Oud SS-man getuigt in rechtbank: ‘Ik was in Auschwitz, ik heb alles gezien en gehoord.’

Screenshot_4

(Door: Brabosh)

Oskar Gröning (geboren op 10 juni 1921), een Duitse voormalige SS-Unterscharführer (sergeant) en bewaker in het nazi-concentratiekamp Auschwitz, staat sinds 20 april 2015 terecht voor oorlogsmisdaden in de rechtbank van Lüneburg, Duitsland. Dit proces van de bijna 94-jarige SS´er is misschien wel het laatste nazi-proces sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Op 16 december 2014 oordeelden de openbare aanklagers in Hannover dat Gröning fit genoeg was om berecht te worden. Tot dan leidde Gröning een normaal leven in Duitsland. Hij heeft maar even opgesloten gezeten. Op 10 juni 1945 werd hij gearresteerd door het Britse leger en werd in 1946 overgebracht naar Groot-Brittannië waar hij een jaar dwangarbeid uitvoerde. In 1947 keerde hij als vrij man weer terug naar Duitsland.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Historie, Holocaust, Jodenhaat, Krankzinnigheid, nationaalsocialisme, nazisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oud SS-man getuigt in rechtbank: ‘Ik was in Auschwitz, ik heb alles gezien en gehoord.’

 1. luckybee zegt:

  Het was well een feit dat vele SS ers na de oorlog gewoon in Duistland als burgers kunnen leven.Onbehelligd van de vele Joden die er leven.

  Like

 2. Mowdes zegt:

  Nu pakken ze kleine vissen op en de groten lieten ze zwemmen, zowel hier als in Duitsland.

  Kijk eens wie er bleven zitten in de regering van bezet Nederland, om zogenaamd Nederland bestuurbaar te houden en in Duitsland hetzelfde na de oorlog, Werner von Braun, enz.

  Mijn vader heeft 2 jaar in KZ gezeten en hij zei steeds weer tegen mij;
  Hein, de ambtenaren hielden de kaartenbak bij en de Nederlandse Politie heeft me opgespoord en opgehaald, Hein, het waren geen Duitsers het waren Hollanders.

  Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  De man is bestraft door de Engelsen, je kunt de straf te laag noemen maar desalniettemin moet je iemand niet twee keer voor hetzelfde moeten veroordelen, dat nog los van het feit dat het puur symboliek is om een man van 93 nog te veroordelen.
  Daarbij heeft hij de morele schuld erkent en zich ingespannen om de ontkenners van het tegendeel te overtuigen.
  De man is een van de velen die zich door de nazi’s heeft laten misleiden maar had wel de ballen om daar voor uit te komen, en dat is aanzienlijk meer dan de échte grote oorlogsmisdadigers waarvan er zeer velen de dans zijn ontsprongen.

  Like

 4. louis portugal zegt:

  Eigenlijk heb ik toch een soort respect (misshien wel fout) voor die man omdat hij telkens bleef volhouden dat er wel zeker een holocaust geweest was.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Daar hadden 50 jaar eerder mee moeten beginnen, niet nu de ‘daders’ op sterven na dood zijn !!!

  Like

 6. Boorzalf zegt:

  Op YouTube staat een interview van deze man, hij zegt daarin, ik ben het levende bewijs dat de holocaust echt is gebeurd. Nou zou ik zeggen, laat deze man maar gaan, hij is bijna een fossiel. En focus je op de IS moordenaars, de barbaren van de islam. Want zij zijn de tweede holocaust. Zowel voor christenen als voor de joden.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Precies Boorzalf. De islam daar maak ik me meer zorgen over. Als het zover komt, zal de vernietiging van het blanke ras dermate groot zijn dat het de zes miljoen doden in WO 2 ver zal overschrijden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s