Tunesische studenten eren Adolf Hitler en IS

Screenshot_17

KAIROUAN – In de Tunesische steden Kairouan en Jendouba hebben scholieren enorme spandoeken opgehangen van Adolf Hitler en van de Islamitische Staat (IS).

De scholieren uiten naar het lijkt hun haat voor de Joodse staat Israël. De jongeren vieren op deze uitbundige manier het eind van de examenperiode.

Screenshot_18

In Tunesië zijn veel aanhangers van IS. Naar schatting vechten er zo’n 3.000 Tunesiërs in het kalifaat. Begin maart doodden twee schutters zeker twintig toeristen in het Bardo-museum in de hoofdstad Tunis. Terreurgroep IS (Islamitische Staat) eiste de aanslag op.

Screenshot_19

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Peter Rissing)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Tunesië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Tunesische studenten eren Adolf Hitler en IS

 1. toestroom zegt:

  Tja het grote gevaar het is ook nooit weggeweest.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De toekomstige lei(j)ders van Tunesie:

  Like

 3. Marc zegt:

  Van Bill Gates weet ik dat het een jood is. Maar Steve Jobs was dat toch niet?

  In ieder geval vraag ik mij af hoelang de correcte media erover doen om ook deze naziverering eindelijk eens met grote letters te schrijven. Nog wel op de dag dat de Armenen de genocide op hun volk door islamitische Turken herdenken.

  Like

 4. anna zegt:

  het begon allemaal in Tunesië ….. maar in feite is er niets veranderd ………

  Like

 5. Fred zegt:

  En onze “geliefde” staatszenders maar propageren dat Wilders en de PVV het rechts extremistische gedachtengoed uitdragen.
  Wat voor plaat voor je kop heb je dan?

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  De jodenhaat zit diep geworteld, zelf bij volkeren die in hun gedragingen geen representatief humanisme vertegenwoordigen. De joden hebben bijna alle profeten afgewezen en zelfs enkele vermoord, maar geen enkele volgeling van een vermoorde profeet riep op tot massamoord en vernietiging van de joden. Mohammed was geen joodse profeet. Dat zat hem nog het meest dwars, dat hij niet als een joodse profeet werd erkent. Als Mohammed als islamitische profeet op joodse wijze trachtte te leven, waarom dwong hij de joden dan als moslims te leven?

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ook dat is niets nieuws; dat hebben ze zinds Hiler aan de Machtkwam latenb zien; vergeet AMIN ALHUSSEINI NIET DE BOEZEM VRIEND VAN HIMMLER EN HITLER; De MUFTI VAN JERUSALEM.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ziehier het islamfascisme, twee doctrines die elkaars evenknie zijn !

  Like

 9. ildiko zegt:

  de hel is losgebroken de islamitische monsters proberen de Aarde te vernietigen, en de geciviliseerde wereld blijft negeren en durft de kwaad NIET te benoemen. HOE LANG NOG????
  Rutte sta op en schreeuw de genocide uit, wereldleiders sta op en schreeuw de kwaad uit, deporteer alle islam fanatici, sluit alle haat moskeen, treed op MAAK ORDE IN DEZE UNIVERSELE RECHT VAN VERNIETIGING IN DE NAAM VAN EEN INTOLERANTE GODSDIENST!

  Like

 10. Anneke zegt:

  Van de week de documentere gezien van ” The dark charisma van Hitler” , ik heb heel veel overeenkomsten gezien met wat er nu gebeurd, heel benauwend. Als wij, het volk van Europa, niet in opstand komen wacht ons hetzelfde lot. Onze leiders leiden ons naar de afgrond en, naar mijn idee bewust en misschien mag ik dit niet zeggen, maar al die zogenaamde gutmenschen zijn de NSBers van toen. Straks als het te laat is zeggen zij ook, “das haben wir nicht gewust”…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s