Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

Screenshot_47

Vanaf januari 2017 de verpersoonlijking van het kwaad in het Witte Huis?

(Door: “Xander”)

Hillary Clinton steunt openlijk streven van 57 moslimlanden om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden – Clinton: Veranderen christelijke geloof is ‘onafgemaakte taak van de 21e eeuw’ – Al 46 mensen die zich openlijk tegen de Clintons verzetten om het leven gekomen.

Hillary Clinton, de laatste weken spil in diverse grote schandalen; zo blijkt de Clinton Foundation miljoenen te hebben verdiend aan de verkoop van uranium aan… Rusland! Heeft ook door haar nauwe banden met “islamisten” reeds een zeer kwalijke reputatie opgebouwd bij conservatieve Amerikanen. De onbeschaamde Clinton gaat echter onverminderd voort op de door haar ingeslagen weg en liet christenen weten dat zij als president wetten zal invoeren en handhaven waarmee het christelijke geloof tot in de basis gedwongen zal worden veranderd. Met andere woorden: Hillary Clinton verklaart de oorlog aan het traditionele christendom.

Mensen die snakken naar het einde van het tijdperk Obama vanwege zijn nauwelijks verhulde minachting voor het christendom, zullen met Hillary Clinton zwaar bedrogen uitkomen. De vrouw van Bill Clinton, de beruchte schandaalpresident die er in de jaren ’90 voor zorgde dat de grote megabanken vrijwel onbeperkte macht kregen en die een illegale oorlog tegen Servië begon, is namelijk nóg corrupter en doortrapter.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

 1. Tistochwat zegt:

  Wat een duivelse ogen heeft dat mens.
  Ze vertoont veel gelijkenis met deze heks:

  Ach, wat valt er verder nog over te zeggen…
  Het is toch doodnormaal en heel gebruikelijk dat de kwaadaardigste figuren overal aan de macht zijn?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, kalm aan: Ik moet nog zien dat ze het wordt!
  Hillary heeft tot nu toe zelfs de eigenlijke kandidatuur voor het Presidentschap nooit gehaald en al die Amerikanen, die het beleid van Obama spuugzat zijn, zullen toch zeker niet zo gek zijn om op haar te gaan stemmen: Voor zover ze een Democraat aan het bewind willen, gaat hun stem dan natuurlijk naar een àndere Democratische kandidaat.
  Hillary heeft altijd al iets gehad, waarvan je zei: Nee, toch maar niet en me dunkt, dat dit vooral nú geldt.
  Daarnaast is het niet onmogelijk, dat de meest preutse onder de Amerikanen bij het horen van de naam Clinton nog steeds het eerst aan sigáren denken! (LOL!)

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Struisvogels zijn aerofobisch, maar dat zullen ze altijd ontkennen. Zij verbergen deze angst door zich te verschuilen achter hun potsierlijk verenkleed en vertonen bravourgedrag. Ze hebben grote poten waarmee ze hard kunnen rennen en schoppen en een lange hals met daarop een kleine kop met een veel te grote snavel. Zij moeten wel over iedereen heen kunnen kijken, want als het gevaarlijk wordt rennen zij snel weg. Eigenlijk zijn het een stelletje lafaards die het nakijken hebben als de kleine vogeltjes wegvliegen.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Hillary wordt het niet.

  Like

 5. louis portugal zegt:

  Als we idd. heks Clinton krijgen kunnen we het helemaal schudden in Europa.
  De dag na het neerstorten van de MH 17 zei al dat Putin een soort Hitler was die dat vliegtuig natuurlijk zelf had neergeschoten.
  Hoe moet ze in de toekomst in godsnaam gaan samenwerken??? anders dan een oorlog met Rusland.

  Like

 6. tjonge zegt:

  ben geen hillary fan maar wat een suggestief artikel wat betreft het, ik citeer; “Veranderen christelijke geloof is ‘onafgemaakte taak van de 21e eeuw”
  .
  wat ik er van begrijp (mijn engels is niet zo heel goed) is dat clinton pro abortus is en dat ze wil dat de christenen dat ook worden, iig dat de christenen niet anti abortus zijn.
  .
  ik ben het helemaal eens met clinton wat dat betreft !
  .
  .
  maar om nou net te doen of clinton het christendom wil afschaffen zoals dit artikel suggereert, dat vind ik wel erg overtrokken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is het kenmerk van Amerikaanse christenen: Probeer ook maar één standpunt door te drukken, dat aansluit bij de opvattingen van deze tijd, hetzij pro abortus, hetzij pro evolutieleer, hetzij pro-homohuwelijk hetzij pro aanbeveling van voorbehoedsmiddelen en ze worden meteen hysterisch en jammeren dat men het christendom wil afschaffen! Als het aan sommigen van hen lag, leefden ze nog steeds in de tijd van ‘little house on the prairie,’ waarin iedereen elkaar lekker tot op het bot kon controleren en corrigeren op ‘christelijke rechtschapenheid’
   Overigens ben ik trouwens ook van mening, dat je met abortus voorzichtig moet zijn, niet uit christelijke, maar uit humanitaire overweging: Volgens mij is het nog steeds té vaak zó, dat vrouwen, die het eigenlijk niet willen, door hun omgeving onder druk worden gezet om het tóch te laten doen. Om de grootste flut-redenen! Er zou vrouwen van jongsafaan moeten worden bijgebracht – dus nog voor het aan de orde is- dat ze er alleen toe moeten overgaan vanuit hun eigen beslissing en absoluut niet omdat bijvoorbeeld manlief depressief is en ‘een kind hem nu niet uitkomt.’ Het veiligste zou hier nog zijn om het tot norm te verheffen, dat mannen in deze kwestie -abortus dus- nu eenmaal totaal geen stem hebben, omdat de fysieke verbondenheid geheel en al bij de vrouw berust: That’s nature!

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik geef geen reet om de binnenlandse politiek aldaar, maar des te meer om de buitenlandse politiek, dat zou ook jou kern interesse moeten hebben.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Als het om de Clintons gaat staan wij op een lijn zie ik.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. Jan zegt:

  Hillary Clinton’s stance on a 2008 nuclear agreement between the U.S. and India reportedly changed after Indian donors poured cash into Clinton’s various organizations.

  “In 1998 the Indian government conducted nuclear tests, Bill Clinton imposed restrictions on the export of U.S. nuclear technology, because this violated the nonproliferation treaty — Hillary Clinton supported that position,” …After 2005, a number of Indian interests, including an Indian politician that admits now that his donation to the Clinton Foundation wasn’t even his money, those donations flowed. In 2008, she reverses course, and supports the export of U.S. nuclear technology.”
  http://dailycaller.com/2015/04/30/hillary-reportedly-flip-flopped-on-indian-nuke-deal-after-influx-of-donations/

  Like

 10. Jan zegt:

  Bill Clinton verdedigt het aannemen van miljoenen van Saoedi-Arabië: “Er was niks mis mee en bovendien moet ik ook mijn rekening betalen als ik boodschappen doe”


  http://www.nbcnews.com/news/us-news/bill-clinton-defends-his-foundations-foreign-money-n352981

  Like

 11. Jan zegt:

  Toekomstige presidente (als het aan haar ligt)

  https://twitter.com/ladygoodman3

  Like

 12. Jan zegt:

  Slimste staatssecretaris ooit hoort via de radio dat er een kabinetsvergadering is en is hierover verwonderd

  Like

 13. Jan zegt:

  Hillary Clinton weet niet hoe een faxmachine werkt (en dan te bedenken dat dit element wereldleider wil worden)

  Senator Barbara Mikulski kijkt niet of de spelling van haar e-mails wel juist is

  Like

 14. Jan zegt:

  Hillary Clinton aanwezig op bijeenkomst van nazi-groepering La Raza

  http://fox4kc.com/2015/07/10/thousands-expected-for-la-raza-convention/

  Like

 15. Jan zegt:

  Zeg NEE tegen Hillary Clinton in 2016, de totale mislukking

  Like

 16. Jan zegt:

  Hillary Clinton heeft nieuwe nationale crisis ontdekt: meteorieten
  http://www.politico.com/story/2015/07/hillary-clinton-security-threat-meteorites-asteroids-120244.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Wanneer wordt dit weerzinwekkend wijf eens aan de hoogste top van de boom opgehangen?

  Vraag: “Heb je de server gewist?”
  HC: “Met een stofdoek? ”

  Did You Wipe The Server? Hillary: “You Mean Like With A Cloth Or Something?”

  Like

 18. Buffalo Bill zegt:

  Of ze het wordt weet ik niet, het zou een slechte zaak zijn. Ik ben er niet gerust op als je ziet hoeveel mensen hier op Pechtold stemmen. Het gaat dan vaak om hoogopgeleiden, waarvan je zou vermoeden dat het weldenkende mensen zijn. Overigens bijzonder dat vroegere flower power hippies zich ontwikkelen tot de meest verdorven smeerlappen

  Like

 19. Jan zegt:

  Hillary Clinton wil Mexico binnenvallen:


  Clinton also called the heroin epidemic in New Hampshire a top-tier issue in her campaign. In addition to the billions of dollars she has already promised for treatment and prevention, Clinton told News 9 she would consider going after the drug at its source, even if that means going into Mexico to do it.

  “I think you have to,” she said. “This has to be a comprehensive strategy. And we know that this cheap heroin that is killing so many people is coming across our border.”
  http://www.wmur.com/politics/hillary-clinton-to-pick-up-endorsement-from-maggie-hassan-at-unh-event/35349078

  Like

 20. Jan zegt:

  Exxon betaalt niet langer aan Clinton’s non profit Clinton Global Initiative, prompt beticht zij het bedrijf van criminele activiteiten en stuurt justitie


  http://freebeacon.com/politics/clinton-calls-for-exxon-probe-after-company-cuts-off-foundation-funding/

  Like

 21. Jan zegt:

  Hillary Clinton maakt blijvende indruk op toehoorder

  Like

 22. Jan zegt:

  Pantsuits en de maffia en daarom dus ook al niet geschikt voor het ambt van president

  Hillary Clinton met with a Mafia heir who asked for his drug kingpin father to be released early from prison in exchange for votes, it has been revealed.
  The former First Lady met Giovanni Gambino, the son of Francesco ‘Ciccio’ Gambino and the cousin of Carlo Gambino – the boss of the notorious crime family and one-time head of the American Mafia – while she was campaigning in the the presidential primary in 2007.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3351235/Hillary-Clinton-s-ties-MOB-former-Secretary-State-met-Mafia-heir-pizzeria-asked-father-s-release-prison-return-offer-couldn-t-refuse.html?ito=social-twitter_dailymailus

  Like

 23. Jan zegt:

  Kerstboodschap Sanders, Clinton en de rest van de Democratische partij, een absoluut totalitaire staat: wie op welke wijze dan ook zijn mening verkondigt en deze is niet in lijn met die van de staat kan rekenen op een gevangenisstraf. Geen vrijheid van meningsuiting (ontkenners van global warming zullen als criminelen en oplichters worden beschouwd berecht worden zoals onder de RICO-Act (https://en.wikipedia.org/wiki/Racketeer_Influenced_and_Corrupt_Organizations_Act)
  geen vrije onderzoek meer aan de universiteiten, censuur op publicaties, boeken, films enz, het Eerste Amendement wordt nietig verklaard, verbod op politieke organisaties die meningen verkondigen anders dan die van de staat, politici van de Republikeinse partij kunnen rekenen op vervolging als zij de wet zoals is vastgelegd willen handhaven*
  The Democrats’ Theme for 2016 Is Totalitarianism
  http://www.nationalreview.com/article/428793/democrats-and-totalitarianism-2016?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=567683df04d3017421152223&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

  * Democrats Defend Political Persecutions in Texas

  http://www.nationalreview.com/corner/417245/democrats-defend-political-persecutions-texas-kevin-d-williamson

  Like

 24. Jan zegt:

  Trekt zij haar smoel open liegt zij weer:

  Media Shrugs Off Hillary Lie That ISIS Using Video Of Trump’s Comments On Muslims To Recruit (But ISIS Is Using Video Of Bill Clinton, Calling Him A ‘Fornicator’)

  Like

 25. Jan zegt:

  Pantsuits is niet in staat het verschil aan te geven tussen een Democraat en een socialist:

  I am a ‘progressive democrat’:

  Like

 26. Jan zegt:

  Hillary: “Echo Chamber” Around Trump And “Anti-Immigrant” Rhetoric “Undermines Our Values”

  https://amp.twimg.com/v/0ee856e6-f249-420c-b97f-2f4e6777d315?cid=sm_tw_hardball

  Like

 27. Jan zegt:

  Hillary Will Be Indicted, Says Former U.S. Attorney

  “The [FBI] has so much information about criminal conduct by her and her staff that there is no way that they walk away from this,” Joseph diGenova, formerly the District of Columbia’s U.S. Attorney, told Laura Ingraham in a Tuesday radio interview. “They are going to make a recommendation that people be charged and then Loretta Lynch is going to have the decision of a lifetime.

  “I believe that the evidence that the FBI is compiling will be so compelling that, unless [Lynch] agrees to the charges, there will be a massive revolt inside the FBI, which she will not be able to survive as an attorney general. It will be like Watergate. It will be unbelievable.”

  http://dailycaller.com/2016/01/07/hillary-clinton-will-be-indicted-says-former-us-attorney/

  Zij draagt al oranje, nu nog de tralies

  Like

 28. Jan zegt:

  Bernie Sanders and his wife have on numerous occasions steered money from organizations under their control to friends and family members, public records show.

  The payments benefitted the wife of the Democratic presidential candidate, his stepdaughter, and the son of a former colleague in city government whom Sanders has described as a close friend.

  Sanders, a self-described socialist, is now running for the presidency on an anti-corruption platform, decrying public officials’ attempts to use their positions for personal financial gain.

  http://freebeacon.com/politics/sanders-and-wife-steered-campaign-nonprofit-money-to-family-and-friends/

  Even rot als Shrillery

  Like

 29. Jan zegt:

  Hillary Clinton: “White Terrorism” And “Police Violence” Are Just As Big A Threat As ISIS

  Like

 30. Jan zegt:

  Hillary Clinton Struggles with Answering the Question on What Her Message Is

  “Stand up against the Republican universe”
  Wat een debiel wijf

  Like

 31. Jan zegt:

  “We’re Approaching Panic Mode For Hillary Clinton”

  Like

 32. Jan zegt:

  ‘Straatarme’* Clintons harkten $153 miljoen binnen met geleuter, ook wel ‘speeches houden’ genoemd

  Hillary Clinton and her husband, former President Bill Clinton, combined to earn more than $153 million in paid speeches from 2001 until Hillary Clinton launched her presidential campaign last spring, a CNN analysis shows.

  In total, the two gave 729 speeches from February 2001 until May, receiving an average payday of $210,795 for each address. The two also reported at least $7.7 million for at least 39 speeches to big banks, including Goldman Sachs and UBS, with Hillary Clinton, the Democratic 2016 front-runner, collecting at least $1.8 million for at least eight speeches to big banks.

  http://www.cnn.com/2016/02/05/politics/hillary-clinton-bill-clinton-paid-speeches/index.html

  * Hillary Clinton says she and Bill were ‘dead broke’

  She made the comment during an interview with ABC’s Diane Sawyer. Sawyer pressed Clinton on a reported haul of $5 million in speaking fees.

  “You have no reason to remember, but we came out of the White House not only dead broke, but in debt,” Clinton said. “We had no money when we got there, and we struggled to piece together the resources for mortgages for houses, for Chelsea’s education. It was not easy. Bill has worked really hard. And it’s been amazing to me. He’s worked very hard.”

  http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2014/jun/10/hillary-clinton/hillary-clinton-says-she-and-bill-were-dead-broke/

  Like

 33. Jan zegt:

  Pants Suits weet het verschil niet tussen de grond wet en de Onafhankelijkheidsverklaring van Amerika, maar het domme volk klapt:

  Like

 34. Jan zegt:

  Hillary’s Latest Scandal: She And Bill Siphoned $100 Mil From Mideast Leaders

  A new investigation reveals that Bill and Hillary Clinton took in at least $100 million from Middle East leaders. The investigation by the Daily Caller News Foundation has uncovered a disturbing pattern of the Clintons’ raising money for the Clinton Foundation from regimes that have checkered records on human rights and that aren’t always operating in the best interests of the U.S. By the way, the $100 million we mentioned above doesn’t appear to include another $30 million given to the Clintons by two Mideast-based foundations and four billionaire Saudis.

  http://www.investors.com/politics/editorials/hillarys-latest-scandal-she-and-bill-siphoned-100-mil-from-persian-gulf-leaders/

  Like

 35. Jan zegt:

  Hillary Clinton te stom om emails te sturen

  Deposition Reveals Hillary Clinton Didn’t Know How To Use Emails On Computer

  As Secretary of State, Hillary Clinton never used a password to protect her computer emails, and she was clueless about how regular emails work on a conventional computer, according to a deposition of a foreign service officer at the State Department.

  She also continued to push for the use of her personal Blackberry phone in the Secretary’s highly-secured government suite even though National Security Agency (NSA) regulations barred its use in that office.

  http://dailycaller.com/2016/05/26/shocking-deposition-hillary-clueless-on-using-computer-emails/#ixzz49qWaaudR

  Like

 36. Jan zegt:

  Crimineel of niet, het interesseert socialisten geen zier, Hillary Clinton krijgt hun stem

  Poll: Half Of Voters Want Clinton To Run Even If Indicted

  Half of all likely voters say that an indictment should not stop Hillary Clinton from running for president, according to a new poll released Tuesday.

  Even if Clinton faces a felony indictment over her use of a private email server during her time as secretary of State, 50 percent of respondents said she should stay in the race until a court decides whether she’s guilty or innocent, the Rasmussen Reports survey found.
  Forty-three percent said Democratic presidential front-runner should immediately stop campaigning if an indictment comes.

  http://thehill.com/blogs/ballot-box/presidential-races/281746-poll-half-of-all-voters-say-clinton-should-keep

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s