VIDEO: ISIS vernielt christelijke kerken, kruisen, iconen en beelden in Syrië en Irak


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: ISIS vernielt christelijke kerken, kruisen, iconen en beelden in Syrië en Irak

 1. luckybee zegt:

  Dat is niet nieuw , ze vernietigen alles wat niet Islam is; zo als ik al eens heb gezegd , de geschiedenis begint met de Hijra naar Medina.Alles wat er voor gebeurd is Jahillia.Moet dus weg gemaakt worden.

  Like

 2. Anneke zegt:

  En niemand, maar dan ook niemand, die in opstand komt. Dit moeten wij eens doen met een tekening van Mohamed, dan staat de hele wereld in brand. Dit zelfde staat ons dus ook te wachten als er genoeg van die idioten binnen gelaten zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Anneke 12:54

   Ja, als wij hen zouden behandelen zoals zij ‘ons’ behandelen, dan was de wereld te klein!
   Ik vind het stuitend dat wanneer er een koran in de fik gestoken wordt, zelfs het westen daar afkeurend op reageert. Worden kerken vernield, Bijbels verbrand en religieuze symbolen vernield, dan is het overal nogal stil.
   Ik kan maar één oorzaak bedenken waarom men zo reageert/niet reageert, en dat is angst voor de islam! Angst regeert vooral in Europa, en daarom houden ‘we’ ons stil. Ondertussen gaan die duivels gewoon hun gang, en omdat ze geen tegengas krijgen stoppen ze ook niet.
   De verantwoordelijken zitten in Brussel en in het Midden-Oosten. Saoedi-Arabië is de sponsor van al dit kwaad, ook al doen ze net alsof ze tegen IS vechten.
   Duistere geldstromen zorgen ervoor dat er buiten ons gezichtsveld dingen gebeuren die wij liever niet zouden willen weten.
   Het wordt tijd dat moskeeën eens aan grondige inspecties onderworpen worden. Ze zullen versteld staan wat er dan ‘boven water’ komt!

   Like

  • Frerik zegt:

   Nou als ze dit hier zouden doen krijgen ze te maken met de Arbo wetgeving want hun gereedschap moet voldoen aan de eisen en jaarlijks gekeurd. Boven een hoogte van 260 cm moet je werken met val maatregelen zoals het werken met tuigjes die vastgezet worden aan een speciaal aangebrachte en goedgekeurde haak op het dak, de ladder moet staan onder een hoek van 60 graden. Je werkomgeving moet opgeruimd en schoon zijn zodat de kans op struikelen minimaal is. en als er een kans op stof is dien je ervoor te zorgen dat dit niet in de omgeving terecht komt en moet het worden afgezogen, bij het nalaten staan er hoge boetes op. Oh nee wacht dit is niet van toepassing op buitenlanders, sorry.

   Like

 3. fransLdewit zegt:

  Het blijven geestelijk gehandicapten meer kan ik er niet van maken

  Like

 4. ildiko zegt:

  De moslims horen op een ANDER PLANEET, heel ver van ons.

  Like

 5. Andre L zegt:

  moslims: the missing link, net geen aap meer en nog lang geen mens

  Like

 6. Leo zegt:

  Bij ons binnenkort de haatketen dan maar…… toch?
  Die vinden wij ook niet in ons leefklimaat passen .

  Jedem dass seine – ieder het zijne !

  Like

 7. Cleo zegt:

  Hier is niets godsdienstig of vredelievend aan te zien. Generaties van inteelt gecombineerd met een haatverspreidende ideologie verandert de aanhangers in door demonen bezeten duivels.
  Hoog tijd om verdere besmetting met deze ideologie te voorkomen.
  Dus geen moskeeën meer in Europa.

  Like

 8. Zieke moslims maar ook zieke westen.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Vergeet de USA niet met hun moslimbroeder-president Obama en straks moslim en SA vriendin Clinton

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s