Guy Verhofstadt misbruikt bootvluchtelingen voor meer macht voor Brussel

Screenshot_31

Guy Verhofstadt

(Door: Chris Aalberts)

En dat doet hij dus ook namens de VVD

Nederland debatteert over de bootvluchtelingen die dagelijks omkomen op de Middellandse Zee. Je zou bijna vergeten dat dit in de praktijk een Europees politiek thema is. Donderdag was de dag waarop Europa zich meer dan ooit roerde in de discussie over bootvluchtelingen: er was een Europese top over dit probleem en daarom kwam Guy Verhofstadt in de ochtend met een heus immigratieplan. Ook organiseerde Amnesty een protestmars door Brussel.

De slecht oplettende lezer ziet hier de Europese democratie aan het werk. De fractievoorzitter van de liberalen in het Europees Parlement – Verhofstadt dus – kwam vanuit zijn rol als volksvertegenwoordiger met een plan en maatschappelijke organisaties roerden zich met hun protestmars in de hoop dat de politiek naar de burger gaat luisteren. Verhofstadt lijkt hun signaal meteen te hebben opgepakt.

Maar iedereen die beter oplet ziet iets heel anders: een fopdemocratie waarin bootvluchtelingen worden misbruikt om meer Europese macht te bepleiten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Guy Verhofstadt misbruikt bootvluchtelingen voor meer macht voor Brussel

 1. Cathja zegt:

  Wát een smerige ploert is die Verhofstadt eigenlijk! Ik wist dat hij een ongelofelijke eurofiel was, maar met wat hij nu allemaal wil bekokstoven gaat hij duidelijk zijn boekje te buiten. Bovendien is het niet aan hem om te bepalen hoe wij als Europa met de vluchtelingen moeten omgaan. Alle Europese lidstaten horen betrokken te worden bij de plannen, want het gaat heel Europa aan.
  Het is te idioot voor woorden dat a.s. ‘vluchtelingen’ asiel in hun eigen land kunnen aanvragen! Er zal een veel strenger asielbeleid moeten komen, in plaats van de deuren steeds verder open te zetten. Het wordt tijd dat die Verhofstadt eens een flinke tik op z’n vingers krijgt. Als hij een democraat wil zijn, dan bepaal je niet in je eentje een zó belangrijk onderwerp als immigratie.

  Maar we kennen deze man ook vanwege de opruiende taal in Oekraïne. Samen met Van Baalen wilde hij ook de toon zetten met zijn zogenaamde hulpplan voor de Oekraïners. “We komen jullie helpen”, maar wie zat er eigenlijk op deze schreeuwerds te wachten?

  Het beste is dat de lidstaten het gekakel van deze man maar gewoon naast zich neer moeten leggen, en hun eigen beleid voeren. Als Verhofstadt denkt dat hij binnen de Europese Unie het voor het zeggen heeft, dan kan hij zich geen democraat meer noemen. Zo iemand noem je een dictator.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die vuile verafstoot is ver uitgezongen ze laten hem nog wat g de la tourette spelen lachen hem uit en gaan over naar de volgende diefstalles.
  Persoonlijk kijk ik niet naar die huichelaar, het is alleen heel jammer dat die huichelaar zoveel geld kan stelen van de burgers om diezelfde burgers te belazeren en te vernietigen.
  Stuur die vreemdelingen naar zijn woning ben benieuwd hoe hij dan gaat zingen…, nog nooit is er iets positiefs gekomen van die huichelaar, bah, snel een maalox nemen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  De Vampier van Brussel

  Like

 4. Jan zegt:

  Bij een socialist is het onderwerp van het gesprek nooit het onderwerp, maar een zet op het socialistisch schaakbord om de nationale staten te vernietigen en de Europeanen uit te roeien:

  Daniel Cohn-Bendit: “Wir, die Grünen, müssen dafür sorgen, so viele Ausländer wie möglich nach Deutschland zu holen. Wenn sie in Deutschland sind, müssen wir für ihr Wahlrecht kämpfen. Wenn wir das erreicht haben, werden wir den Stimmenanteil haben, den wir brauchen, um diese Republik zu verändern.”

  Joschka Fischer: „Deutschland muss von außen eingehegt, und von innen durch Zustrom heterogenisiert , quasi verdünnt werden. ”

  Jürgen Trittin: „Deutschland verschwindet jeden Tag immer mehr, und das finde ich einfach großartig.”

  Like

 5. Marc zegt:

  Dat die man nog vrij rondloopt. Als een dergelijk handelen door een moslim in hun gemeenschap zou zijn gedaan, dan had hij allang een fatwa tegen zich gehad en zou hij zijn onthoofd.

  Like

 6. Hendrik Morren zegt:

  Dezelfde Guy Verhofstadt dier met ene van Baalen en een tas vol met €uropese miljarden de Oekraine overstuur en in burgeroorlog heeft geholpen en Poetin er toe dwong de autonome provincie de Krim te laten kiezen voor onafhankelijkheid of aansluiting bij Rusland.
  Wanneer de vuile opzet gelukt was, en Oekraine zich bij de €U voegde, zou ook de Krim daaronder vallen, Poetin bleef de keus voor wat hij deed of een Amerikaanse basis op de Krim.
  Ow ja, dat met die Buk raket en de MH 17.
  Waarom wordt er zo angstvallig gezwegen over de 16 Buk systemen die de Oekraine heeft?
  Er worden vuile spelletjes gespeeld!

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Guy Verhofstadt misbruikt bootvluchtelingen voor meer macht voor Brussel, tja dit is eigenlijk zó voorspelbaar tot dat men er wéér aan herinnerd wordt wat voor een gore ‘liberale’ politieke hufter Guy Verhofstadt eigenlijk is. Niets gaan deze Euro-commissarissen te ver om duidelijk te maken dat de natie volken van Europa ingewisseld dienen te worden door criminele dobber-negers het ongedierte uit het HIV en Ebola continent Afrika.

  De veelal nog blanke Europeanen worden in de toekomst door ras vermenging vervangen door slaafs en dom gehouden negroïde drones. Dat is precies wat Verhofstadt politiek gebruikt om het project van het Coudenhove Kalergi wat al gedeeltelijk op de rails staat te vervolmaken. De genocide van de Europese bevolking heeft al een start gemaakt met op nazi roots gebasseerde project van Coudenhove Kalergi. Daarom is Europa nu in deze onwenselijke situatie terecht gekomen.

  De Europese Commissie in haar ideologische blindheid heeft elke bedenking en de geringste vorm van islam kritiek bij de Europese asiel en immigratie beleid geen rol laten spelen, mijns inziens wordt de islamisatie en islamisme zover doorgevoerd tot dat zoals nu géén weg meer terug is. Alleen in felle anti islam bewoordingen door de reguliere politici zouden in de toekomst een rol kunnen gaan spelen om vooralsnog de asiel en immigratie van deze kansloze opvreters en cultuur vernietigende veroorzakers van de sociale zekerheid een halt toe te roepen of op zijn minst passen op de plaats maken.

  De resolutie van Straatsburg is één van de meest bindende verdragen welke is afgesloten met deze vermaledijde Arabieren om een constante olie stroom richting Europa te garanderen, maar dat heeft zijn prijs die elke burger van Europa dubbel en dik betaalt. De Verdragen tussen de EU en de EAD (Europees Arabische Dialoog) zorgen er voor dat de moslims met hun ideologische Islam alle ruimte, vrijheid en bescherming gekregen hebben van de reguliere politici, zij hebben de islam besteld.

  Net zoals de ongekozen EU leiders welke politiek ontastbaar zijn geworden, het uitreiken van de Nobel-prijzen aan de EU leiders, het vervolmaken van een NSA geleidde spionage praktijken in elk ‘soeverein’ EU lidstaat waar Erich Honecker jaloers op zou zijn geworden. Enfin om daar hoor je de ‘rechtse’ Guy Verhofstadt en Hans van Baalen (VVD) niet over. Hieronder een video welke niet liegt over de intenties van de politieke EU-ratten, ze zijn er niet alleen op uit om van Europa één grote dictatoriale staat te maken maar hebben de weg voorbereid om Oekraïne mee te slepen in een vazalstaat of wingewest van Amerika & Europa…

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Verhofstadt is een in-en-in-slecht-mens! Hij zou zijn eigen kinderen opofferen om méér macht te krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s