Armeense genocide 1915-2015: Turkije is schuldig!

Screenshot_27

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Genocide, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Armeense genocide 1915-2015: Turkije is schuldig!

 1. Jan zegt:

  Obama noemt moord op Armeniërs geen genocide

  Het Witte Huis heeft dinsdag opgeroepen tot een “volledige, eerlijke en correcte” erkenning van de feiten rond de moorden op Armeniërs tijdens de Eerste Wereldoorlog, maar de Amerikanen blijven daarbij het woord “genocide” vermijden.
  Denis McDonough, stafchef van het Witte Huis, en Ben Rhodes, raadgever van president Barack Obama, hebben dinsdag vertegenwoordigers van de Armeense gemeenschap in de Verenigde Staten ontmoet ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van “de wreedheden van 1915”.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2294510/2015/04/22/Obama-noemt-moord-op-Armeniers-geen-genocide.dhtml

  Overigens had Obama ook geen tijd om bij de herdenking van ‘”de wreedheden van 1915’ te zijn want hij moest samen met Erdohan een moskee openen in Maryland:

  Obama and Erdogan to open new mosque together in Maryland

  The presidents of Turkey and the U.S. will open the Turkish-American Culture and Civilization Center in Maryland, Turkey’s foreign minister said Sunday.

  Mevlut Cavusoglu, on a three-day visit to Washington, visited the center that also has a middle-sized mosque, and lunched with representatives from the American Muslim community.

  “During a phone call, President (Recep Tayyip) Erdogan asked President (Barack) Obama to accompany him in opening the center together and President Obama accepted his offer’in principle,’” Cavusoglu told the representatives.

  Cavusoglu said the center has been constructed as a place where all Muslims in the U.S. could come together and worship freely.
  He said Muslims have faced increased challenges across the world, particularly due to rising Islamophobia.
  “Our duty is to tell the true Islam which is a religion of peace. Islam does not tolerate terrorism.

  http://therightscoop.com/obama-and-erdogan-to-open-new-mosque-together-in-maryland/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wat een ENGE foto, die twee……….! Die Obama denkt er dan wel heel anders over dan een van zijn voorgangers, een kleine eeuw geleden.
   Jammer voor Maryland, een van de staten met de meeste Katholieken in de US.

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Herdenking Armeense genocide
  ‘Laf dat Rutte niet bij herdenking Armeense genocide was’

  http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/2015/04/24/ANP-32302919_0.jpg?itok=AWQ2BK4b

  100 jaar geleden vluchtte haar familie uit angst voor de Turkse deportaties weg uit het Ottomaanse Rijk. Sindsdien keerden ze niet meer terug. Tot vandaag. De 24-jarige Christina Wartamova was te gast bij de 100-jarige herdenking van de Armeense genocide in de hoofdstad Jerevan.

  “Het voelt nog heel erg dubbel om hier te zijn, ik begrijp het ook nog niet helemaal. Ik kan me niet voorstellen dat een mens een ander mens zoiets ergs aandoet. Het voelt echt alsof ik in een film terecht ben gekomen. Maar ik ben heel erg trots dat ik bij de herdenking mocht zijn en mijn familie is dat ook”, zegt Wartamova.

  Uitgenodigd door Arie Slob
  De in Maarn woonachtige Wartamova werd voor de herdenking in Armenië uitgenodigd door ChristenUnie-fractievoorzitter Arie Slob. Zelf is ze ook actief binnen de partij. Het ontbreken van Nederlandse regeringsleiders vindt ze ‘laf’. >>> http://boinnk.nl/blog/91036/herdenking-armeense-genocide-rutte-schitterde-door-afwezigheid/

  Like

 3. luckybee zegt:

  Natuurlijk zijn de Turken schuldig; zo doen moslims overal met Christenen die in hun gebied leefden

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Vergeet de huidige bezetting van Cyprus niet! In die strijd tegen de bezetting door de Turken zijn ook slachoffers gevallen, niet zo veel als in de andere gevallen, maar toch mogen deze Cyprioten niet vergeten worden.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Wat je dan ook van de Franse President “Hollande” mag denken, HIJ was in ieder geval wel in Armenië bij de herdenking. En wie van Nederland ???????

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Een Belgische journaliste van……..Turkse afkomst feliciteerde 3 parlements-leden ook alweer van…………….Turkse afkomst, dat zij er in geslaagd waren om de minuut stilte, ter nagedachtenis aan de Armeense Genocide, in het Parlement te Bruxelles, TE SABOTEREN.
  http://www.lalibre.be/actu
  ////////////

  Like

 7. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  En de uitspraak kan alleen schuldig zijn.

  Like

 8. Seculiere zegt:

  Het mag pas genocide genoemd worden als de Armeniërs hun archieven vrijgeven, wat ze dus niet doen?
  De Turken hebben dat wel gedaan. Als de Armeniërs zo zeker zijn van hun stuk, waarom geven ze die archieven niet vrij? Wat hebben ze te verbergen? Trouwens tot alle ergernis van de EU en Turkije!
  Leven we niet in een democratie waar je bewijzen nodig hebt voor je een oordeel uitspreekt? Of gaan we die islamitische wetten toepassen?

  Voor alle duidelijkheid voor ik verwijten naar mijn kop geslingerd krijgt, ik ontken het niet of geef het juist toe. Ik heb geen tijdmachine.

  Maar ik wil die Armeense archieven zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s