Het “Camp des Saints” ontmoet “Eurabia”

Screenshot_60

(Door: Fjordman – Vertaling: “Vederso”)

Sinds de industriële revolutie een paar eeuwen geleden begon, heeft de wereld een snelle groei van de bevolking van miljarden mensen gezien die ongekend is in de geschiedenis van onze soort. De bevolkingsexplosie is in vele delen van het zuiden nog steeds gaande, met name in Afrika en de islamitische wereld. Gecombineerd met moderne middelen van goedkoop massavervoer is dit de grootste en snelste migratiegolf in de menselijke geschiedenis. Mensensmokkel is uitgegroeid tot een grote internationale industrie. Veel illegale immigranten reizen over land. Sommigen gebruiken boten. Boten steken al jaren de Middellandse Zee over, volgeladen met migranten uit Afrika en het Midden-Oosten op weg naar Europa. Maar de dingen zijn dramatisch geëscaleerd. In april 2015 brachten verschillende scheepsongelukken met illegale immigranten, met honderden doden, deze kwestie op de voorgrond van het westerse nieuws.

Screenshot_56

Op 22 april 2015 zei het hoofd van de Afrikaanse Unie dat snelle oplossingen voor de migrantencrisis in de Middellandse Zee niet bestaan. “Als mensen helemaal geen middelen van bestaan ​​hebben, zijn ze niet van plan om af te wachten en te sterven van de honger, ze gaan op zoek naar groenere weiden”, vertelde Nkosazana Dlamini-Zuma aan verslaggevers in Brussel. Ze was op bezoek bij de vertegenwoordigers van de Europese Unie (EU). Haar opmerkingen volgden op een ontmoeting met de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, waar de twee de kwesties van migratie en mensenhandel bespraken. Dlamini-Zuma, de ex-vrouw van de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma, afkomstig uit een land dat geteisterd wordt door gewelddadige confrontaties tussen lokale zwarten en recente immigranten uit andere delen van Afrika. De blanke minderheid is ook voortdurend in gevaar door gewelddadige aanvallen. Maar wanneer het veel Afrikanen vandaag ontbreekt aan een levensonderhoud, zelfs voedsel of water, is het misschien geen goed idee voor Afrikanen om in aantal te verdubbelen. Dat is wat de huidige schattingen voorspellen wat ze de komende 35 jaar zullen doen.

Ik schreef op mijn tweetalige Twitter-account dat wat er nu in de Middellandse Zee plaatsvindt een invasie is. Deze verklaring bleek zeer omstreden in bepaalde kringen. Een Zweedse columnist presenteerde mij als “de ideologische bondgenoot van massamoordenaar Anders Behring Breivik” en een “nazi”.

Screenshot_55

Ik geef toe dat de term “invasie” provocerend is, maar soms moet je provoceren om een ​​reactie te krijgen. Een invasie hoeft niet altijd met tanks te gebeuren. De nazi’s wilden meer “Lebensraum” voor de Duitsers. Dit werd gezien als slecht en andere Europeanen bevochten ze. Waarom worden we nu verondersteld om gedwee meer “Lebensraum” voor Nigerianen, Somaliërs, Arabieren of Pakistani in Europa te accepteren? Ondanks hun gebreken hebben de Duitsers in ieder geval laten zien dat ze in staat zijn een op wetenschap gebaseerde industriële economie overeind te houden. Dat is niet het geval met Nigerianen of Somaliërs.

Kijk naar dit simpele feit: demografen zijn van mening dat de wereldwijde menselijke bevolking voor het eerst rond het jaar 1800 een miljard mensen overtrof. Dit was tijdens de vroege stadia van de Industriële Revolutie. Het kostte de hele mensheid honderdduizenden jaren om dat niveau te bereiken. Demografen schatten nu dat Afrika in de komende 30 jaar alleen al met een miljard mensen of meer zal groeien. Een enkel continent kan dus in slechts drie decennia meer aan de wereldbevolking toevoegen dan het gehele menselijke ras in honderdduizenden jaren voor de Industriële Revolutie deed. Dat zet de huidige bevolkingsexplosie in het juiste perspectief. Ja, deze aantallen maken mij bezorgd. Ik kan tellen. Blijkbaar maakt het begrijpen van elementaire rekenkunde je nu een “nazi”.

Ik kom uit een kleine, welvarende en ietwat naïeve Scandinavische natie van een paar miljoen mensen. Als een fractie van deze nieuwkomers uit het booming mondiale zuiden ​​in mijn land wordt toegelaten, zullen de mensen overweldigd worden en zal  het land daadwerkelijk ophouden te bestaan. Dit is in de komende eeuw misschien wel het grootste dilemma voor Europa; willen we bestaan ​​als een nog steeds herkenbare culturele entiteit die voornamelijk bevolkt wordt door Europeanen?

Screenshot_54Camp des Saints” (Het kamp van de heiligen) is een dystopische (toekomstig beeld met een fatale ontwikkeling) roman geschreven door de Franse schrijver Jean Raspail. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1973. Raspail heeft vele boeken geschreven, maar degene waardoor hij vooral zal worden herinnerd is ironisch genoeg één van zijn meest atypische. Twee generaties geleden voorspelde het boek vanuit de Derde Wereld een massale invasie van Europa, wat de ondergang van de westerse beschaving veroorzaakte. Dit proces werd in de tijd gecomprimeerd zodat wat in het echte leven vijftig jaar zou kunnen duren in het boek vijftig dagen kostte. Daarnaast kwam in de roman het grootste deel van de illegale immigranten uit India. Vandaag de dag komt de immigratie naar Europa uit alle uithoeken van de planeet en veel daarvan is afkomstig uit de islamitische wereld en Afrika.

Behalve dat beschrijft de roman opmerkelijk vooruitziend de disfunctionele denkwijze van de moderne westerse wereld. We koesteren onhoudbare humanitaire idealen, zodat we mentaal niet in staat zijn om ons nationale bestaan te verdedigen. Wanneer we geconfronteerd worden met miljoenen mensen uit het zuiden, dan hijsen we gewoon de witte vlag en zeggen dat ze van harte welkom zijn om onze landen te koloniseren.

Tenminste, dat is wat onze leiders en massamedia doen. Als we kijken naar de manier waarop de EU of de paus reageren op de massale migratie in het Middellandse Zeegebied, dan zien we dat ze zich bijna precies op de manier gedragen die Raspail in z’n boek heeft beschreven. Europa dreigt zelfmoord te plegen vanwege zijn abstracte humanitaire idealen.

Ik controleerde Wikipedia voor wat er over Jean Raspail staat. Wikipedia is niet altijd een betrouwbare en evenwichtige bron van informatie. Mijn eigen Wikipedia is bijna belachelijk vijandig en een voorbeeld van karaktermoord. Maar in ieder geval klopte zijn geboortedatum.

Jean Raspail werd geboren in juli 1925 en zal dus in 2015 rond de negentig jaren oud zijn. Zijn geest is nog steeds scherp. Hij heeft in de jaren ’80 bijgedragen aan het publieke debat. Als hij nu de kranten leest, kan hij de invasie zien van zuidelijke allochtone hordes zoals hij die beschreef in zijn roman en dat die werkelijkheid werd. Hij leefde lang genoeg om de waarschuwingen die hij generaties geleden deed een feit te zien worden.

Screenshot_53Eurabia: De Europees-Arabische As” is non-fictie die in 2005 werd uitgegeven door Bat Ye’or (Gisèle Littman). Hoewel het door vijandige massamedia werd afgedaan als een “samenzweringstheorie” heeft Bat Ye’or nooit beweerd de term Eurabia te hebben verzonnen. Dit was de naam van een Frans tijdschrift in de jaren -70. De namen, data en overeenkomsten waar in haar boek naar verwezen wordt, zijn echt. Ik heb persoonlijk een aantal van hen gecontroleerd. De enige mogelijke kritiek die tegen haar kan worden ingebracht, is dat zij deze overeenkomsten verkeerd interpreteert. Ze bestaan en ontstonden in de jaren-70 onder druk van het Palestijnse terrorisme en de chantage van de Arabische moslims uit de OPEC tijdens het olie-embargo van 1973.

Bat Ye’or beschrijft ook het Barcelona Proces. Het werd opgericht in 1995 met de bedoeling om Europa en de Arabische wereld dichter bij elkaar te brengen. Om dit Euromediterrane partnerschap gestalte te doen krijgen, werd een Unie voor het Middellandse Zeegebied nieuw leven ingeblazen en deze werd in 2008 tussen de lidstaten van de Europese Unie en de Arabische Liga opgericht. Ze zegt op haar website: “De Unie voor het Middellandse Zeegebied is een multilateraal partnerschap met het doel om de mogelijkheden voor regionale integratie en samenhang tussen de Euromediterrane landen” te verhogen.

In diverse boeken heeft Bat Ye’or de cultuur en mentaliteit van dhimmitude uitgelegd; de status van niet-moslims onderdanig aan een islamitische heerschappij. Ze beschrijft verder hoe Europa geleidelijk wordt omgevormd tot een beschaving van dhimmitude, een aanhangsel van het Midden-Oosten dat ondergeschikt is aan de Arabische en islamitische eisen. Een deel van dit proces bestaat uit het gemene zaak met moslims maken door de Joodse staat Israël te demoniseren. Een deel van deze ontwikkeling wordt door de Europese politieke leiders ondersteund, hetzij door domheid of anderszins.

“Eerst de zaterdagmensen (de Joden), dan de zondagsmensen (de christenen)”. Dat is de mentaliteit van militante moslims. West-Europa heeft een aantal dodelijke islamitische aanslagen op synagogen en andere joodse doelwitten kunnen zien. Toch zal deze Jihad daar niet mee eindigen. Joden kunnen in de frontlinie staan, maar iedereen is een potentieel doelwit. Militante moslims richten zich op andere doelen, zoals kunstenaars, cartoonisten, schrijvers en intellectuelen.

De islamitische aanslagen op synagogen en andere joodse doelen in Frankrijk en elders zijn huiveringwekkend. Vandalisme tegen kerken heeft minder media-aandacht gekregen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de Europeanen jihadistische aanvallen op christelijke gebedshuizen zullen ervaren, zoals we deze zien in Pakistan of Irak. De verschillen tussen het Midden-Oosten en Europa worden met de dag kleiner.

Screenshot_58

Op zondag 19 april 2015 werd Sid Ahmed Ghlam, een Algerijnse student in Frankrijk, gearresteerd. Blijkbaar was deze zwaar bewapende radicale moslim van plan om terroristische aanslagen tegen christelijke kerken in Parijs uit te voeren. Hij werd bij toeval ontdekt, omdat hij zichzelf letterlijk in de voet schoot, vlak voordat hij zijn voorgenomen bloedbad kon uitvoeren. Hij kan mogelijk in contact met Jihadisten van Al-Qaida of de Islamitische Staat (ISIS) in Syrië zijn geweest. Franse veiligheidsdiensten en de politie zijn al maanden in staat van paraatheid. Na de islamitische slachting in januari 2015 tegen het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs herhaalde de Franse minister-president Manuel Valls de waarschuwingen van de overheid dat het land werd geconfronteerd met een “ongekende terroristische dreiging”. Beveiliging is rond Joodse gemeenschappen en synagogen stevig geweest. Het is de vraag of de politie en het leger de fysieke capaciteit hebben om duizenden kerken door heel Frankrijk te beschermen.

Betekent dit dat de Franse autoriteiten daadwerkelijk de controle over hun land hebben verloren? Zo ja, wat gebeurt er dan?

Niet alle zogenaamde “vluchtelingen” die de Middellandse Zee oversteken, zijn onschuldig of vreedzaam. In een boot met migranten vermoordden sommige islamitische illegalen christenen door hen overboord te gooien. Experts waarschuwen dat Jihadisten uit de Islamitische Staat (ISIS) zich doelgericht tussen de migranten zouden kunnen verstoppen met de bedoeling om terroristische aanslagen in Europa uit te voeren. Van ISIS is bekend dat hij trouwe aanhangers in Libië heeft. Ze hebben verschillende massale onthoofdingen van christenen op de zuidelijke kust van de Middellandse Zee uitgevoerd. Gedurende vele eeuwen stond de kust van Noord-Afrika bekend als de Barbarijse kust. Islamitische piraten vielen regelmatig de Europeanen aan om slaven te halen. Zullen deze dagen nu terugkeren na de religieuze onrust en bevolkingsexplosie in grote delen van de Arabische wereld?

Jean Raspail en Bat Ye’or (Gisèle Littman) zijn zeer verschillende individuen. De eerste is een christelijke man, de tweede een joodse vrouw. Ze publiceerden hun belangrijkste werken jaren na elkaar. Bat Ye’or’s non-fictie is vooral gericht op islamitische kwesties en islamitische immigratie. Het belangrijkste werk van Jean Raspail richt zich op niet-Europese immigratie en Europese overgave in het algemeen. Toch hebben ze ook bepaalde dingen gemeen. Beide auteurs leefden lang genoeg om te zien hoe sommige van hun waarschuwingen uitkomen. Samen geven ze een uitstekende mentale kaart van de overgave van Europeanen aan niet-Europese kolonisten uit het zuiden.

Screenshot_59

Terwijl de Middellandse Zee wordt overspoeld door illegale immigranten, met inbegrip van de islamitische Jihadisten, zijn de EU-elites een Unie voor het Middellandse Zeegebied aan het creëren. Het is zeer de vraag of de meeste Europeanen een Unie met Noord-Afrika en het Midden-Oosten willen. Maar de EU-elites gaven nooit om wat gewone Europeanen denken. Er is voor hen geen reden om daar nu mee te beginnen.

Europa heeft geen behoefte aan een Unie voor het Middellandse Zeegebied, net zoals ze geen behoefte heeft aan een onthoofding. Maar dat is toevallig precies wat ze zou kunnen krijgen.

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(Samen gepubliceerd met “Snaphanen.dk”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het “Camp des Saints” ontmoet “Eurabia”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het doet Kafkaïaans aan: De toekomstvoorspellingen van twee auteurs beginnen uit te komen…… en de wereld blijft doof en blind. Sterker: De auteurs in kwestie hebben in brede kring nog steeds geen goede naam!
  De waarheid wel kúnnen zien, als men wil, maar niet wíllen; het is toch krankzinnig!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Het verhaal van Kafka is een slap aftreksel van het huidige potje dat op het vuur staat. De invasie van moslims in Europa neemt groteske vormen aan. De elite van Europese bestuurders maakt zich belachelijk met het nemen van maatregelen om op de Middellandse Zee ‘vluchtelingen te redden’.
   In Afrika en het Midden Oosten staan miljoenen in de startblokken om de race naar het geluk te beginnen. De Europese Unie geeft het STARTSCHOT: We zullen jullie wel uit zee oppikken. Kom maar. De uitkeringen liggen klaar. De stomme autochtonen slikken alles. Ze zullen gezamenlijk wel voor jullie kostje opdraaien en ze zullen geduldig afwachten tot jullie met jullie geslepen messen op pad gaan om ons uit te moorden.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 2. luckybee zegt:

  Laten we ze allemaal verzuipen, ze hebben hun doel al berijkt,72 maagden in Mohammed’s hemelse bordeel.

  Like

 3. Vederso zegt:

  Nee, het woord “invasie” is geen provocatie, maar een simpel feit.

  Like

 4. Marc zegt:

  Het moment is nu daar dat we eerst onze politici moeten uitschakelen voordat er tegen de invasie handelend kan worden opgetreden.

  Tekenend is de opstelling van Cohen en dat mens van GL tijdens Buitenhof. Hierover vertelde Niemoller al het nodige. Cohen en dat mens stellen zich op het standpunt dat vluchtelingen nu eenmaal beslissen naar Europa te komen, en dat wij hier moeten accommoderen: de vluchtelingenstroom zou een fait accompli zijn waar niets anders meer aan te doen viel, dan accepteren, hen opnemen in onze landen. Zo niet, dan zou het zaad van de haat bij de Afrikanen gezaaid worden, en dan zouden we nog verder van huis zijn.

  In niets lieten Cohen en dat mens blijken ook maar het geringste recht tot te kennen aan Europese volken en naties. Slikken was het devies.

  Het antwoord van Baudet was helderder: ‘liever een oorlog dan een burgeroorlog’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s