Hans Jansen – Vervanging

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

De elite van de Europese Unie vindt de bevolking van de EU ongeschikt voor de EU. Die bevolking heeft maar koue kak en luistert naar Bach, de Beatles en Beethoven, terwijl ConchitaWurst de ware top van de EU-cultuur belichaamt. Wurst wordt dan ook uitgenodigd om officiële EU-feestelijkheden met zang en dans op te luisteren. Het gevoel dat de huidige Europeanen niet deugen en maar beter vervangen kunnen worden, is onder de mannen en vrouwen van de bestuurselite van de EU alledaags en onomstreden. De EU-bovenbazen gaan ervan uit dat de dobbernegers, of eigenlijk migranten in het algemeen, kunnen helpen bij dat vervangen. Het idee van een volk ‘vervangen’ zit ook in de koran. Koran 47:38 stelt dat een volk dat zich niet gedraagt naar de wensen van Allah, vervangen zal worden. Nu, Europa leeft niet volgens de door Allah gegeven geboden. Europa is ontuchtig en aan de drank. Europa en Amerika, menen de beroepsmoslims, ‘voeren koloniale oorlogen tegen de islam, al sinds de kruistochten’.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hans Jansen – Vervanging

 1. Drs.P. zegt:

  Het begint tijd te worden voor een heftige bijltjesdag in het Brusselse zodat het gezonde verstand in de landen weer terug komt. Maar het grootste deel van de Nederlanders zijn bange nsb-ers (verraders), dus is bovenstaande ijdele hoop!!

  Like

 2. Marc zegt:

  Tja, die uitspraak van Sutherland is al enige tijd bekend. Althans, bij ons die zich hierin verdiepen. Niet dat het uitmaakt als mainstream media hierover bericht hadden, want die zouden het rucksichtslos ondersteunt hebben.

  Als er een Europees-nationale fatwa tegen een persoon uitgesproken zou moeten worden, dan is het deze Sutherland wel, samen met zijn kompanen Verhofstadt en Van Balen. De straf? Een voettocht door het land van isis.

  Like

  • BertG. zegt:

   We hebben hier ene luckybee rond zwermen en die denkt er ook net zo over.
   Je moet volkeren vervangen desnoods, totdat ze het begrepen hebben.
   Er is maar 1 uitleg mogelijk namelijk. Maar denken ze niet allemaal zo een beetje onderling, wat nou het beste is om te geloven en welke leer daar aan vast zit.
   Even los gezien welk boek je daarvoor te voorschijn haalt.

   Like

   • benkok zegt:

    Hi Bert G.,
    Testen, dat is de oplossing, heb ik ook gedaan rond mijn 20 ste, de Bijbel leek me het beste, gezien de unieke en enorme liefde van JHWH voor ons in Yeshua bewezen.
    De Bijbelse principes blijken het beste te kloppen, althans dat is mijn ervaring.
    Hans Jansen is prima bezig als arabist, maar op het punt van wat hij zegt over “vervangingstheologie” klopt het niet met wat de Bijbel leert, dat geef ik ook aan met tekstverwijzingen.
    Er zijn wel meerdere uitleggingen nodig, bij elke religie en/of boek, maar in eerlijk gesprek komen je verder, zeker in de Bijbel, om dat het in de Bijbel om de waarheid gaat en die is wel eenduidig uiteindelijk.
    Shalom,
    Ben

    Like

   • benkok zegt:

    correctie typefoutje : “Er zijn wel meerdere uitleggingen nodig, bij elke religie en/of boek” moet uiteraard “Er zijn wel meerdere uitleggingen mogelijk, bij elke religie en/of boek”
    Shalom
    Ben

    Like

  • Marc zegt:

   @Ben
   Je stelt op het einde van je reactie dat “moslims alles wat niet-islam is, willen opruimen en vervangen door zichzelf..” In mijn reactie op ‘Islam is nazisme met een god’ stelde ik dat de bron van het islamitisch antisemitisme gelegen ligt in hun cirkelredenering dat ongelovigen diegenen zijn die niet moslim zijn, dat ongelovigen gedood dienen te worden, dat de islam geen maatstaf hiervoor aanlegt, en dat daarom de bepaling van wie een ware moslim is of niet in handen ligt van degeen die zichzelf een ware moslim acht. Verder bij niemand, dus ook niet bij de islamitische god.

   “Vervolgens worden ‘ware’ gelovigen opgeroepen elke ongelovige te doden. Bij gebrek aan een maatstaf, en bij gebrek aan een autoriteit (hiërarchie) wordt de facto een ieder die zichzelf moslim acht een gelovige volgens zijn eigen maatstaf, hijzelf dus. Vervolgens meet hij ieder ander langs diezelfde maatstaf, die hijzelf is.
   Het kan niet anders dan dat de geboden vanuit de koran om ongelovigen te doden tot een ware heksenjacht op alles en iedereen vormt. Dit zien we momenteel waar de ene soenniet de andere sjiiet doodt en, om Ayaans terminologie te volgen, de ene Medina-moslim, de andere Mekka-moslim over de kling jaagt.
   Wat heeft het islamitisch antisemitisme met dit alles van doen? Moslims voelen bewust of onbewust aan dat hun religie uiteindelijk zal leiden tot zelfvernietiging. Om deze zelfvernietiging zo lang als mogelijk uit te stellen (liefst af te stellen, maar elke moslim beseft dat dit uiteindelijk niet kan) moet de virulente haat van moslims jegens elkaar afgeleid worden door die elders te leggen.
   En welk ander volk dan de joden zou daarvoor het meest geschikt zijn? Niet alleen is het een heel klein volk, maar volgens mohammetje ook dat volk dat plaats zou moeten maken voor de Arabieren, omdat volgens hem niet Abrahams zoon Izaäk (voorvader Joden) maar Ismaël (voorvader Arabieren) zou zijn geofferd. Dat dit een verdraaiing van een oorspronkelijk joods verhaal is kan de Arabieren verder niet zoveel schelen.”

   Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Zwakke vergelijking van Hans Jansen.
  Ja, Israël is Lo Ammi en de kerk zijn volk?
  Maar God heeft zich over allen ontfermt en allen gelijk gemaakt en heeft oude en nieuwe takken op dezelfde stam.
  Islam poogt de stam te vervangen, maar haar twee torens zullen vallen.

  Like

 4. Jean zegt:

  Daarom mijn smeekbede, “laten we dat EU gedrocht volgepropt met land- en volksverraders heel snel opdoeken” want het wordt van dag tot dag erger met dat uitschot, die zijn nog gevaarlijker dan islamieten want islamieten volgen de wil en de wens van een ordinaire pedofiel en die EU bende is bezig met de Europeanen uit te roeien. Eerst beroven tot ze niets meer hebben, dan ze overladen met barbaren en als finale ‘totale uitroeiing’.
  Bah wat haat ik dat EU uitschot van hoog tot laag.

  Like

  • benkok zegt:

   Helemaal eens Jean; alleen laat ik me niet verbitteren tot haat; in liefde voor de medemens, ook de moslimmedemens, blijf ik in gesprek, maar zeer duidelijk, dat wel.
   Weg met de EU-zooi, de Bilderberg-NWO.
   Het zal erger worden en de enige, die orde op zaken kan en zal stellen, is JHWH in de gestalte van Yeshua, te Yerushalayim, als Koning van het heelal en dus van deze wereld.
   Shalom
   Ben

   Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  De enige die orde op zaken kan en wil stellen is Geert Wilders.
  Helaas stemmen er te veel mensen op vuige landverraders…

  Like

 6. R. van Marle zegt:

  Jullie steden worden overspoeld door de ratten uit Afrika’ – Europa houdt door slap beleid verdrinken van ‘vluchtelingen’ in stand – Europese autoriteiten kijken niet langer of vluchtelingen criminelen of terroristen zijn

  Als u de feiten kent over veel van deze vluchtelingen zult u ze waarschijnlijk niet meer zo zielig vinden als ze nu worden voorgesteld. Zo betaalden ze stuk voor stuk duizenden euro’s voor een plekje in een boot, terwijl de echte slachtoffers die geen geld hebben achterblijven.

  Als een willekeurige Europese journalist, analist, columnist of politicus het zou zeggen, dan zou er onmiddellijk een aanklacht wegens discriminatie tegen hem worden ingediend. Het betreft echter een Afrikaanse VN-diplomaat uit Congo, die diplomatieke immuniteit geniet en daarom ongestraft de waarheid kan zeggen over de honderdduizenden vluchtelingen die de oversteek naar Europa maken: ‘Dit is het uitschot van Afrika. Ik voel een sterk gevoel van schaamte en woede over deze Afrikaanse ‘immigranten’, die zich als ratten gedragen en zich meester maken van (jullie) steden.’

  Linkse, maar ook christelijke ‘goedmensen’ willen u en mij doen geloven dat de enorme vluchtelingenstroom uit Afrika ongepland is en bestaat uit louter wanhopige mensen die geen kant meer op kunnen. Zo wordt een dringend beroep gedaan op ons gevoel voor medemenselijkheid – maar als u de echte feiten kent, dan zou dat wel een totaal kunnen omslaan.

  Geheime diensten weten alles maar doen niets

  Zo zijn de Europese geheime diensten al jaren op de hoogte van een goed opgezet crimineel netwerk dat de komst van deze ‘vluchtelingen’ organiseert. Men heeft zelfs de mobiele telefoonnummers van iedere actieve mensensmokkelaar. Ook worden ze afgeluisterd en voortdurend in de gaten gehouden. Waarom mogen ze dan ongestoord hun gang blijven gaan?

  Volgende onbeantwoorde vraag is waarom deze ‘vluchtelingen’ in Duitsland en andere landen tegen alle regels in onmiddellijk 18 maanden mogen blijven, terwijl er een wettelijke termijn van maximaal 3 maanden is ingesteld. Nog erger is dat er niet langer wordt onderzocht of vluchtelingen in werkelijkheid bekende criminelen of potentiële terroristen zijn.

  ‘Uitschot’ en ‘ratten’ komen naar Europa

  Veeg teken is dat de Europese media en politici de schokkende uitspraak van Serge Borte Bokwango, VN-Diplomaat uit Congo, totaal onder het tapijt vegen. Volgens Bokwango ‘vlucht’ juist ‘het uitschot van Afrika’ massaal naar Europa toe, waar ze zich volgens hem ‘als ratten gedragen’. ‘Er vindt een massa-exodus van tuig naar Europa plaats’, aldus de diplomaat, en dat klaarblijkelijk met stille goedkeuring van de gevestigde politieke orde, want die laten de geheime diensten NIET ingrijpen en zelfs niet controleren of er zich criminelen en terroristen onder de vluchtelingen bevinden.

  Spotgoedkope slavenarbeiders

  De Duitse journalist en auteur Udo Ulfkotte wijst naar de VS voor een mogelijk antwoord. Daar worden gevangenen massaal ingezet als spotgoedkope arbeidskrachten, die slechts € 40,- per maand kosten. Een gevangene in Duitsland kost de samenleving weliswaar € 107,- per maand, maar dat wordt door de belastingbetaler opgehoest.

  Als de gevangenisindustrie goedkope slavenkrachten nodig heeft, dan komt de massale instroom van criminele Afrikanen voor hen als geroepen, zeker omdat ook in Duitsland, één van de top immigratielanden van Europa, het gevangeniswezen net als in de VS wordt geprivatiseerd. De bedrijven die hierdoor ontstaan kunnen hun gevangenen vervolgens voor ver onder het minimumloon aan het werk zetten. Zelfs naaisters in Bangladesh zouden niet voor een hongerloontje van € 40,- per maand aan het werk gaan. (1)

  Vluchtelingen bezaten ieder duizenden euro’s

  Wat eveneens niemand in het Westen zich afvraagt is hoe al die ‘vluchtelingen’ aan de duizenden euro’s komen om aan de mensensmokkelaars te betalen voor een plekje op een boot. Veel van de niet-criminele vluchtelingen uit Libië, dat dankzij de NAVO bombardementen in 2011 in een bloederige poel van islamitische chaos veranderde, waren onder de vermoorde leider Gadaffi buitenlandse werknemers die een prima inkomen konden krijgen in het toen nog rustige, stabiele en welvarende land.

  Toen de regering Obama in al zijn wijsheid besloot om daar middels bombardementen een einde aan te maken en radicale islamisten aan de macht te helpen –en dat enkel omdat Gadaffi van plan was om de Libische olie niet langer uitsluitend in dollars te verkopen- raakten deze werknemers hun banen kwijt en kwamen zij door het geweld vast te zitten in het land.

  Op weg naar de vijfsterrenhotels in Europa

  In plaats van dat zij hun werkervaring, kennis gebruiken om te helpen om hun arme thuislanden op poten te zetten –tenslotte kost een ticket naar huis slechts een fractie van wat de mensensmokkelaars in Libië van hen vragen- kiezen de meesten ervoor om de gevaarlijke oversteek naar Europa te wagen, wetende dat ze toch niet mogen worden teruggestuurd.

  De criminelen onder hen weten dat de gevangenissen in Europa overal bekend staan als vijfsterrenhotels; een autochtoon Europees meisje is zó verkracht (zie dit artikel eerder deze week), wat een warm en uitstekend verzorgd verblijf in zo’n ‘hotel’ zo goed als garandeert – als je tenminste wordt gepakt en bestraft.

  Westen laat echte slachtoffers in de steek

  Personen die duizenden euro’s hebben om een ‘ticket’ naar Europa te kopen zijn mensen die daarmee bewezen hebben goed voor zichzelf te kunnen zorgen, of dat nu op legale of illegale wijze gebeurde. Zij hebben het dan ook helemaal niet nodig om hier als vluchteling te worden opgevangen. Door hen toch toe te laten moedigt Europa hen juist aan, en houdt het de verdrinkingsdrama’s op zee moedwillig in stand.

  Niet de misdadigers en andere opportunisten in de vluchtelingenboten, maar de mensen die niet kunnen vluchten omdat ze geen geld hebben zijn de échte slachtoffers. Hun land en levens werden dankzij de VS en de NAVO compleet verwoest. Velen verloren familieleden en hun inkomen. In plaats van dat het Westen voor de werkelijke hulpbehoevenden opkomt, worden zij echter in de steek gelaten omdat de mensensmokkelaars en de door Obama aan de macht geholpen ISIS-terreurgroepen gewoon hun gang kunnen blijven gaan. (2)

  Xander

  (1) KOPP
  (2) Anderwelt Online

  Zie ook o.a.:

  22-04: ‘Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers’
  21-04: Australische premier tegen Europa: Zo stop je alle bootvluchtelingen (/ Ook Nederland nodigt weer meer illegalen uit door ‘bed, bad & brood’ opvang in grote steden)
  02-04: Waarom de Islamitische Liga bijna alle moslim vluchtelingen naar Europa stuurt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s