Door de EU-veerdienst gaan nog veel meer mensen verdrinken

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

De EU gaat extra boten inzetten om het probleem met de immigranten uit Noord-Afrika in de boten ‘op te lossen.’Daardoor zullen alleen nog maar meer mensen verdrinken.

Inmiddels begrijpen we meer over de strategie van de mensensmokkelaars. Neem nu de kapitein van het schip met de asieleisers uit Libië. Zo’n 850 zouden er omkomen, deels omdat de luiken van de laadruimte gesloten waren. Deze kapitein, de Tunesiër Mohammed Ali Malek, belde naar de Italiaanse kustwacht om te zeggen dat hij eraan kwam. De Italiaanse kustwacht reageerde daarop door het dichtstbijzijnde vrachtschip, de King Jacob op het kennelijk ‘in nood zijnde’ immigrantenschip te sturen. Of het schip ook werkelijk in nood was, kon niet worden vastgesteld, maar dit is nu eenmaal een plicht op zee. Toen de King Jacob het immigrantenschip was genaderd, ramde de kapitein ervan met opzet zijn ‘redders.’ Met als gevolg dat het immigrantenschip kapseisde. Toen was het dus zeker in nood.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, dictatuur, Elite, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Door de EU-veerdienst gaan nog veel meer mensen verdrinken

 1. Cathja zegt:

  Ik ben het hier mee eens. De afvaarten zullen alleen maar toenemen, omdat ook de vluchtelingen weten dat er redding op zee is als ze in de problemen zouden komen. Dit doet nóg meer mensen besluiten om de overtocht te maken, met mogelijk een vreselijke dood tot gevolg als het totaal anders uitpakt dan ze verwachten.
  Brussel is inderdaad de hoofdschuldige. In plaats van duidelijk te maken dat wie opzettelijk zijn leven in de waagschaal stelt, ook daadwerkelijk zelf schuldig is aan zijn of haar dood, laat men weten dat de reddingsoperaties op zee worden uitgebreid. Hiervan gaat toch een totaal verkeerd signaal uit?
  Europa voelt zich dus verantwoordelijk voor mensen die met hun leven spelen.

  Een politica uit Italië zei dat het beter is al die vluchtschepen onklaar te maken (te bombarderen zelfs), zodat de smokkelaars niets meer kunnen beginnen. Die kant zullen we inderdaad op moeten, én de landen waaruit de smokkelaars vertrekken zullen hun kusten moeten bewaken. Geef ze daarvoor dan geld. Als wij in Europa vluchtelingen moeten opvangen kost dat nog veel meer geld, om over de overlast nog maar niet te spreken.

  En verder moeten de smokkelaars opgepakt en berecht worden. Lange gevangenisstraffen geven, en al hun smerige geld afpakken. Als dit niet gebeurt zullen steeds meer mensen grof geld willen verdienen aan het overzetten van vluchtelingen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De uitingen die de laatste tijd uit de politike hoek komen,
  laten duidelijk zien met wat we voor een waardeloze nitwits
  we opgescheept zitten die op kosten van de belastingbetalers
  de bevolking van Europa in richting burgeroorlog brengen !

  Like

 3. Het kan blijkbaar altijd perverser.
  Hoe verrot moet je geest zijn om dát te bedenken?
  Dus wat die kapitein flikte.
  Kosmopoliet Pechtold: “Vreemde luchtjes in het trapportaal.”
  Ja, dat is ongeveer wel het ergste dat kan gebeuren.
  Behalve dan dat Europa hetzelfde soort slachthuis gaat worden als het Midden Oosten nu grotendeels al is

  Like

 4. luckybee zegt:

  Op zettelijk zijn schip laat zinken, door de redderschip te rammen, is geloof ik moord heet het hier bij ons?Hebben ze de kapitein van de vluchtelingen schip wel gearresteerd?

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik ben benieuwd wanneer dit zich in Nederland doorzet na de komst van al het overzees geestelijk kapitaal met hun nieuwe eisen:

  Islamists ban Nike clothing because the sportswear firm’s name sounds like the Arabic word for sexual intercourse

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3052055/ISIS-say-Just-DON-T-Islamists-ban-citizens-selling-wearing-products-Nike-connections-ancient-Greek-goddess.html#ixzz3YAOt6xvo

  Like

 6. dendieje zegt:

  Alle, maar dan ook alle besluiten die genomen zijn is per definitie slecht voor Europa. De enigste manier is de Australische methode. Maar dat zal hier niet gebeuren. De poorten staan nu wagenwijd open. Ik kan niet spreken voor Europa maar wel voor Nederland. Wij, het Nederlands volk hebben de macht om het overspoelen van ons land door “vluchtelingen” te stoppen. Maar dan moeten we wel van onze luie reet af komen. Ja, ik hoor daar ook bij maar ben wel bewust dat wij het zelf moeten doen en niet wachten tot de politiek iets doet.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Je moet denken vanuit het zieke brein van de mensensmokkelaar. Hij is niet geïnteresseerd in het in leven blijven van zijn klanten. Hun geld heeft hij al opgestreken.
  Dus ensceneert hij een ramp.

  Like

 8. Dot zegt:

  Florissant business voor de smokkelaars, zij worden door Europa aangemoedigd !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s