De hoofddoek is agressie; To rape or not to rape

Screenshot_24

(Door: “Fubar”)

Allereerst maakt de hoofddoek onderscheid tussen gelovige vrouwen, bezit en eigendom, en ongelovige vrouwen, hoeren en slavinnen. En daarom is die lap stof zo onaangenaam. De koran is allerduidelijkst over wat er met ongelovigen moet gebeuren: “Bestrijd diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.” (Koran, soera 2, vers 29).

De hoofddoek is de vlag van Allah die in onze straten wappert. Om te laten zien dat de islam aanwezig is, en als het aan islam ligt, niet meer weg gaat. Hetzelfde doel dienen minaretten. En we weten wat Erdoğan zei wat dat zijn: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten.”  (Recep Tayyip Erdoğan).

“Een hoofddoek is een brandmerk, een Jodenster voor vrouwen”, schreef Chadortt Djavann, schrijfster van het pamflet “Bas les Voiles”: “Een minderjarige een sluier of hoofddoekje laten dragen betekent haar op de meest grove wijze op de seksuele markt brengen, haar een trauma toebrengen waardoor de toekomstige vrouw voorgoed naar lichaam en geest getekend is. De sluier opleggen aan een meisje is letterlijk misbruik van haar maken; haar lichaam kenbaar maken als lustobject, bestemd voor de man.” (Bron, lees !).

Ik kom op mijn titel, omdat me een stukje onder ogen kwam van Enis Odaci op Republiek Allochtonië: ‘Over hoofddoeken en agressie’. Voor ik dat bespreek wil ik echter eerst nog een paar dingen opmerken. Vorige maand verscheen er een artikel in Trouw: ‘Hoofddoek is beste voorspeller voor moslimfundamentalisme’.

Het is dus niet zo’n onschuldig lapje stof als de apologeten ons willen doen geloven:

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, discriminatie, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mensenrechten, Mohammed, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De hoofddoek is agressie; To rape or not to rape

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  het draagt uit bezit te zijn van een soort menselijke god….
  DUS TOCH EEN VOD !
  .

  Like

 2. delamontagne zegt:

  In Montréal, Canada, heeft er elk jaar ook een ceremonie plaats waarbij de meisjes van 8 à 10 jaar oud vrijwillig de sluier gaan dragen.
  Cette cérémonie a lieu chaque année au Centre communautaire musulman de Montréal.
  Les fillettes n’y portent pas le hijab pour une seule journée; elles y prêtent serment de le porter toute leur vie.
  Ze dragen dit niet alleen die dag, MAAR VOOR DE REST VAN HUN LEVEN
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c77de8f0970b-800wi
  Helemaal omdat Allah dat wil, aldus een van de wichten……….

  ZE ZIJN DUS AL FLINK GEHERSENSPOELT.
  …………………
  Maar, aldus een van de geleerde imams:”het is ook voor jullie bestwill en veiligheid”, “de Hijab zal jullie beschermen.
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01a73db80ef0970d-800wi
  Ook in het mooie islam-land, Iran heeft zo,n plechtigheid plaats.
  De “gewilligste” SLACHTOFFERS mogen met de leider op de foto:
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c77dfeb5970b-800wi

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, maar die moslima’s zijn er slecht op te vangen, hè: Zelf pieker ik ook alweer een tijdje over dat hoofddoek-verschijnsel en welke site je er ook over opslaat, je komt niets anders tegen dan uiterst serene getuigenissen van hoofddoek-draagsters, die in de gedúldigste bewoordingen uiteenzetten dat ze hem níet voor hun vaders, broers of echtgenoten dragen, maar voor ‘allah’ en dat ze er làng en zorgvuldig over hebben nagedacht. -Of ze ‘zijn er nog niet toe overgegaan, maar overwegen het nog.’ Dàt werk. Het kan natuurlijk best zijn, dat sommigen dat ècht zo zien, al dan niet tengevolge van jarenlange hersenspoeling, maat voor jezelf weet je gewoon, dat ze liegen als zestellen dat er in de islam geen sprake is van dwang, met dit aspect of met enig ander. -Op een Marokkaanse site ben ik trouwens wel degelijk uitspraken tegengekomen van moeders die letterlijk de hoofddoek of het ‘bedekken’ van de vrouw een ‘verplichting’ noemen, waar de dochter maar liever zo snel mogelijk aan gewend kan raken -vandaar die kinderen met hoofddoekies, natuurlijk- maar ook dan is het weer “iets tussen de vrouw en allah.” De rol die gewone stervelingen hierin spelen als ‘uitvoerende macht’ wordt eenvoudig doodgezwegen, ook al móeten ze zich wel van die rol bewust zijn, dat kan gewoon niet anders.
  Ze zijn trouwens ook steengoed in het ontkennen, dat de islam de intentie heeft, de hoofddoek aan niet-moslima ’s op te leggen en zich daartoe een machtspositie tracht te verwerven. Signalen in die richting, altijd afkomstig van mannelijke fanatici, trouwens, worden steevast weggewuifd met het argument, dat ‘degene, die dat zegt, de Koran niet goed interpreteert.’ Aalglad, die wijven en weerleg hun beweringen maar eens, ondanks dat je er zelf innerlijk 100% van overtuigd bent, dat er something rotten is. Directere vragen, waarom het ‘zich bedekken’ dan voor vrouwen en niet
  voor mannen geldt, worden dan weer even sereen afgedaan met de verzekering, dat ook mànnen bepaalde lichaamsdelen dienen te bedekken en op de vraag, waarom zoveel mannen het dan niet doen, beginnen ze weer over ‘de zaak tussen hen en allah.’ Nu ik dit zo intik valt me trouwens in, dat ze op deze manier misschien hun eigen machteloosheid, want gebrek aan zeggenschap over hun eigen situatie trachten goed te praten met de gedachte, dat de Vrouw, in haar grotere spiritualiteit, een zoveel hechtere band met ‘allah’ heeft dan de man en zich daarom zoveel gemakkelijker aan hem onderwerpt, dat ze daaraan hun ‘superioriteit’ ontlenen, ik weet het ook niet anders.
  En verder de gebruikelijke praatjes, dat onderdrukking en mishandeling ‘cultuur’ zijn in plaats van ‘de islam’ en voor een groot deel voortkomen uit armoede en ongeletterdheid. Ja, ja, daarom maken zelfs leden van de koninklijke families in het MO er zich aan schuldig, zeker. Maar zeg dat tegen een moslima en het ligt weer aan de ‘verkeerde interpretatie. Zo blijf je bezig.
  Ik heb ook al eens geprobeerd de zaak om te draaien en op google zinnetjes ingetikt als: “BEGRIJPEN moslims de westerse afkeer van hoofddoeken?” Daar komt dan helemáál geen sluitende tekst op. Waar ze zich uitputten in verklaringen waarom ZIJ ze dragen, houden ze zich bij voorbaat al niet bezig met de vraag waarom dat bij ONS zo’n weerzin oproept.
  Dat laatste zegt eigenlijk al genoeg: Ze leggen hun ‘beweegredenen’ zo uitvoerig uit omdat ze de ruimte willen hebben om die krengen te kunnen dragen, maar de antipathie van de westerlingen ertegen interesseert ze geen móer en ze zoeken alleen naar middelen om deze uit de weg te kunnen ruimen.
  En het gros van de goedmenschelijke sukkels hier heeft dat niet eens door en houdt die vriendelijk-slinkse benadering voor respèct, waarop gereageerd moet worden met toegevendheid!
  Het ligt ook louter aan de multikullers, dat dergelijke verschijnselen zich niet laten aanpakken!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Daar om wil ik ze ook niet in de straten van Nederland zien. Stuur ze allemaal naar de Kalifaat.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Plotseling besef ik dat er geen ‘laatste dag’ is! Het hele moslimse geloof kan door de plee worden getrokken. Er is geen laatste dag, net zomin als er een eerste dag is geweest. Tijd is eindeloos, en het is misschien moeilijk te begrijpen maar er is geen begin en er is ook geen eind. Het bestaan is iets dat moet worden geaccepteerd als een onafwendbaar en niet te weerleggen feit.

  Iedereen die praat over een zogenaamde laatste dag die weer niet hoe het leven is, hoe de tijd in elkaar zit en hoe het helal werkt. Stelletje zielige mensen!

  Over een paar jaar, als de aarde ophoudt met draaien dan zijn er geen zonsopgangen meer, en nog een finale ‘zonsondergang’ het wegzinken van de aarde in het oppervlakte van de zon. De maan gaat gewoon mee. Dan wordt ALLAH als maangod gewoon opgevreten door Rha, de zonnegod en zijn we van al dat gesodemieter af! Wat niet ophoudt is de tijd, die loopt eeuwig door, nog van voor de tijd dat God bestond tot lang nadat elke herinnering aan welke god dat ook uit ieders gedachten zal zijn vervaagd. De TIJD-WAARNEMING stopt wel, maar dat is subjectief, hoe dan ook loopt te tijd door, ondanks dat er niemand meer is om het te ervaren. Ergo, er is geen laatste dag!

  We zouden eens moeten ophouden met het naar de mond praten van moslims, als beschaafde mensen zich gaan bedienen van het jargon van geestelijk gehandicapten dan komt er geen bliksem meer van terecht! Het op de hurken gaan zitten om met moslims te praten zorgt er voor dat wij onze gedachten klein moeten maken omdat anders de moslims het niet zullen kunnen begrijpen, dit moet stoppen!

  Like

 6. anna zegt:

  het zijn met name oudere moslimas die dit alles in stand houden door jonge vrouwen en meisjes onder controle te houden

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlijk: Mànnen maken de regels en vróuwen houden ze in stand, m.a,w. trekken elkáár omlaag!
   Dat heet ‘krabbenmandmentaliteit.

   Like

 7. de katholieke nonnen hebben ook zo”n verbond met GOD,maar de Paus verplicht niet hele volkstammen hun voorbeeld te volgen ,op straffe van enige flinke zweepslagen…en dààr ligt het verschil.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  “Maar, aldus een van de geleerde imams:”het is ook voor jullie bestwill en veiligheid”, “de Hijab zal jullie beschermen.” Beschermen, ja we noemen het dan ook wel een verkracht-me-niet-doekje.
  “dat ze liegen als zestellen dat er in de islam geen sprake is van dwang, met dit aspect of met enig ander.” LOL. pislam is een totalitaire ideologie die immer met dwang wordt opgelegd, pislam is het schoolvoorbeeld van dwang wat dat betreft lijkt het sterk op socialisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s