Moeten we mensen zonder papieren helpen of niet?

Screenshot_5

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jean”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moeten we mensen zonder papieren helpen of niet?

 1. joopklepzeiker zegt:

  Russia Says No to One-World Government

  Cultural Marxism has developed further in the 1930-1950s and is very much the state ideology now in the West. The fact that President Putin is causing Russia to reemerge as the most conservative of the great powers, as Russia was in the 19th century, enrages cultural Marxists and makes Russia their number one enemy.

  Victor Olevich: What can Russia do to support healthy conservative forces in the West that oppose cultural Marxists?

  William Lind: I think Russia should do what it is doing right now – showing people in the West that you can resist cultural Marxism, that you do not have to think that it is the inevitable way of the future, and that a country can decide to retain its traditional way of living and believing.

  http://russia-insider.com/en/russia-says-no-one-world-government/5957

  Like

 2. luckybee zegt:

  Whaaahahahaha,Niet als wij weten dat ze ons uitroeien willen.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Nee, dan kunnen we de halve wereld wel hier naar toe halen. Ze maken moedwillig hun papieren kwijt en weigeren na uitgeprocedeerd te zijn het land te verlaten. Nederland moet veel strakker de regels handhaven en meteen uitzetten nadat ze uitgeprocedeerd zijn en er moet ook geen mogelijkheid worden geboden om in hoger beroep te gaan, ze houden gewoon iedereen voor de gek. Afgewezen is afgewezen.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Victor Olevich: Is Europe able to act on its own, independently of U.S. foreign policy goals?

  William Lind: No, Europe at this point is still very much in Washington’s orbit. It would not be an exaggeration to say that the EU is an American satellite. Europe is too afraid of American wrath to take any Russian offers. It is rather a matter of taking logical steps dictated by the situation. The debt problem I talked about before will certainly get Europe’s attention and bring home to them that an anti-Russian policy could have much greater consequences for them than its likely to have for Washington. In this sense, Europe’s interests and America’s interests are divergent.

  http://russia-insider.com/en/russia-says-no-one-world-government/5957

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  AFHANKELIJK van hun situatie….daadwerkelijke vluchtelingen die hals overkop huis en haard hebben moeten verlaten , of mensen die om politieke , redenen, sexuele geaardheid , etnische minderheid , op de vlucht zijn , die hebben meestal GEEN geldige ID bewijzen bij zich uit angst dat men “gesnaaid” wordt . Hun identiteit , wie ze beweren te zijn , en bij verificatie dus klopt en ze “gezocht” worden in land van herkomst , zal duidelijk maken dat dit ECHTE vluchtelingen zijn die geholpen moeten worden. Mensen die economisch op de “vlucht” zijn….ja laat die lekker terug naar land van herkomst en eventueel proberen om op de legale wijze te emigreren , en aan alle toelatingseisen eerst voldoen. Zo niet, …jammer dan …..!!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Jammer genoeg kan je afgaan op de mooie bruine of blauwe ogen van een vluchteling of deze met goede bedoelingen komt of niet. Geen ID, helaas……..retour herkomst !

   Like

 6. BertG. zegt:

  Leuk gevonden die foto hierbij. Je zal maar zonder zitten.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Al sinds jaar en dag zijn er veel verjaardagen op 1/1!
  Shit happens!
  En daarna weer vakantie!

  Like

 8. DonnaDolce zegt:

  NEE, de meesten vernietigen moedwillig hun identiteitspapieren. Weg ermee….

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Oh, je hebt geen papieren? Dan is er dus geen bewijs dat je zelfs maar bestaat dus ik kan je rustig voor je kop schieten zonder dat er formeel van een misdrijf sprake is.

  Like

 10. Misschien moeten we de angstpropaganda haar werk laten doen. ISIS met hun eigen wapens terugpakken. Foto’s en kookfilms op YouTube publiceren waarin Dobbermissionarissen in witte kookpotten worden gekookt omdat ze niet wilden meewerken aan hun terugkeer. Dan is ’t zo afgelopen met die Survivalreizen.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Of ze nou wel of geen papieren hebben maakt me niets uit. Ook geen vluchtelingen, die gaan maar bij de buurlanden in hun regio lopen te zeuren.
  Bovendien al zou je de echte vluchtelingen kunnen uit selecteren, na de oorlog krijg je ze net als o.a. de voormalige Joegoslaven niet meer weg. Dan heb je ze de rest van hun leven aan het uitkeringsinfuus hangen. En dat willen we niet meer.
  Minder, minder, minder dus. En het liefst met terugwerkende kracht.

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  Aangezien ook deze regeling uitgebuit wordt door de asielmaffia is het enige papier wat wij ze kunnen geven een ticket met een enkele reis naar het thuisland. Ik kom nog uit de tijd dat er een beetje gezond verstand in Nederland was. Zonder papieren koimt u er niet in. Maar toen hadden we nog grenzen. Tegenwoordig zijn we van God los en totaal van het pad. Emotie is een slechte raadgever.

  Like

 13. Tempelier zegt:

  Zie ik daar op de foto Gretta Duisenberg, die toch liever haar billen afveegt met toiletpapier , dan met haar linkerhand ??????

  Like

 14. Met terugwerkende kracht is wel iets voor te zeggen. Maar daar komt een hoop geouwehoer van. Zelf zou ik gaan tot 1945. Alles wat er na die tijd geboren is in Nederland dient aan te tonen dat ze uit een oerhollandsche moeder…..Zie je wel dat er een hoop gedoe komt, terwijl oerhollands zelfs geen ras is!

  Like

 15. Benieuwd of er straks in de komende zwartepietendiscussie iemand zegt dat de Hollanders eigenlijk best lieve slavenhandelaars waren want die hebben nog nooit een boot voor de kust van Suriname laten zinken zodat de Indianen ze moesten redden en of de Indianen die boten dan terug hadden geduwd of ze een goeie kano hadden geleend.

  Like

  • En of dan tijdens de toespraak van Witte Veder dat snotjong Zeikende Snotneus dan ook de woede van Briesende Bison had gewekt die hem vervolgens op kop aan de Totempaal had vastgetomahawkt. Ik denk dat wij veel van de Indianen kunnen opsteken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s