MASSA-IMMIGRATIE. . .

Screenshot_2

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “toestroom”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op MASSA-IMMIGRATIE. . .

 1. elisamad2013 zegt:

  Probeer maar eens in de USA binnen te komen,als zij je niet willen ZO en niet anders moet men baas zijn in eigen land!

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Atlantiek is een beetje groter als de straat van Gibraltar geloof ik; die kan je op een goeie dag bijna overzwemmen geloof ik.Lampedoesa kan je van de kust van Tunesie zien als ik me niet vergist.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Er moet gewoon actie worden ondernomen en men moet zich niets meer aantrekken van wat de EU ervan vindt. Gewoon de grenzen sluiten, we worden straks vreemdeling in eigen land. Dat de mensen nog op de linkse partijen en trouwens ook op de VVD stemmen kan ik maar niet begrijpen. Er is maar een partij die het voor ons opneemt en dat is de PVV.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ik kan er met mijn hoofd maar niet bijkomen hoe apathisch en afstandelijk (en dus naar mijn mening ongeïnteresseerd) de autochtone Nederlander reageert. Het lijkt ze in het geheel niets maar dan ook totaal niets te interesseren hoe en wat de toekomst van niet alleen hun zelf maar juist ook van hun kinderen en kleinkinderen zal zijn. Het is onvoorstelbaar dat er in Nederland geen krachten zijn die oproepen tot opstand en verdediging van onze vrijheid. De Nederlandse leeuw is dood……en de Nederlandse wet met zwaard onder “je maintendrai” is al jaren verkwanseld want wetten worden al jaren niet meer gehandhaafd. Het is altijd weer gedogen, gedogen en nogmaals gedogen. Het Nederlandse volk is een slap zootje geworden, bang en angstig……..

  Like

 5. Tenminste weer eens wat op de televisie. En bij de Eet Friet bij Vette Wim hebben ze het Broodje Dobberneger al op de kaart staan. Weet iemand wat er in zit? Ik kon het niet zo goed zien. Was wel iets zwarts.

  Like

 6. topsporter zegt:

  Een oplossing voor het bootjesprobleem, ik heb het. We laten alle leden van het Europarlement, de daarbij behorende ambtenaren en de commissie omscholen tot wedstrijdzwemmers , ze dragen, verplicht natuurlijk, ook het mannelijke deel een te grote burkini, zodat er genoeg ruimte is voor de dubbele directoir, een replica van die mijn overgrootmoeder droeg. We doen ze een tuigje aan , binden ze per 50 stuks voor een bootje en ik zal persoonlijk hangend aan een drone de zweep hanteren, zodat het bootje ruim op tijd de Libische kust bereikt.
  Zo zie je maar hoe je een fout door deze Westerse opportunisten gemaakt kunt herstellen. Ik zoek nog een haas, wie denkt er mee? Zit er een walvis in de tweede kamer?

  Like

 7. Ik zou Geert vragen om de haas uit te hangen. Dagenlang de zwoegende meute toespreken met veel minder, minder, minder. Staande – of liggend in een hangmat mag ook – op het achterdek van een enorm jacht met airco en Miele koelkasten die toch niet meer nodig zijn vol met kouwe klokkers. Het beste is in blikjes omdat die langer blijven drijven en dan kun jij met je zweep het tuig weer recht zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s