Coalitie niet geschrokken van kritiek

Screenshot_19

DEN HAAG – VVD en PvdA zijn niet geschrokken van de storm van kritiek die is losgebarsten over het akkoord dat zij hebben gesloten over de opvang van illegalen. De Tweede Kamerleden van beide regeringspartijen die zich met asielzaken bezighouden, kunnen zich voorstellen dat de commotie de eerste reflex is en dat er nog onduidelijkheid heerst over de afspraken en gevolgen.

Gemeenten en burgemeesters zijn nu zelf nog betrokken bij de opvang van illegalen en hebben tijd nodig hebben om na te denken, zegt VVD-Tweede Kamerlid Malik Azmani. Ook PvdA-Tweede Kamerlid Attje Kuiken hoort veel zorgen, maar ook onduidelijkheid. Ze snapt dat, maar zegt dat het doel van de gemeenten is dat mensen worden opgevangen. Dat gebeurt volgens het akkoord ook, maar op andere locaties.

Het kabinet wil dat illegalen straks bed, bad en brood krijgen in de vijf grote steden en ook nog steeds in Ter Apel. Iedereen wordt daar toegelaten. Maar als blijkt dat mensen wel kúnnen maar niet wíllen vertrekken uit Nederland, worden ze uit de opvang gezet.

Lees verder>>>
(h/t “toestroom”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op Coalitie niet geschrokken van kritiek

 1. bigljohn zegt:

  De burgemeesters van verschillende steden hebben al aangegeven zich niets aan te trekken van het uitzettingsbeleid, en door te gaan met uitgeprocedeerden op te vangen, zonder de verplichting dat ze dan op moeten krassen. Dit, gekoppeld aan het ophaalbeleid wat Brussel voor ogen staat, doet het ergste vrezen ! Ook mensensmokkelaars zullen steeds actiever, cq inventiever, te werk gaan. Een bootje dat vernietigd word, so what ? Peanuts in deze bigger than big business ! Nederland en Europa zullen de komende jaren volstromen met Noord Afrikanen, hetgeen zulke enorme proporties zal gaan aannemen dat over een jaar of vijf deze gelukszoekers voortaan in onze eigen woning gestationeerd zullen zijn, onze vrouw en eventuele onze dochters verkrachten, alsmede de koelkast en onze portemonee plunderen, en ons leven vergallen met Allah. Waarempel de vooruitgang van de achteruitgang. Scheiße !

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Natuurlijk zijn ze niet geschrokken van de kritiek. Die voelden ze op hun klompen aankomen. Maar wat moesten ze anders? Geen van beide had trek in nieuwe verliezingen, dus is er een gedrocht in elkaar gedraaid dat ze konden verkopen als een akkoord. Dat was het natuurlijk niet, dat blijkt ook wel uit de totaal verschillende uitleg die beide partijen aan dit zogenaamde akkoord geven. Het is onuitvoerbaar, geeft niemand enige duidelijkheid, is zeer fraudegevoelig, maar wat kan het schelen…? Het kabinet is weer eens gered en dat is ook wat waard… toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Die twee zie je heel vaak lachende samen. Of ze geschroken zijn ? Ik denk het niet. Waar zouden ze nog om schrikken.?
  Zouden ze zich weleens in islam hebben verdiept, wat weten ze er eigenlijk van.?
  Zo,n filmpje als hieronder, waarin twee bekende moslim-voormannen gewoon openlijk oproepen tot overheersing van de islam in
  Europe. Alles wordt door de politiek gebagatelliseerd. In een van de videootjes over de aankomst van “vluchtelingen” in Italië zag ik dat verschillende van die kerels, nog voor ze hun 4 ****-hotel binnengingen, een geimproviseerd gebeds-kleedje buiten uitspreiden om allereerst al-laah te danken.
  Welke Europeaan zou in een hypothetisch geval van vluchten, iets dergelijks doen.
  Het hele leven van die primitievelingen is verweven met dat achterlijke islam.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Moet natuurlijk zijn verKiezingen. Hoewel verLiezingen me eigenlijk ook wel aanstaat…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Andre L zegt:

  “Gemeenten en burgemeesters hebben tijd nodig om na te denken”

  “Geen opvang betekent geen perspectief in Nederland”, zegt Azmani. De liberaal gaat ervan uit dat de groep niet-willers op deze manier uiteindelijk zal vertrekken. Ook volgens Kuiken van de PvdA is het doel dat deze mensen tot het inzicht komen om weg te gaan.
  Met andere woorden: zoekt U het zelf maar uit, wij staren liever naar onze navels BukkenBuigenBekhouden

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Prominente pluch-plakkers preferen propagandistische prietpraat.
  Altijd zo geweest en zal vrijwel zeker ook zo blijven tenzij….
  Gekozen wordt voor een remedie die het probleem aanpakt bij de bron.
  1. De oorzaak van het in gang komen van vluchtelingenstromen aanpakken.
  2. Eventueel op gang gekomen vluchtelingenstromen LOKAAL afstoppen, dus opvang in REGIO.
  3. Op gang gekomen vluchtelingenstromen ombuigen TERUG in richting HERKOMST.
  4. Categorisch weigeren om opvang in Nederland/Europa te faciliteren.
  5. Opzeggen Schengen-verdrag en sluiten grenzen.
  6. Stoppen met faciliteren van geestesziek makende ideologie, zijnde de ISLAM.
  7. Reeds bestaande islamitische instellingen (moskee, school, stichting enz) SLUITEN.
  8. Gebouwen met overduidelijk uitsluitend islamitische bestemming AFBREKEN.
  9. Bezit, verkoop en verspreiding van de KORAN verbieden.
  10. Hardnekkige islamaanhangers en geradicaliseerde moslims uit Nederland/Europa uitwijzen.
  Dit zal er toe leiden dat de landen die de vluchtelingenstromen veroorzaken gedwongen worden ZELF hun problemen op te lossen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt DE PATRIOTTEN – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Een uitstekend plan! Maar zolang de gemiddelde Nederlandse debiel functionerende onnozelaar de dove, blinde en tactiel gestoorde PPPPPP-lieden nog in het zadel helpt en houdt komt er helaas niets van terecht. Nog niet eens één van je tien punten.
   Verzin ook eens een plan om het slaapstemmende volkje wakker te krijgen? Als je dat voor elkaar krijgt mag je van mij dictator van Nederland worden. Een betere is er dan niet te vinden.

   Like

 7. hans zegt:

  Niet geschrokken zeggen ze dan met die arrogante tronies!? We zullen wel zien als er ooit een dag komt dat die vervelende zelfgenoegzame tering-grijns van zijn bek geramd wordt!
  Mensen zijn scheit-ziek van die halve oplossingen, het uitgemolken worden aan alle kanten door afvalstoffenheffingen die crimineel hoog zijn, overbodige waterschaps-belastingen voor uitsluitend pvda-clubjes die er dure stoelen voor kopen, eigen risico`s, een duurbetaald socialistisch dwangsysteem als zorg en uiteindelijk niks vergoed krijgen en verder het hele jaar aan alle kanten genaaid worden door het bankwezen, verzekeringsmaatschappijen en woningcorporaties.
  Gelukkig ziet men nu steeds vaker in dat het hele apparaat ingericht wordt en is om die Negerij en moslimfascisten te kunnen blijven financieren en DAAROM BETALEN WIJ MET ALLES MEER!
  Niet wat die gelijkgeschakelde Sovjetpers ons doet geloven dat iedereen boos is omdat Rutte en consorten een half akkoord hebben gesloten waarin die arme asielzoekers (geen migranten) nog steeds de verdrinkingsdood vinden. Nou,” MENSEN WILLEN ZE NIET EN ZE MOETEN ER UIT EN HET ZAL IEDEREEN EEN WORST ZIJN OF ZE VERZUIPEN! Niemand dwingt ze toch om hier te komen met hun nieuwe smartphones en €12,000 overtocht-geld??? Dat is de reden waarom men boos is en niks anders!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  ‘VVD en PvdA zijn niet geschrokken van de storm van kritiek die is losgebarsten over het akkoord dat zij hebben gesloten over de opvang van illegalen.’=Wij hebben geen fuck met jullie klootjesvolk te maken.

  1000 verzuipen op de Middellandse Zee. Rutte: “Wij zijn wij diep geschokt na het vernemen van dit diep tragisch gebeuren.”
  Ik: “Fuck of, hypocrieten”

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Eindtijd en andere nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart

  http://www.geennieuws.com/2015/04/rutte-the-terminator-van-nederland/
  http://www.geenstijl.nl: LIVE. Het Eerste Echte Debat over de MH17
  http://www.geenstijl.nl: Verhofstadt: ‘Iedere vluchteling toegang tot EU’
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9200:kans-op-nucleaire-conflicten-groter-dan-vorige-koude-oorlog&catid=37:wereld&Itemid=50
  http://www.ninefornews.nl/vertrouwelijk-document-glaxosmithkline-onthult-dat-vaccins-autisme-veroorzaken/
  http://www.ninefornews.nl/ontmaskerd-hoe-de-financiele-wereld-echt-werkt/
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Christelijke-leiders-VS-vrezen-binnenkort-gehate-minderheid-te-worden
  http://www.goedenieuws.nl/vandaag/2015/04/23/esther-voet-leider-jodenvervolging
  http://www.boublog.nl/2015/04/23/chemtrails-aluminium-en-alzheimer/
  http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/wereld/9033/westerse-gijzelaars-gedood-bij-anti-terreur-actie-vs
  https://ejbron.wordpress.com/2015/04/23/er-is-niets-vreselijker-dan-een-politiek-correcte-kerk/
  http://rinf.com/alt-news/war-terrorism/ukraine-partnering-with-natoto-the-surprise-of-no-one/
  http://refreshingnews99.blogspot.in/2015/04/gm-ford-and-others-want-to-make-working.html
  http://www.zerohedge.com/news/2015-04-23/largest-bank-america-joins-war-cash
  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/04/24/tilburg-gaat-bijstand-bieden-zonder-beperking-jetta-k-in-woede-uitgebarsten/
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/445747/duizenden-malariadoden-door-uitbraak-ebola.html
  http://www.ninefornews.nl/monsanto-wist-35-jaar-geleden-al-dat-roundup-kankerverwekkend-is/
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/04/de-crisis-is-voorbij-of-is-de-eu-voorbij/
  https://ejbron.wordpress.com/2015/04/24/door-de-eu-veerdienst-gaan-nog-veel-meer-mensen-verdrinken/
  http://shoebat.com/2015/04/23/hillary-clinton-is-corrupt-and-100-pure-evil/

  Like

 10. Hans zegt:

  Als we de lijm waarmee dit kabinet aan dat pluche vastzit, als exportproduct in de markt zetten, worden we miljardair.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Tsia dat krijg je als je altijd wint dan geloof je werkelijk dat niemand je verslaan kan.Het is tijd dat wij een einde maakt aan de Goddelozigheid van Nederland.Kies Wilder en zijn PVV.

  Like

 12. wim peters zegt:

  Die 2 slijmballen schrikken nergens van,ook niet als ons land op sterven ligt !!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Coalitie niet geschrokken van kritiek…….Nee, dat komt door de enorme plaat die ze voor hun koppen hebben en te dom zijn om de door hun veroorzaakte ellende te begrijpen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s