De islamisering van Duitsland komt weer op stoom!

Screenshot_34

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Wie al eens in een islamitisch land heeft gewoond, zal het constante gejank van de muezzin vanaf de omringende moskeeën meestal als geluidshinder hebben gevoeld en nooit meer vergeten.

En opnieuw blijkt de SPD de voortrekkersrol te vervullen bij de islamisering van Duitsland.

De SPD kun je vertrouwen als het om de islamisering van Duitsland gaat. Zij is – nog vóór de Groenen – de eigenlijke stuwende kracht achter de teugelloze immigrantenstroom, de erkenning van islamitische verenigingen als religieuze gemeenschappen, de invoering van islamitisch onderwijs op scholen en de afschaffing van Duitsland, zoals Sarrazin dit omschreef. En nu mag dankzij SPD-burgemeester Ulrich Roland ook de muezzinroep in “zijn” gemeente Gladbeck weerklinken. Eerst maar eenmaal per dag. Maar we kunnen er zeker van zijn dat de moslims het ook zal lukken om deze roep vijfmaal daags te laten weerklinken. Dat is slechts een kwestie van tijd.

De burgemeester motiveerde zijn beslissing met artikel 4 uit de grondwet. Maar ook deze burgemeester heeft vermoedelijk geen idee van de islam. Of weet hij dat deze religie in geen van haar belangrijke bepalingen overeenstemt met de voorschriften betreffende de mensenrechten in de grondwet? Middeleeuwse lichamelijke straffen, achterstelling van vrouwen, geen tolerantie tegenover andere religies – om slechts enkele aspecten van de islam te noemen. Een religie, die zich tegen fundamentele basiswetten keert, kan en mag echter niet onder artikel 4 van de grondwet (godsdienstvrijheid) vallen. Anders mogen de Azteken hier hun religie ook weer invoeren en dagelijks bij mannen hun hart uitsnijden. Conclusie: niet meer stemmen op de SPD en de andere gevestigde partijen.

(Michael Mannheimer, 25-04-2015)

De islamisering van Duitsland komt weer op stoom!

Op de site “Lokalkompass” is uitvoerig te zien hoe diep de islam zich onze samenleving al heeft binnen gemanoeuvreerd en onze vrijheid en democratie bedreigt:

In de raadsvergadering van afgelopen donderdag heeft burgemeester Ulrich Roland een duidelijk standpunt ingenomen over de aangekondigde gebedsoproep, die na Pasen eenmaal daags van de Ditib-moskee aan de Wielandstraße (Gladbeck) zal weerklinken.

Roland wees in zijn toespraak nadrukkelijk op artikel 4 van de grondwet, waarin de vrije godsdienstbeoefening van aan iedere man en vrouw als een van de belangrijkste fundamentele rechten in Duitsland wordt gegarandeerd. Dit zou zonder uitzondering voor alle religies gelden.

Dat is uiteraard leugenachtig. De WIGUSCH-gemeente (Wie Gott Uns Schuf) heeft tot op de dag van vandaag nog geen toestemming gekregen haar gebeden splinternaakt in de openbare ruimte uit te voeren.

En hier is het bewijs dat de islamisering inmiddels bijna overal al ver is voortgeschreden:

“Uiterlijk sinds 1999, toen de stad Gladbeck de bouw van de Ditib-moskee met minaret nadrukkelijk heeft toegestaan, is er sprake van de wens van de islamitische gemeente naar de gebedsoproep. Dat weet iedereen die met mensen van de gemeente praat”, aldus de burgemeester. Bovendien zou in veel steden, zoals Gelsenkirchen, Marl of Recklinghausen, de islamitische gebedsoproep deels al jarenlang worden gepraktiseerd. De islamitische gemeente in Gladbeck zou ook geen toestemming nodig hebben, maakte Roland met het oog op het standpunt van Peter Rademacher (de fractievoorzitter van de CDU in de gemeenteraad van Gladbeck) duidelijk, want het zou hierbij gaan om een door de grondwet gegarandeerd recht. . .

En dan leuteren onze media en politici over een “zogenaamde” islamisering.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op De islamisering van Duitsland komt weer op stoom!

 1. luckybee zegt:

  Idem dito de islamicering van Nederland.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  “De erkenning van islamitische verenigingen als religieuze gemeenschappen, de invoering van islamitisch onderwijs op scholen en de afschaffing van Duitsland, zoals Sarrazin dit omschreef.” Tja deze omschrijving pas óók op veel Nederlandse burgemeesters die een geheel eigen beleid wensen te voeren welke door de rijksoverheid aan hen opgelegd is.

  Het is gewoon tenenkrommend om te zien dat op 4 mei met de dodenherdenking door sommige burgemeesters allerlei mensen uitgenodigd worden om mee te treuren en de gevallenen te herdenken, waarvan een normaal mens tenminste zijn wenkbrauwen tot op de haargrens zou optrekken. Nodig dan wanneer ze toch zo lekker Europees bezig willen zijn deze mensen een dag later uit, maar nee lekker dwars liggen om maar vooral zich lekker negatief te profileren deze kleine ongekozen zonnekoningen van de lage landen.

  Hier in de Nederlandse Grondwet Art. 1 staat óók zo omschreven dat “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.” Nu weet een ieder van de islam criticasters dat van gelijke behandeling in een groot aantal gevallen géén sprake is. Ben hier erg kort over want ik wil deze kwestie niet al te veel nuanceren, schaf Art. 1 af, zeker de discriminatie wegens godsdienst, want dit schuurt en en wekt een levensgrote frictie op aan het rechtsgevoel van veel Nederlanders…

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Het laatste misselijke trucje welke Halsema Nederland nog even snel door de strot heeft geduwd voor ze van haar wachtgeld ging genieten en sommige lobbyisten aansprak voor de beloofde mooie en lucratieve baan en veel commissariaten….

  nr 36
  Motie van het lid Halsema cs
  Voorgesteld 27 oktober 2010
  De Kamer,
  gehoord de beraadslaging,
  overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
  overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
  overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
  en gaat over tot de orde van de dag.

  Halsema
  Cohen
  Pechtold
  Roemer

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

  Like

 4. Thoth zegt:

  In Duitsland is het nooit weggeweest. Die lopen tenminste 10 jaar achter op Nederland… Nu hebben we voor de eerste keer PEGIDA. Ik hoop dat’ie nog lang blijft en groeit!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ik zou trouwens wel eens willen weten, in hoeveel NEDERLANDSE gemeenten de moskeeën mogen oproepen tot gebed,
  Zou dat niet te achterhalen zijn?
  In Alkmaar is het officieel verboden!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Wie al eens in een islamitisch land heeft gewoond, zal het constante gejank van de muezzin vanaf de omringende moskeeën meestal als geluidshinder hebben gevoeld en nooit meer vergeten.

  Hoezo?
  Kan je er ook niet logeren?
  Op weg naar weet ik veel.
  Hotels vragen de hoogste prijs aan je, voor een biertje betaal je de hoofdprijs.

  Effe een mop: In Dubai worden een Marokkaan, een Duitser en een Nederlander aangeklaagd voor openbaar dronkenschap.
  Omdat ze dat niet wisten dat alcohol verboden was worden ze veroordeeld tot 50 stokslagen met een wens als verzachtende omstandigheid.
  Zoiets!

  De Marokkaan wenst een kussen op zijn rug, is na 15 slagen verrot geslagen, de Duitser wenst 3 kussens, is na 35 slagen alsnog verrot geslagen!
  De Nederlander is zeer geliefd omdat de bevoegde gezagdrager een liefhebber is van ons voetbal en mag 2 wensen doen!
  Wens 1: 150 stokslagen.
  Wens 2: de Marokkaan op zijn rug.

  Like

 7. Jan zegt:

  Geen komedie, maar bloedserieus bedoeld: kopsvod bestelt pizza en raakt zwaar getraumatiseerd. Hilarisch.

  Like

 8. Jan zegt:

  Meer jihadisten in Duitsland, dan weg met de Israëlische vlag, zorgt voor onrust

  Kann denn Fahne Sünde sein?

  Es war eine müde Partie, Spannungen gab es eher am Rand des Rasens: Beim Zweitliga-Spiel Union Berlin gegen den FC Ingolstadt am Sonntag hat die Polizei eine Israel-Flagge entfernen lassen. Sie sah darin ein politisches Statement – dabei wollten die Gästefans nur ihren israelischen Profi Almog Cohen unterstützen.

  http://www.rbb-online.de/sport/beitrag/2015/04/polizei-laesst-irael-fahne-entfernen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s