Voor het eerst Engelse burgemeester uit ambt gezet

Screenshot_16

(Door: Patrick van IJzendoorn)

De burgemeester van de Oost-Londense wijk Tower Hamlets is vandaag uit zijn ambt gezet. Na een maandenlange rechtszaak was vast komen te staan dat Lutfur Rahman zich heeft bezondigd aan stemfraude en intimidatie, alsmede het veroorzaken van raciale en religieuze spanningen. Bij de herverkiezing Rahman zal zich niet opnieuw kandideren in deze ‘Bengaalse’ wijk van Londen. Het is voor het eerst dat een gekozen burgemeester op deze manier valt.

De zaak was aangespannen door vier kiezers, die twijfels koesterden bij de herverkiezing van de 49-jarige Rahman tot burgemeester. In de aanloop naar de zaak kreeg het viertal te maken met bedreigingen. Tijdens het unieke verkiezingsproces, dat veiligheidshalve niet in het stadsdeel zelf maar in gerechtshof werd gehouden, bevestigden forensisch onderzoekers dat er op massale wijze was gesjoemeld met verkiezingsbiljetten. Imams werden ingezet om kiezers te beïnvloeden.

Tevens vertelden getuigen dat ze tot in het stemhokje werden ‘begeleid’ door aanhangers van Rahman en de burgemeester tegenstanders automatisch voor racist uitmaakte. Een stembureau in het rijke deel Canary Wharf, waar Rahman geen steun geniet, werd midden op een rotonde neergezet. Er komt nu waarschijnlijk een gerechtelijk onderzoek naar de gedragingen van Rahman, die de beschuldigingen altijd heeft ontkend.

Lees verder>>>
(h/t “Marc”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, corruptie, Criminaliteit, democratie, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Voor het eerst Engelse burgemeester uit ambt gezet

 1. Jaan zegt:

  Waarom wordt er net gedaan alsof men daar verbaasd over moet zijn. Wie dwazen binnenhaalt zal geen certificaten wegens hoogbegaafdheid hoeven te verstrekken.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Vr t 1st ‘Engelse?’ #LufturRahman?burgemeester uit ambt gezet MAG ik héél even làchen?Je gelooft t niet hè http://wp.me/p1O7aM-mNT via @wordpressdotcom

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Good Gracious! Met zo ’n klootzak als burgemeester is het bepaald geen wonder dat een brilslang als Choudary ongestoord die haatmarsen daar kon organiseren en al die hemeltergende uitspraken doen: Die Pakistaanse làmstraal hield hem natuurlijk al die tijd de hand boven het hoofd! Plús, wat het stuk vergif, zoals hier te lezen, nog méér op zijn geweten heeft! Opsluiten en de sleutel weggooien, zou ik zeggen! (Maar ja, wie ben ik?)
  Het moet me trouwens van het hart, dat dit stuk islamitische shít mij qua type heel erg doet denken aan ene A. Aboutaleb, zijn collega in Rotterdam! Oók zo ’n keurige, op het oog oh zo geïntegreerde héér. Nou, als je hier leest, waartoe dit geval in staat gebleken is, wordt het tijd, dat we het pracht-exemplaar in Rotterdam ook scherper in de gaten gaan houden: God weet, wat er dàn nog aan het licht komt!
  Tsjonge, jonge, kan er niet even een groep hooligans gemobiliseerd worden om z’n limo even te verbouwen? En hèm het liefst erbij! Dit soort zou ik desnoods met vreugde aan de lantaarn zien bengelen! Allemachtig, wat een schànde, dat zulk addergebroed nog burgemeester van een Londense déélgemeente kon worden! Ik zou hem Lord Mayor of London maken, als ik die suffe Britten was; ze verdíenen niet beter als ze het al zó ver laten komen!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wat heeft Abou dan gedaan in R’dam Theresa, dat je zo kwaad op hem bent. Mij is er dan iets ontgaan.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Als oud ambtenaar van deze gemeente kan ik je zeggen dat ene A. Aboutaleb,frisser onder de oksels is dan menig èèn van zijn illustere voorgangers.
   En ik hou niet van buitenlanders.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Nemesis en Koddebeier: Uitkijken, jongens: Ik vertrouw ‘m voor geen cent!
   Lees de artikelen maar na, die ik over dit onderwerp geschreven heb:
   Uiterlijk integreren en ja, stúderen; dan vervolgens in de politiek (Probeerde nota bene eerst bij de LPF te komen, waaróm in Godsnaam?) en door de Partij van de Allahtonen op een invloedrijke post als Staatssecretaris en later als Burgemeester van Rotterdam gehesen. Snapt heel goed, dat-ie de islam beterkan laten inwerken in de Nederlandse samenleving als-ie zelf invloed heeft. Heeft al losgelaten, dat z’n dochter alleen met een moslim zou mogen trouwen en….Denk eens aan dat interview met hem in die Franse krant, dat Delamontagne onlangs nog eens voor ons vertaalde: Het is Mijnheer’s grote droom om rond 2050 in Nederland een ISLAMITISCHE premier te hebben!
   Wolf in schaapskleren! Houd ‘m in de gaten met z’n mooie praatjes! Net als die Identitair Verzet-vreter Marcouch, trouwens!
   https://ejbron.wordpress.com/?s=De+schone+schijn
   https://ejbron.wordpress.com/2015/01/06/de-angst-voor-de-andere-kant-van-de-medaille/

   Like

 4. Jean zegt:

  Foei een echte Brit uit zijn ambt zetten!
  Alle gekheid buiten beschouwing gelaten: Dat moslimzootje overal buiten flikkeren in onze westerse landen, zelfs niet achter de vuilkar gewenst. Uit Europa ermee.

  Like

 5. louis portugal zegt:

  Rustig aan met Boutaleb Theresa, want je weet maar nooit.
  Een meneer met een moslim- en ook nog een soort indiase afkomst.
  Ik zal er maar niet over uitwijden want dan zal Bert het waarschijnlijk niet plaatsen of hij krijgt problemen.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Alle troetel-allochtonen die in politieke functies zijn geplaatst door links, tonen na verloop van tijd hun ware islam-smoel! Criminele islam-duivels! Weg er mee!

  Like

 7. E. Janssens zegt:

  Dit is natuurlijk maar het topje van de ijsberg. Democratie is voor moslims de brug naar een shariatheocratie. Moslims zou daarom het stemrecht afgenomen moeten worden. Je kan geen voetbal spelen als je de bal niet wilt aanraken.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik stell voor om alle Moslim burgemeesters uit hun ambt uittegooien. wij hebben ook zo’n vall Aboutaleb de burgemeester van Rotterdam.van de PvdA.De Baas van de Grootste Haven van Europa? dat geven wij zo maar aan een moslim?

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Fijn hé, zo’n multiculturele samenleving.

  Jammer dat zo’n man nog gewend is aan de situatie in zijn thuisland, waar het waarschijnlijk de
  gewoonte is dat iemand in een hoge functie daarvan in elk opzicht op een corrupte manier profiteert. Dienstbaar zijn aan het volk? Vergeet het maar!

  Je mag je dan voelen als God in Tower Hamlets en je een status, geld en macht toe
  eigenen die, inderdaad, de Zonnekoning niet zouden misstaan.

  Dit gebeurt, en zal steeds meer gebeuren, als onze ‘elite’ blijft vasthouden aan haar droom om mensen die qua cultuur en dus wat opvattingen betreft, niet passen in onze samenleving en die weigeren om te integreren, toch met alle geweld wil binnenhalen.

  En wat als dit tuig grote invloed krijgt, omdat het de meerderheid gaat vormen?

  Europa zal afzakken tot het niveau van heel veel Noord-Afrikaanse landen: zo corrupt als de neten en met een achterlijkheid die bij ons nog niet op de middeleeuwen van toepassing is.

  Arm Europa, arme westerse wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s