige maand verscheen er een artikel in Trouw: ‘Hoofddoek is beste voorspeller voor moslimfundamentalisme’

  Het is dus niet zo’n onschuldig lapje stof als de apologeten ons willen doen geloven: >>> http://fubar.mobi/2015/04/23/de-hoofddoek-is-agressie-to-rape-or-not-to-rape/

  Like

 4. ildiko zegt:

  fuck de islam en alle mega haatpaleizen overal in NL. Fuck alle sympathisanten van deze barbaren.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Behalve moslims Marxisten en Jacobijners willen ze niemand bij ons hebben deze Moskee’s.
  Bij de Marxisten komen zo te zien piep jonge kerels en Meiden. Willen ze werkelijk in een moslim wereld leven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s