“Amsterdamse” die illegalen begeleidde, smokkelde drugs

Screenshot_33

Hannah A. uit Nieuw-West is vorige maand door de Antwerpse rechtbank veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan twee jaar voorwaardelijk vanwege drugssmokkel en afpersing met geweld. De zaak is frappant omdat A. de Antwerpse gemeente en de Nederlandse staat hielp met de terugkeer van illegalen naar hun land van herkomst. 

A., een 37-jarige “Amsterdamse” met Marokkaanse roots, werkte bij de SHIP Foundation. Die organisatie houdt zich bezig met het faciliteren van vrijwillig vertrek van vreemdelingen, naar Afrika en het Midden-Oosten. Illegalen krijgen daarbij ook overheidsgeld om in hun thuisland een nieuw leven te beginnen. In de praktijk werkt de SHIP Foundation vooral met Marokkaanse vluchtelingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, België, corruptie, Criminaliteit, Hypocrisie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Amsterdamse” die illegalen begeleidde, smokkelde drugs

 1. dendieje zegt:

  Tja, Marokkaans. Wat valt daar nou verder over te zeggen.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Jij breng stemmen, jij groot veel baas in eigen bedrijf.
  En daarna is alle ellende voor H&I.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Hannah A. een 37-jarige “Amsterdamse” met Marokkaanse roots, tja deze summiere persoonsomschrijving zegt mij al genoeg over de criminele aanleg die bijna genetisch ingebed is bij elke Marokkaanse burger. Zij werd veroordeeld door aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door de vooringenomen Belgische magistratuur die spitsroeden heeft moeten lopen gezien de etnische, delicate kwestie om tot drie jaar gevangenisstraf waarvan twee jaar voorwaardelijk vanwege drugssmokkel en afpersing met geweld.

  Een belachelijke lage straf gezien de delicten die deze half Marokkaanse criminele teef gepleegd heeft, normaal is de strafmaat voor deze delicten in België veel hoger. Niemand maar ook niemand in haar omgeving durfde haar op de feiten aan te spreken de laffe, naïeve dwaze Belgen die natuurlijk bijna allemaal wisten wat er speelde, want waar rook is is vuur.

  Of de ‘Nederlandse’ inderdaad het overgebleven jaar in de Belgische gevangenis door gaat brengen, is niet duidelijk. Kortere straffen worden in België lang niet altijd ten uitvoer gebracht, hier mee heeft zij óók alle hoerengeluk van de wereld mijns inziens. Opzouten met deze criminele aangelegde tante, Nederlands paspoort intrekken en aan Marokko uitleveren zou de beste oplossing zijn en gelijk een precedent scheppen om toekomstige Marokkaanse drugsmokkelaars af te schrikken, maar ik betwijfel dat ten zeerste of dit in de praktijk zou werken…

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Het maakt misdadigers niet uit hoe zij aan andermans geld komen. Liegen stelen of afpersen, allemaal om het even. En mensen van de moslimse persuasie die zijn nogal makkelijk in het verleggen van de grenzen, onze grensen, niet de hunne!

  ISIS jaagt de Syriërs uit Syrië weg en Al Qaeda is bezig met mensensmokkel om die zelfde mensen een ‘veilig’ heenkomen te bieden. Eerst pakt ISIS alles waar ze zin in hebben, de jongste dochter en de voorraadkast met eten. Dan wordt het gezin weggejaagd en met het laatste geld koopt men een bootreis naar de enige plaats ter wereld waar men nog veilig kan leven, en de prijs van dat kaartje staat gelijk aan de waarde van al het geld dat men nog in bezit heeft.

  Dat die Marokkaanse troela bezig is geweest met het voor duur geld terugsturen van ongewenste Marokkanen dat verbaasd mij niets, het een een soort wiel, een soort draaideur, aan de ene kant komt het erbij aan de andere kant moet men betalen om het weer weg te krijgen.

  Wanneer leert men het eindelijk eens om geen zaken te doen met mensen die een achtergrond hebben die het voor hun makkelijker maakt om zich amoreel te gedragen! (dit is een retorische vraag, daarom een uitroepteken)

  Like

 5. Idefix zegt:

  Weer zo’n kansenpareltje….zo’n voorbeeld voor de rest.
  Of het nu in de politiek of het bedrijfsleven is, telkens weer blijkt er met de omhoog gekropen “medelanders” iets aan de hand te zijn….

  Like

  • BertG. zegt:

   Zo als b.v. die Turkse met dat ziekenhuis in Amsterdam, dat was ook zo’n mooi voorbeeld van iemand die het zo verschrikkelijk goed voor had met de mensen.
   Zo iemand verdiende nou eindelijk eens een kans en telkens zie hetzelfde gebeuren.
   Altijd weer komt het boven drijven waarvoor ze nou werkelijk ergens een plek willen krijgen, fraude en diefstal. Aard van het beestje zullen we maar zeggen.

   Like

 6. elisamad2013 zegt:

  Voor dat inmense kapitaal dat zij verzameld heeft wil ik ook wel een tijdje brommen!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  ‘Marokkanen? MINDER! MINDER! MINDER!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Geestelijk achtergebleven boeventuig, bandieten, terroristen, geitenneukend,
  mocro-getriefel!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s