Abou Jahjah: de genocidalist als sentimentalist

Screenshot_32

(Door: Martien Pennings)

De oude wijsheid wordt altijd weer bewaarheid: sentimentele mensen zijn wreed. Sentimentaliteit en wreedheid zijn twee kanten van dezelfde medaille. Zie maar eens de hysterische verering voor slavenhaler, massamoordenaar, sluipmoordenaar, kleuterneuker, steelrover en liegbedrieger Mohammed. Zie maar eens hoe in de Vlaamse Standaard een antisemiet en genocidalist als Abou Jahjah gevoelige arabesken in het water tekent in zijn variant op het klassieke thema “de dood en het meisje”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Abou Jahjah: de genocidalist als sentimentalist

 1. luckybee zegt:

  Sentimentaalist? dat is geen sentiment wat hij uitdrukt, maar vragen naar nog meer medelijden.

  Like

 2. Jan zegt:

  Het mijmeren van Jahjah over het dode meisje deed mij denken aan de Pre-Rafaellieten/Symbolisten die maar niet genoeg konden krijgen van de verheerlijking van de dood. Jahjah beschrijving, lees: geleuter riep bij mij het schilderij van John Everett Millais ‘Ophelia’ op

  en het fragment van Hamlet waarop het is gebaseerd:

  Her clothes spread wide;
  And, mermaid-like, awhile they bore her up:
  Which time she chanted snatches of old tunes;
  As one incapable of her own distress,
  Or like a creature native and indued
  Unto that element: but long it could not be
  Till that her garments, heavy with their drink,
  Pull’d the poor wretch from her melodious lay
  To muddy death.
  Hamlet. Act IV, Scene VII

  Voor de Symbolisten had de dood ook iets erotisch en het zou mij niets verwonderen dat moslim Jahjah dezelfde kijk heeft op het dode meisje dat drijft op de golven:

  Federico Faruffini

  Moslims kunnen maar niet genoeg krijgen van de dood die bij hen verbonden is met een pornografisch hiernamaals, 72 maagden

  Jahjah lijdt aan de westerse wereld en zou moet handelen als Werther die ook leed aan de wereld en zich een kogel door zijn hoofd joeg

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Met die éne opmerking in je betoog vat je de hele kern van de zaak eigenlijk al samen, Martien: Hun cultuur is gewetenloos ende Joods-christelijke cultuur niet. Juist daardoor staat deze op cruciale momenten zo machteloos tegenover de húnne.
  Die gewetenloosheid stelt hen in staat de laagste intenties te verpakken in de mooiste bewoordingen, teneinde zowel mede- als tegenstanders op het verkeerde been te zetten.In dat kader past Abou Jahjah ze ook toe.Dat-ie zichzelf ‘socialist’ noemt, hoef je ook allang niet meer serieus te nemen omdat hij in de praktijk slechts de islamitische belangen najaagt. Hij gebruikt deze leugen alleen maar omdat hij doorheeft, dat hij er zeker een deel van de autochtonen -het linkse deel- ermee om zijn vinger kan winden, nergens anders om! En die klootzakken trappen er met droge ogen in: Dan krijgt-ie weer podium van de Belgische media! Nu heeft-ie weer een andere tactiek bedacht in de vorm van deze “sentimenten,” maar wie even zijn verstand gebruikt weet dat-ie bijvoorbeeld óók niet zo sentimenteel was, toen hij een vrouw wist te misleiden om een Belgisch paspoort te verkrijgen, het is maar één klein voorbeeld! Deze adder hanteert de laaghartigste middelen om zijn doel te bereiken en lacht zich inwendig króm om degenen, die daar nog intrappen ook! Maar de realisten, de èchte, draait hij geen rad voor ogen! Het is alleen, dat zij vooralsnog te gering in aantal zijn…..
  Om het maar even bij België te houden, nu: Men verguist Dewinter en het VB en koestert daarentegen dit minderwaardige gedrocht! Hoe blínd kun je zijn?!

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  De weekend editie van de Standaard van vandaag kleurt rood, de krant bekent kleur! Tot einde 1999 voerde hij het motto AVV-VVK (alles voor vlaanderen, vlaanderen voor kristus). Nu wordt het terug ingevoerd. AVV-VVKoran. Het is de beste taqiyya-krant van Vlaanderen; vermoedelijk zit er Saoedisch gelinkt kapitaal in. De vroegere Chief Taqiyya Officer, is nu hoofdredacteur bij ooit respectabele Nederlandse r-courant.

  Like

 5. win zegt:

  geachte heer pennings, ik ben uw grootste fan en zou niet durven u tegen te spreken.
  maar toch wil ik nu een kleine kanttekening bij uw stuk maken; abu jahjah is bij mijn weten geen moslim maar een maroniet, een soort katholiek,

  hartelijke groet win

  Like

  • Ha die Win!
   Nu je het zegt: ik heb wel eens iets dergelijks gehoord, dat Jahjah iets van “een Maroniet” zou zijn, dus een soort Syrisch-orthodoxe Christen.
   Hij doet zich voor als “atheïst” of als “agnostiscus”, maar zoals ik in mijn stuk zeg: hij is doordrenkt met een mentaliteit die “cultuur-islamitisch” is en daarnaast heeft-ie ook een klap van de Marxistische molen gehad.
   Hij heeft uit alle hoeken het foutste weten te halen: uit de islam, uit het Christendom en uit het Marxisme.
   Maar als ik zou moeten raden wat zijn poriën uitzweten, dan zou ik zeggen: nazislam.

   Like

   • In mijn mailnetwerk hoor ik deze reacties:

    1) “Als Aboe inderdaad ‘van huis uit’ Maroniet is, dan wordt zijn Israël-Jodenhaat in de ‘tweede macht’ verklaarbaar, daar het orthodoxe christendom in het Midden-Oosten zeer negatief tegenover het Jodendom stond, waar dan nog es de islamitische Jodenhaat bovenop kwam.”

    2) “Geloof me: de Jodenhaat van christenen in het Midden-Oosten moet vaak niet onderdoen voor die van de moslims. Walgelijke cocktail.”

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ach, Martien, welke draai je er ook aan geeft, die Abou Jahjah is doodgewoon het allerwalgelijkste creatuur dat op dit moment, helaas, nog steeds in het gebied der Lage Landen rondstruint.
    Verzuip zijn media-gastvrouw Kathleen Cools c.s. maar eens een keer extra in de kokende olie!

    Like

 6. Ah, die kokende olie heeft indruk op je gemaakt, Theresa.
  Ongetwijfeld vanwege het knappen van de oogbollen van Kathleen Cools.
  Maar terzake toch nog even de puntje op de i.
  Ik heb de volgende UPDATE onder mijn stuk gezet:

  UPDATE: Er bereiken mij berichten dat Jahjah een “Maroniet|” zou zijn, dus een soort Syrisch-orthodoxe Christen. Ja, nu je het zegt, dat had ik eerder vaag gehoord. Hoe dan ook heeft hij uit alle systemen het foutste weten te halen: uit de islam, uit het Christendom en uit het Marxisme. Nu schijnt dat eruithalen van het foutste uit het Arabierische Christendom niet zo moeilijk te zijn: dat Christendom in het Midden Oosten doet vaak in Jodenhaat niet onder voor de islam, zo verneem ik. Maar als ik zou moeten raden wat Jahjah’s poriën uitzweten, dan zou ik toch zeggen: nazislam. En één bron die uitstekend op de hoogte is van de loop der hazen in het Vlaamse land, verzekert mij dat Jahjah zich wel degelijk moslim noemt. Een tweede Vlaamse bron heeft hem ooit over zichzelf horen spreken als “cultuurmoslim”: dus precies de term die ik voor hem had gereserveerd. Een derde welingelichte Vlaamse bron zegt: vader sji-iet. moeder christen, wellicht Maroniet, maar hij geeft zichzelf regelmatig het etiket “moslim” in tv-uitzendingen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Dit is weer een mooi stukkie “de bijbel ontrafeld”!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s