De “sprinkhanen” van de migratie-industrie (+ video)

Screenshot_13

(Door: Mario S. – Vertaling: E.J. Bron)

Ik heb zojuist een video bekeken met de titel “De verzwegen kosten van de immigratie” van Udo Ulfkotte en ik heb nog steeds kippenvel. Burgemeesters, bewoners, politievakbonden enz. wijzen vaak, bijna fluisterend van angst, op het probleem van de massa-immigratie. Ze worden genegeerd. Iedereen die in de weg staat van de machtige migratie-industrie wordt afgedaan als rechtspopulist. Wellicht draagt dit artikel met de vragen van de heer Udo Ulfkotte er iets aan bij meer mensen de ogen te openen. Het gaat hier niet om vluchtelingen. Het gaat erom hoe de politiek ermee omgaat, autochtonen benadeelt en buitensluit. Ik kan me alleen maar zonder commentaar aansluiten bij de vragen van de heer Ulfkotte:

1. Hoe is het mogelijk dat wij familieleden van gastarbeiders, die nog nooit in Europa zijn geweest, gratis meefinancieren in de Duitse ziektekostenverzekeringen? Familieleden, oom, opa, broer, zuster zijn gratis in de Duitse ziektekostenverzekering meeverzekerd.

2. Wist u dat Duitse rechtbanken voor sociale zaken tegenwoordig nadrukkelijk bij sociaal misbruik van migranten van “culturele bijzonderheid” spreken en afzien van terugvordering van door bedrog verkregen geld?

3. Hoe is het mogelijk dat wij aan illegale immigranten, dus overtreders van de wet, bij de verzorging met Hartz-IV tegenwoordig meer geld geven dan aan autochtone ontvangers van Hartz-IV? Migranten hoeven niet bang te zijn voor kortingen en sancties, zoals autochtonen, die onder omstandigheden bij een volledige sanctie zelfs dakloos kunnen worden.

4. Waarom hebben criminelen met een migratieachtergrond ondanks volledige verzorging in de gevangenis eigenlijk aanspraak op de volle uitbetaling van Hartz-IV na hun gevangenistijd, en wel cash?

5. Hoe is het mogelijk dat wij etnische Europeanen bij de toewijzing van aanbesteed werk steeds meer benadelen? Vrouwen, migranten en seksuele minderheden genieten duidelijk de voorkeur bij de gunning van arbeidsplaatsen in de openbare dienst en alle staatsondernemingen. Mannen van Duitse afkomst die niet homoseksueel zijn, worden duidelijk benadeeld.

6. Wist u dat wij ondanks de ergste economische en financiële crisis sinds decennia met belastingmiddelen boks- en gevechtscursussen betalen van gewelddadige jonge migranten? Waar ze leren hoe ze nog beter mensen in elkaar kunnen slaan?

7. Wist u dat wij cursussen van geïmmigreerde vrouwen uit ver verwijderde cultuurkringen financieren, waarin ze leren hoe men een tampon gebruikt of hoe men overhemden strijkt? Waarom financieren Duitse belastingbetalers cursussen van immigranten uit verre cultuurkringen, waarin ze leren na het gebruik van het toilet de handen te wassen?

8. Waarom krijgen migranten, die media-effectief deelnemen aan ronde tafel gesprekken, integratiegesprekken en dialoogforums van de regeringen van de deelstaten hiervoor stiekem geld op hun rekeningen overgemaakt?

9. Waarom betalen wij, behalve de cursuskosten, steeds meer immigranten € 2000,- voor het feit dat zij de taal van hun nieuwe gastland kunnen leren, en wel cash in het handje? Is het niet de plicht van iedere immigrant om, in zijn eigen belang, deze cursus te bezoeken in plaats ze hiervoor ook nog eens vorstelijk te belonen?

10. Waarom krijgen gewelddadige migranten cashpremies voor het feit dat zij etnische Europeanen niet overvallen en in elkaar slaan? Dat bestaat bijvoorbeeld in Nederland, dat door de belastingbetaler wordt bekostigd.

11. Hoezo herschrijven we stiekem onze wetten, met de motivering dat deze in de toekomst aan de omstandigheden van de immigranten aangepast zouden moeten worden? Zouden de immigranten zich niet moeten aanpassen aan onze wetten?

12. Hoe is het mogelijk dat wij miljoenen mensen in de migratie- en integratie-industrie er ook nog voor betalen dat zij deze toestanden in hun eigen belang steeds erger maken en verankeren, anders zouden ze immers werkloos worden?

13. Wist u dat wij aan migranten een verzorger ter beschikking stellen, meestal ook nog eentje die hun moedertaal spreekt, die alles op kosten van de belastingbetaler vertaalt, en hoe is het mogelijk dat wij dit om redenen van politieke correctheid tot nu toe nog nooit in twijfel hebben getrokken?

14. Wist u dat de Duitse belastingbetaler ervoor moet opkomen wanneer uit de steeds meer voorkomende inteelthuwelijken van de islamitische immigranten gehandicapte kinderen voortkomen, die een leven lang op kosten van de belastingbetaler verzorgd moeten worden?

15. Wist u dat in bijvoorbeeld Berlijn 80% van alle delicten wordt gepleegd door burgers van niet-Duitse afkomst? Als u het niet wist, dan weet u het nu, omdat de politiek dit graag onder het tapijt veegt. Duitsers, die niet verschijnen op een afspraak op het arbeidsbureau, worden harder bestraft dan migranten die een echte misdaad hebben gepleegd.

Volgens de heer Udo Ulfkotte hebben we van de naar schatting 1.700.000.000.000 euro staatsschulden van Duitsland alleen al 1 biljoen aan de migratie-industrie en de nevenkosten te danken.

De hele video met de voordracht van Udo Ulfkotte kunt u hieronder bekijken – ik beloof u dat u alle haren te berge zullen rijzen.

 

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Mario S.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De “sprinkhanen” van de migratie-industrie (+ video)

 1. koddebeier zegt:

  En wat gaan we daar aan doen ????

  Like

 2. Pingback: De “sprinkhanen” van de migratie-industrie (+ video) |

 3. fransLdewit zegt:

  Ja ik vraag he me ook af, er wordt zoveel geconstateerd ik krijg er telkens meer buikpijn van. MAAR waar blijven de stoot troepen?

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE ASIELINDUSTRIE IS DE GROOTSTE ZWENDEL VAN DEZE EEUW!

  Like

 5. Father Paul Lemmen zegt:

  Dit is op A Conservative Christian Man herblogden reageerde:
  The “locusts” of the migration industry (+ video)
  (By: Mario S. – Translation: E. J. Source) I just watched a video entitled “The concealed costs of immigration” Udo Ulfkotte and I still have goosebumps.

  Go read it in the original Dutch or translate the page via your favorite translator tool.

  Like

  • bigljohn zegt:

   De asiel industrie of de georganiseerde misdaad. Er is geen verschil. Alle twee persen de mensen af, en dwingen ze om mee te betalen aan het misdadige doel. Betalen, of anders…..
   Komt eerst de aanmaningen van de belastingdienst (legaal verklaarde roof). Daarna komen de mannetjes aan je huis om je mee te nemen, om je te gaan tuchtigen. Wat is dit toch voor een rare maatschappij waarin wij leven…..

   Geliked door 1 persoon

   • Father Paul Lemmen zegt:

    Wat is dit toch voor een rare maatschappij waarin wij leven…
    Precies zo. Deze mondiale samenleving van ons is echt verliefd geworden en een indicator van de val van onze samenlevingen. Ik vrees dat het tempo van de daling is het vergroten voor onze ogen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar zo werkt het wel, daar is over na gedacht.
    Hou ze klein en angstig op straffe van………………….
    En daarom is er hier geen verzet. Ze kijken wel uit, zo dadelijk staat de politie voor je deur vanwege je uitspraak en nemen ze je zomaar mee. Precies wat je zegt.

    Like

 6. Dit is in Nederland ook gaande;en nog trapt de linkse meute in de voortdurende leugens van politici,bestuurders en media!Lijden jullie allemaal aan hersenverweking?Laat je hersens eens een keer werken in plaats van uit gemakzucht alles voor zoete koek aan te nemen!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ze zijn allemaal moslims Duuuuuuuuuuuuuuus VERZUIPEN.

  Like

 8. 4sjun zegt:

  @luckybee: Je hebt er serieus wel goeie onder. Dat neemt echter niet weg dat er voorbereidingen getroffen moeten worden om in de leefgebieden hier in de geschiedenis verworven vrijheden te behouden door ze te verdedigen. En dat betekent handhaven van kritischer toelatingsbeleid, vroege en doorgaande scholing in verwondering op de opleidingen en niet aflatende publieke voorlichting over de bijdragen van verschillende ideologien aan welzijn en welvaart in de wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s