Een islamitische school in Australië heeft volgens voormalige leraren meisjes verboden om te rennen. De activiteit zou namelijk de maagdelijkheid van de meisjes kunnen verpesten.

Screenshot_3

Deze vrouw is niet aan het rennen. . . 

(Door: Y. Ritzen)

In een brief, die in handen is van The Victoria Age, staat dat de directeur van de school, Omar Hallak, gelooft dat meisjes ontmaagd kunnen worden wanneer ze te veel rennen en dat ze onvruchtbaar kunnen worden wanneer ze bijvoorbeeld een been breken. Daarom heeft de directeur sporten verboden waarbij de meisjes te veel moeten rennen.

Boze leerlingen schreven een brief naar de directeur om hun ongenoegen te uiten. “We zijn dan wel meisjes, maar dat betekent niet dat we niet kunnen rennen. Er staat ook nergens in de heilige geschriften dat we niet mogen rennen”, zo staat in de brief.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Australië, Islam, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

24 reacties op Een islamitische school in Australië heeft volgens voormalige leraren meisjes verboden om te rennen. De activiteit zou namelijk de maagdelijkheid van de meisjes kunnen verpesten.

 1. luckybee zegt:

  Waar in moslims geloven is heel vaak erg hillarisch.Zonder enige medische achtergrond.

  Like

 2. anna zegt:

  het niveau van deze schooldirecteur is ook niet al te hoog, dan moet je de meisjes ook vooral niet laten fietsen, stel je voor dat ………

  Like

 3. anna zegt:

  in Nederland zijn ook meisjes die om dezelfde reden niet mee mogen doen met de schoolzwemlessen ….
  achterlijker kan het haast niet …

  Like

 4. BertG. zegt:

  Telkens als je denkt, nou hebben we alle gekkigheid die je kan bedenken toch wel gehad, maar nee hoor, niets van dit alles, het kan altijd nog gekker.
  Ik kijk nu al uit naar de volgende gekkigheid. Werkelijk niets is voor die gasten te gek.
  Zolang het maar te maken heeft om nog meer “rechten” bij de vrouw/meisje weg te halen totdat ze alleen nog maar op een stoel mogen blijven zitten de hele dag, meer niet. Binnen uiteraard.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. 12:30

   Tja…, op een dag krijgen we het bericht onder ogen dat meisjes bij stormachtig weer niet meer naar buiten mogen. Wie weet wat er allemaal ‘in’ kan waaien?
   Alles is mogelijk. Als je maar een enorm rijke fantasie hebt.

   Like

 5. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, Australië begint op Frankrijk te lijken. Hier zijn willen moslims de volgende dingen :

  Wist u dat jonge moslima’s eisen om niet te moeten deelnemen aan de lessen sport en biologie, zonder dat dit enige weerslag heeft op hun examenresultaten ? (Bron: Nouvel Observateur) – Wist u dat moslima’s afzonderlijke, exclusief aan hen toegewezen, toegangsuren eisen én bekomen in gemeentelijke zwembaden ? (Bron: Revue politique) – Wist u dat moslima-studenten eisen dat ze tijdens hun examen mogen worden begeleid door hun echtgenoot en dat hun examen uitsluitend door een vrouw mag worden afgenomen ? (Bron: Nouvel Observateur) – Wist u dat een moslimorganisatie (‘Unir’ aan de Université Paris’ XIII) het recht van een professor ‘behorende tot de westerse cultuur’ betwist om het werk van een moslimstudent te beoordelen ? (Bron: l’Express)

  – Wist u dat moslims de afschaffing van het kerstfeest in sommige lagere scholen eisen – en bekomen ? – Wist u dat moslimstudenten, onder het mom van de wet op de scheiding van kerk en staat, een verbod eisen op het plaatsen van kerstbomen in scholen, zelfs kleuterscholen ? (Bron: Le Parisien) – Wist u dat moslims een verbod eisen – en bekomen – op het serveren van vlees dat niet hallal is op scholen waar zij in de meerderheid zijn ? – Wist u dat moslims die voor de overheid werken er bijkomende feestdagen eisen voor hun religieuze feesten ? – Wist u dat moslims ruimtes eisen om te bidden in onze colleges, onze lycea en universiteiten ? – Wist u dat moslims in onze scholen, universiteiten en werkplaatsen aan hun vijf dagelijkse gebeden aangepaste uurroosters eisen ? – Wist u dat moslims een aanpassing van onze geschiedenisboeken eisen teneinde er de geschiedenis van hun land en hun godsdienst in op te nemen ? (Bron: Nouvel Observateur) – Wist u dat uit onze schoolboeken alle verwijzingen naar Karel Martel en andere Jeanne d’Arcs zullen worden geschrapt om de Franse moslims niet op de tenen te trappen ? – Wist u dat moslima’s eisen om openbare functies (in de administratie, ziekenhuizen, scholen, rechtbanken) te mogen uitoefenen met een hoofddoek op ? –

  Wist u dat gesluierde moslima’s/geneeskundestudentes eisen dat ze enkel vrouwen moeten verzorgen ? (Bron: Le Monde, Le Figaro) – Wist u dat reeds mannelijke artsen in elkaar werden geslagen omdat ze moslima’s hadden verzorgd zonder toelating van diens echtgenoten ? (Bron: Le Monde, Le Figaro) – Wist u dat in heel wat Franse scholen waarin vooral leerlingen van afro-maghrebijnse afkomst zitten, opschriften worden aangetroffen als ‘Mort aux Juifs’, ‘Mort aux chrétiens’ of ‘ Vive Ben Laden’ ? – Wist u dat bij manifestaties tegen de oorlog in Irak, bepaalde «pacifistische» moslims portretten meedragen van Ben Laden of Saddam? (Bron: Les 4 vérités) – Wist u dat een woesteling, genaamd Djamel, die een jong meisje, Sohane, levend had verbrand, tijdens de wedersamenstelling van zijn misdaad in Val de Marne luidkeels werd toegejuicht ? (Bron: televisiejournaal op France 2) – Wist u dat jonge zwarten en maghrebijnen die een blanke jongeman levend hebben verbrand in een supermarkt in Nantes (in 2002) totaal geen berouw tonen maar integendeel trots zijn op hun daad ? (Bron: Témoignage de l’avocat)
  Wist u dat een handboek voor goed gedrag ‘Wat toegelaten en verboden is in de Islam’, een boek dat al 10 jaar in Frankrijk wordt verdeeld, uitlegt hoe een goede moslim zijn vrouw moet slaan: ‘met de hand’, ‘zonder zweep’ of ‘houten stok’, en ‘terwijl hij het gelaat spaart’ ? (Bron: l’Express) – Wist u dat islamitische patrouilles door de straten van Antwerpen en andere steden trekken teneinde ‘de slechte, racistische blanke flikken in het oog te houden’ en hun eigen wetten toe te laten passen ? (Bron: Libération) – Wist u dat nieuwe wetten aan de politie, het leger en de openbare dienst in het algemeen de verplichting opleggen om bij voorrang ‘jongeren’ uit de migrantenpopulatie aan te werven en dat 35 ondernemingen, waaronder France Télévision, Peugeot en de voedingsketen Casino een contract hebben getekend dat hen ertoe verplicht de voorkeur te geven aan vreemdelingen bij de aanwerving van personeel ? (regerings- en vakbondsbronnen)

  – Wist u dat in scholen, moslima’s hun jas aandoen vooraleer ze aan het bord willen komen teneinde niemand in de verleiding te brengen, dat in basisscholen moslimvaders weigeren om hun dochters les te laten volgen in een klas waarin een onderwijzer de gebruikelijke onderwijzeres vervangt en dat één school zelfs een sluis zonder ramen heeft moeten installeren waarin de leerlingen hun eigen moeder, die van kop tot teen gesluierd is, kunnen herkennen tussen de andere gesluierde vrouwen ? (Bron: Le Monde 09/07/04) – Wist u dat in lagere scholen de leerlingen het gebruik van afzonderlijke kraantjes hebben ingevoerd, het éne gereserveerd voor moslims, het andere voor Fransen, of dat een plaatselijke afgevaardigde van de moslims heeft gevraagd om afzonderlijke kleedkamers te voorzien aan de sportzalen omdat volgens hem ‘een besnede zich niet mag ontkleden aan de zijde van een onreine’ ? (Bron: Le Monde 09/07/04) – Beseft u wel dat andere religieuze gemeenschappen (zoals joden, hindoes, boeddhisten en dergelijke) nooit soortgelijke eisen stellen ?

  Like

  • ildiko zegt:

   ik wordt kots misselijk en niet van de achterlijke moslims maar van de vele IMBECIELEN DIE GOEDPRATEN EN GOEDKEUREN DEZE WAAN IDEEËN.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ ildiko 13:42

    Juist ildiko, degenen die dit alles hebben toegestaan zouden zich buitengewoon diep moeten schamen dat ze onze vrije westerse samenlevingen op deze manier totaal ondermijnen en kapot laten maken! De lijst die @ Thot heeft opgevoerd maakt me misselijk en hartstikke kwaad! Als die moslims zich zo ergeren aan alles wat voor ons normaal en waardevol is, waarom rotten ze dan niet op naar hun thuisland? Zij zullen hier tóch altijd VREEMDEN blijven!
    Hun cultuur en ideologie hoort niet thuis in het van oorsprong Joods-christelijke Europa!
    Ze worden bovendien met de dag brutaler en hun eisen worden nog ingewilligd ook.

    Als dit zo doorgaat is er enkele decennia verder geen normaal leven meer mogelijk in ons werelddeel. Wij zullen er misschien nog niet zoveel van merken, maar onze kinderen en hun kinderen des te meer.
    Met ‘dank’ aan al die hersenloze regeringen die dit hebben laten gebeuren!!

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Wist u dat de moslims in Nederland niet meedoen als bloeddonoren? En ook niet als orgaandonoren. In ziekenhuizen waar moslims worden behandeld, hebben moslims géén bezwaar tegen het ontvangen van bloed van niet-moslims, hebben moslims géén bezwaar tegen het ontvangen van organen van niet-moslims.

   Wist u dat moslims in Nederland niet of nauwelijks meedoen in het vrijwilligerswerk ? De twee miljoen moslims in Nederland wachten met spanning op het moment, dat zij in een burgeroorlog de macht kunnen overnemen in Nederland en de 15 miljoen Nederlanders en Medelanders als slaven kunnen behandelen. Vandaar dat ze nu géén zin hebben in vrijwilligerswerk, en ook géén bloed en organen afstaan.

   Met hun Jihad werken ze aan het invoeren van de Sharia in Nederland, aan de komende machtsovername van Nederland. Zo ook de andere 48 miljoen moslims in Europa. Ziet u de enorme gelijkenis met de Nazi-fascisten en NSB-ers van 1935 – 1945? De “Herren”-mentaliteit van de Nazi’s zien we nu bij de moslims, die spugen op ons leefklimaat en ons hartgrondig haten. Welke kant zullen de PvdA-er Ahmed Aboutaleb en PvdA-er Ahmed Marcouch kiezen, nadat de twee miljoen moslims de macht hebben overgenomen, denkt u?

   Wat denkt u van al die moslims, die nu in de PvdA zitten? Wat denkt u van de voorraden wapens, die de twee miljoen moslims in geheime plaatsen hebben ? Worden ze daarmee lid van schietverenigingen? Of hebben ze daar andere plannen mee ?Wanneer krijgen wij verlof om ons te bewapenen? Of laten we ons liever als konijnen afschieten?

   Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”

   Recep Tayyip Erdoğan.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Peterselie1. Je hebt helemaal gelijk. In verband met je vraag naar toelating van die zogenaamde “overheid” om jezelf te mogen bewapenen even dit, ik neem aan dat je creatief genoeg bent om jezelf te bewapenen. Gewoon doen.

    Geliked door 1 persoon

  • Kraftavilqa zegt:

   Nou, nou ze eisen nogal wat die zandbarbaren. Ik heb ook een eis: ik eis dat de pislam met alles d’rop en d’ran wordt teruggedrongen naar daar waar die thuishoort de andere kant van de Middellandse Zee. Weg met die kudtmuzels en hun absurde eisen en deaud aan al die policor gutmenschliche habbezakkers die die eisen nog inwilligen ook. Voor het behoud van Europa als continent van Westerse beschaving!

   Like

 6. Anneke zegt:

  Ik vraag mij af in welke tijd wij leven, volgens mij worden wij ineens honderden jaren terug geworpen. Ik word hier echt misselijk van….

  Like

 7. fransLdewit zegt:

  En als alle volgelingen dat nu maar geloven, kan die ze zelf behandelen zeker? Gluiperige figuren zijn dat

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  Wist U dat Moslims compleet geschift zijn en eisen dat wij hen voor ‘VOL” aanzien ?

  Like

 9. Andre L zegt:

  Tja, daar moet je dan als verstandig mens respekt voor hebben…..weet je wat: dat heb ik NIET en zal het nooit hebben ook. Geen enkele reden om respekt te tonen voor vrijwillige barbaarse achterlijkheid

  Like

 10. Republikein zegt:

  De slager wenst soepel vlees, nee, zo lukt dat niet Ali.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, er zijn inderdaad ook moslimmeiden genoeg, die daar juist op inhaken, d.w.z. claim en, dat zij, als vrouw zijnde, niet HOEVEN te sporten, zwemmen etc.
  Zoals er ook genoeg moslima ’s zijn, die claimen dat zij, als – getrouwde-vrouw niet het huis uit HOEVEN voor een inburgeringscursus.
  Het is maar net, hoe je er tegenaan kijkt: Opgezadeld met al dat soort activiteiten voelen ze ze zich misschien wel te weinig ‘de diamant in het doosje.’
  Kan iemand zich nog herinneren, dat dat ooit de eis werd gesteld, dat er in boerkini gezwommen mocht worden? Want zo slim zijn ze dan wel weer: Ergens in hun achterhoofd weten ze, dat de boerkini niet zal worden toegestaan vanwege gebrek aan hygiëne.
  Nou ja, hoe dan ook: Als deze meiden dan wel willen sporten, en hun ouders zijn het ermee eens, dan zorgen ze maar gezamenlijk, van dat schoolhoofd af te komen, hoor; niets om je over op te winden….
  Persoonlijk sta ik in verband met die lui nergens meer van te kijken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Alles wat je maar in je fantasie wereld kan bedenken, zolang je maar blijft volhouden dat het iets met je geloof te maken heeft.
   En het werkt nog steeds dus, succes wederom gegarandeerd.
   Gewoon blijven volhouden en anders heel boos reageren.
   Wat je ook bedenkt, waarover dan ook.
   Grenzen bepalen waar iedereen rekening mee te houden heb, meer niet.
   En dan komen we weer op HET PROJECT. Stapje voor stapje.

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Er gaan door inteelt toch wel erg veel hersencellen verloren.

  Like

 13. Pingback: DE DEGENERATIE VAN EUROPA IS EEN FEIT GEWORDEN! (1) | eunmask

 14. Pingback: DE DEGENERATIE VAN EUROPA IS EEN FEIT GEWORDEN! (1) |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s