Linksen eisen “een onmiddellijk in te stellen rechtstreekse veerverbinding voor vluchtelingen vanuit Tripoli en andere plaatsen in Noord-Afrika naar Europa”

Screenshot_23

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Passage uit de “Junge Welt”, een links, marxistisch georiënteerd, bovenregionaal dagblad:

“Wij eisen een onmiddellijk in te stellen rechtstreekse veerverbinding voor vluchtelingen vanuit Tripoli en andere plaatsen in Noord-Afrika naar Europa. Wij eisen veilige en legale manieren om toevluchtsoorden te bereiken, zonder dat men zich in dodelijk gevaar hoeft begeven. Wij roepen over alle confessies en politieke spectra heen op tot onmiddellijke rechtstreekse acties tegen de moorddadige politiek van de EU.”

Vluchtelingen met veerboten afhalen

Als het aan de kameraden van de “Junge Welt” ligt, moeten vluchtelingen in het vervolg met veerboten van de EU rechtstreeks uit de crisisgebieden gehaald te worden. Drie tot vier veerboten per dag zou geweldig zijn. en dat net zolang blijven volhouden, tot het hele continent Afrika is schoongeveegd. Er zouden uiteraard andere schepen extra ingezet moeten worden om vluchtende mensen uit Libanon, Saoedi-Arabië, Afghanistan, Syrië, Iran en Pakistan af te halen.

Op de terugweg naar het beloofde land kunnen er dan misschien nog een paar failliete Grieken worden opgepikt, tenminste als er nog plaats vrij is…

“Junge Welt”:

Opnieuw zijn er honderden mensen op weg naar de EU verdronken: voor de Libische kust heeft afgelopen weekend blijkbaar de ergste vluchtelingencatastrofe in de nieuwere geschiedenis van het Middellandse Zeegebied afgespeeld. Volgens informatie van de vluchtelingenorganisatie van de VN kapseisde een kotter op weg naar Italië met ongeveer 700 mensen aan boord. Volgens het bericht konden slechts 28 mensen gered worden.

“De EU is met haar besluit van 27 augustus 2014 om de reddingsacties in de Middellandse Zee te verminderen verantwoordelijk voor dit massale sterven”, verklaarde zondag het transnationale netwerk ´Watch the Med´. “De EU bezit de middelen en de mogelijkheden om de vluchtelingen uit de Middellandse Zee te redden. Maar ze laat de mensen verdrinken. De vesting Europa heeft de afgelopen 25 jaar tot tienduizenden doden in de Middellandse Zee geleid.” Er zou een einde moeten komen aan het sterven, aldus de hulporganisatie, die ook concrete voorstellen deed:

Wij eisen een onmiddellijk in te stellen rechtstreekse veerverbinding voor vluchtelingen vanuit Tripoli en andere plaatsen in Noord-Afrika naar Europa. Wij eisen veilige en legale manieren om toevluchtsoorden te bereiken, zonder dat men zich in dodelijk gevaar hoeft begeven. Wij roepen over alle confessies en politieke spectra heen op tot onmiddellijke rechtstreekse acties tegen de moorddadige politiek van de EU.”

Ook politici van de Groenen, de SPD en Die Linke bevestigden zondag de noodzaak van een reddingsmissie in de Middellandse Zee.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Linksen eisen “een onmiddellijk in te stellen rechtstreekse veerverbinding voor vluchtelingen vanuit Tripoli en andere plaatsen in Noord-Afrika naar Europa”

 1. Jade zegt:

  Zo leip zijn ze wel, ja… Ik heb een beter idee…
  Mijn voorstel is al deze vluchtelingen bij Kaapstad weer op het strand te zetten.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  En als dan alle bagger uit Afrika is vertrokken, ga ik met zo’n veerboot mee dáárheen. Als het opgeruimd is moet het een goeie plek zijn om te wonen. Kan m’n AOW nagestuurd worden? En m’n woontoeslag? En m’n zorgtoeslag?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Anneke zegt:

   J.C.TH. Kohler, ik had precies het zelfde idee, kunnen wij met z’n allen dat land opbouwen. Wedden dat wanneer het land is opgebouw, wij weer dezelfde taferelen krijgen, dan komen ze weer terug op hun gammelijke bootjes.

   Maar dit hele idee, van WEER die linkse massa, is natuurlijk te zot voor woorden. Als ik zo de geschiedenis na ga, is er heel veel ellende gebeurd onder een links regime. Zij denken werkelijk dat zij de gutmenschen zijn van deze tijd……ik zeg maar niet wat ik van hun vind……

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Die linksen eisen, de moslims eisen, Den Haag komt met eisen, de E.U. komt regelmatig naar ons toe met eisen. En wij dan, hebben wij dan helemaal geen enkele moer meer in te brengen in ons eigen Nederland en Europa ? Ons lot is schijnbaar al bezegeld, en de voornoemden geven ons maar twee mogelijkheden; slikken, of stikken ! Blijft de Europeaan dit voor eeuwig slikken als zoete koek ? Dat er in Europa nog steeds geen opstand ergens uitgebroken is tegen voornoemde gang van zaken, bevreemd mij met stijgende verbazing !

  Like

 4. Jade:dat is een dijk van een voorstel!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Die linksen waanzinnigen zijn allemaal handlangers van de duivel!

  Like

 6. Fred zegt:

  Een nog beter idee is het om deze “vluchtelingen” af te zetten op de stranden van Jemen, Saoudi-Arabië, Qatar, Dubai en nog wat andere golfstaten.
  Die barsten van het geld en hebben voldoende zandbak om ze allemaal op te nemen .
  En ze geloven allemaal ook nog in sprookjes.
  Win-win.

  Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  Hoe kunnen mensen zo van het padje raken en niet tot verplichte opname in een GGZ instelling worden gedwongen? Iedereen met slechts een greintje gezond verstand ziet de totale waanzin achter zo’n voorstel.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  De criminele krankzinnigheid van het linksvolk is waarlijk grenzeloos.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Nu, dat is het wat ik een klein tijdje geleden al heb voorspeld.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Alsje geen dodelijke slachtoffers wil hebben…lijkt het me ’t verstandigste om NIET de “oversteek” te maken. Heel eenvoudig. Om dit een halt toe te roepen zullen de Europeanen DEZELFDE strategie moeten toepassen als Australie.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Ik moet vast stellen dat de meeste Studenten toch erg links zijn geindoctrineerd.Ze weten niet wat hetis nooit de DDR live beleefd.Ik wel in de 50 iger jaren heb ik in West Berlijn, aan de Nollendorfseplatz met een band gewerkt. Berlin was toen een eiland midden in de DDR van Ulbricht. En toch zien de West Berlijners anders uit als de Oost Berlijners.Ze waren veel vrolijker en opener.Burgers van de DDR zijn geslotener en treuriger.

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Gek, gekker, gekst, groen links.

  Like

 13. JCC zegt:

  Kunnen we niet beter in plaats van dit plan alle linksen het land uitzetten?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Links is geestelijk zover gedegenereerd dat ze een gevaar zijn voor het voort bestaan van de Europese beschaving !!!

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Ze hebben dan in ieder geval een “geweldige” medestander in de Heer Bernard Kouchner, mede-oprichter van “Artsen-zonder-grenzen”.
  Volgens hem kunnen de 28 EU-landen gemakkelijk alle migranten die naar Europa willen komen, opnemen.
  Op de Franse T.V…………..

  Like

 16. Anna zegt:

  Het ” omslagpunt” van linksen en moslims lijkt bereikt.
  Ze zijn nu in de meerderheid en beginnen geheel ” democratisch” ( zoals moslims gewoon zijn) een veerdienst.

  Like

 17. vanhetgoor zegt:

  Lijkt me een goed plan! Nee, ik ben serieus, echt! Maar dan moet er wel een lijstje worden gemaakt van die mensen die dat als gevolg van die extra aanwas van vluchtelingen zich bereid tonen om zelf en op eigen kosten een Syrisch gezin, man vrouw en kinderen op te nemen.

  Als men niet bereid is om een vluchtelingen gezin in het eigen huis op te nemen dan moeten we vaststellen dat het alleen maar praatjes zijn. Als het hart er achter staat dan is de vluchteling in eigen huis welkom, dus ook de probleemgevallen, ook de mensen met afwijkend gedrag en die mensen die door een oorlogstrauma niet meer kunnen slapen of functioneren.

  Ik denk dat de intekenlijst voor het gratis opnemen van een vluchteling wel heel erg leeg zal blijven, ik denk dat de aanhangers van Junge Welt, de Duitse Groenen, de SPD en Die Linke plotseling ‘niet thuis’ zullen geven, stelletje lafbekken!

  De mensensmokkel over de Middellandse Zee heeft tot nu toe duizenden doden gekost, de reden waarom men is gaan vokksverhuizen is omdat men in het Midden Oosten zijn leven niet zeker is, en dat komt doro de islam. Door de islam te bestreiden kan men er voor zorgen dat mensen in het Midden Oosten normaal kunnen leven. Als zij normaal kunnen leven dan is er geen reden om het leven in de waagschaal te stellen. Waarom begrijpen die mensen dat niet, het is de islam die de mensen de dood in jaagt, omdat mensen in doodsangst meer geld willen uitgeven voor, een busreis, een boottocht of wat dan ook. Het gaat om geld! Nergens anders om! Allah bestaat niet, die is verzonnen door Mohammed om domme mensen tot slaaf mee te maken. Tegenwoordig bestaat Allah nog steeds niet, maar nu kunnen er miljoenen worden verdient met een schip vluchtelingen, een boot levert enkele reis vier tot zes miljoen dollar op, het schip kost misschien aanschafwaarde een tot 1,2 miljoen en de rest is winst. Pure winst, islamitische winst!

  Like

 18. Identitair Verzet Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s