Het is hééél erg dat er mensen verdrinken

Screenshot_14

(Door: Joost Niemöller)

Er wordt wel eens gesproken over een immigratiedebat, maar dat bestaat helemaal niet. In een debat worden argumenten gewogen en uitgewisseld. In dit geval zou dat een discussie zijn over de voordelen van immigratie contra de nadelen, en dit gebaseerd op concrete cijfers. Maar de concrete cijfers worden goeddeels geheim gehouden, of de berekeningen worden domweg niet openlijk uitgevoerd. Daarom mag er niet meer gesproken worden over de derde generatie migranten. Wij dienen hen ‘Nederlanders’ te noemen, ook al wijken zij in hun gedrag en hun oriëntatie af van de Nederlanders die hier soms al eeuwen wonen. Zodoende weten we maar weinig over criminaliteit, werkloosheid, schoolresultaten, segregatie enz., enz. Wat we weten, stemt niet vrolijk. Dat lijkt een boodschap die velen niet bevalt en daarom blijft een ordelijke immigratiedebat uit.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het is hééél erg dat er mensen verdrinken

 1. Jean zegt:

  Een debat is helemaal niet nodig gewoon verwijderen met dezelfde hoeveelheid als ze momenteel komen in het belang van onze veiligheid en leefbaarheid.
  Wij willen geen enkele barbaar in onze samenleving en zeker geen enkele islamiet.

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Ik wil er niet eens over DEBATTEREN !!! TERUG STUREN die boten , desnoods met geweld !!! En als men dan NOG niet wil …dan schiet je die gammele schuiten UIT het water !!! WAT , oh WAT is daar nu moeilijk aan om zo;n besluit te nemen om deze waanzin te stoppen ???

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Natuurlijk is het erg als er mensen verdrinken maar we hebben toch niet gevraagd of ze hier naar toe willen komen. Als je de foto’s ziet met de goed doorvoede asielzoekers dan vraag ik mij af waarom ze niet thuis blijven om hun land te helpen opbouwen, maar ze rekenen erop dat ze hier alles voor niets krijgen,en dat klopt ook nog, inkomen en een huis, met voorrang, en werken hoeft ook al niet, zelfs de taal leren is nog teveel gevraagd maar de asielindustrie staat voor ze klaar met de nodige advocaten. Kiezers stem nu eens op de partij die het voor u opneemt, de PVV maar ja de mensen van deze site doen dat allemaal al en die het wel zouden moeten lezen krijgen het niet te zien en zouden zich er toch niets van aantrekken, denk ik. Want Pechtold heeft al tegen ze geroepen van bah,bah,bah en ja dat is even schrikken natuurlijk. De werkelijkheid zien ze later wel als het te laat is. Hoe dom kan het volk zijn.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Er werd inderdaad heel wat af gedebatteerd in Den Haag over die bootmensen. De uiteindelijke doelstelling was geen oplossing aan te bieden, maar het kabinet veilig te stellen, zodat er geen nieuwe verkiezingen zouden komen. Onze stem werd echter NOOIT gehoord ! En als we de kans krijgen onze stem te verheffen, bij de verkiezingen, dan stemt de overgrote meerderheid der Nederlanders alweer links, in wat voor vorm ook. Geen wonder dat Rutte zich allerlei misstappen kan veroorloven, want zijn klantjes komen toch iedere keer weer trouw terug. Zijn partij groeit alweer, terwijl die in feite zou moeten krimpen. Dit alles zegt echter wel iets over het intelligentiequotient der Nederlanders. Heel lang gold deze stelling; Nederland Kennisland. Maar een betere term zou zijn; Nederland Zwakbegaafden land !

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  In de koloniale tijd hebben we voorgedaan en laten zien dat Afrika welvarend kan zijn, zelfs zonder enige hulp vanuit Europa.
  Afrika heeft vruchtbare grond, mineralen en delfstoffen in overvloed!
  Toen Europeanen daar leiding gaven en stuurden was Afrika welvarend.
  Helaas, negers dachten dat ze het zelf wel konden en gooiden de Europeanen er uit.
  Sindsdien is Afrika teruggevallen tot een middeleeuws niveau, niks opgestoken van de Europese lessen…
  Niks gedaan met de honderden miljarden €uro’s aan ontwikkelingshulp, nog steeds het handje ophoudend, zonder zelf ook maar een slag uit te vreten….
  Nu komen ze hier, maar wat moeten we in Europa met zo’n zooitje luie incapabelen?
  Hand ophouders hebben we hier al meer dan genoeg!
  Is het redelijk te noemen dat ik harder moet werken en meer belasting afdragen om deze niets bijdragende bende van inkomen, huis en verzekeringen te voorzien?
  Een Miele wasmachine, terwijl ze een wasbord gewend zijn?
  Oww, ze brengen ook nog een doctrine mee, wat ze Godsdienst noemen, de islam, een doctrine die alle andersdenkenden moet overheersen.
  Onderweg hier naartoe vermoorden ze de christenen die aan boord zijn…
  Dank zij het hoogverraad van Jan Peter Balkenende bepalen vreemde mogendheden dat wij, Nederlanders dit geteisem op moeten vangen en van bed, bad en brood moeten voorzien.
  Tijd voor revolutie!

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dat wodt al door Moahammed de RassulAllah gepland.
  4. De Vrouwen (An-Nisa)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  75. En waarom strijdt gij niet voor de zaak van Allah en voor de zwakken — mannen, vrouwen en kinderen – die zeggen: “Onze Heer, neem ons uit deze stad waarvan de bewoners onderdrukkers zijn en schenk ons een vriend en een helper uwerzijds.
  De Marokkanen hebben hun Koraan veranderd dat is Harram
  In mijn Koraan staat ditgeschreven
  75Laten derhalve zij die hun tegenwoordig leven voor het hiernamaals willen offeren,voor de zaak van Allah strijden.En wie voor de Zaak van Allah strijdt, het zij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem met een grote beloning geven.
  Dit staat ook in de Koraan geschreven;
  2. De Koe (Al-Baqarah)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 286 strofen.
  85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.

  IK GELOOF ALLAH IS DE HEER VAN HET VUUR, Hij wil alle moslims in zijn rijk de Hel hebben.

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Ja het is erg dat mensen verdrinken. Maar dat is de schuld van de regeringsleiders. Doe er wat aan. Hou ze tegen. Of is dat te moeilijk. Lijkt me niet.
  In zielige verhalen trappen ,doe ik niet meer. De media hebben we allang door. Op sentimenten spelen en de verkoopcijfers stijgen. Al moet het ook met vervalste en jaren oude foto’s en valse voorlichting.
  Dat veel mensen dat nog geloven is voor mij onbegrijpelijk. Maar die kijken dan ook niet verder dan hun neus lang is. Ga op internet kijken , sla na.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s