VIDEO-song: “Bed, bad en brood”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “BeWiseman”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO-song: “Bed, bad en brood”

 1. Klukkluk zegt:

  Ha ha. LOL.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Geen brood en ook geen bed maar wél een bad”

  Ik zie het gewoon als een natuurlijke selectie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mooi dat je SMILEY er nog zo smakelijk om kan lachen, meid!
   Per 1 Juli word ik óók weer gekort, zg. omdat mijn zoon ‘kostdeler’ is.
   Waarom zou het ècht zijn, denk je?
   Ze moesten liever beginnen, de nep-oranjes eens wat te korten: Enige procenten van díe dr’lui toelage zet meer zoden aan de dijk en zij merken er niets van, dacht ik zo!

   Like

 3. Die zanger kan niet anders dan een goed mens zijn die wil dat al die goede mensen op die boten het allemaal halen waardoor de mare door de asiel-eiserswereld zal gaan: “Komt allen!” En dat gebeurt dan en dan stelt deze zanger zijn persoonlijk bad, bed en brood ter beschikking. Nou ja: dat zal tegen die tijd gewoon onder dwang gaan, zoals er wel op meer punten dwang zal ontstaan, want die asiel-eisers brengen een bepaalde cultuur mee.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  De ware schuldigen aan de toestroom van de asielzoekers, waarvan er vele massaal in de Middellandse Zee verdrinken, zijn al de gehate linkse moslim- en asielknuffelaars met het openen van de Europese grenzen. Ze schijnen totaal niet te leren dat hun beleid dit hele proces verergerd maar net als de Turken, die te horen krijgen dat hun voorouders 100 jaar geleden in 1915 meer dan 1,5 miljoen Armeniërs hebben afgeslacht in de vorm van genocide en daar niets van willen horen, heeft de EU niet erg veel schuldgevoelens.
  Aardig en gastvrij zijn tegen de verkeerde personen in de vorm van goedbedoeldheid,
  medelijden, liefde, schuldgevoelens, bemoeizucht, eigenbelang en hebzucht is al erg genoeg en vooral als men de anderen koste wat het kost wil betuttelen of verwennen, zelfs als de
  mening van de ander niet wordt gevraagd of daar geen rekening mee houdt omdat de
  betuttelaars hopen de ander daar gelukkig en tevreden mee willen maken. Oververwennerij maakt mensen vaak echter helemaal NIET gelukkig, ontevreden, vreselijk brutaal, veeleisend,
  hebberig, afhankelijk en misbruikend!
  In strips of tekenfilms van Asterix & Obelix en de Smurfen kregen de hoofdpersonen al
  talloze bedriegers en profiteurs op hun dak die met mooie beloftes of zielige verhalen gingen parasiteren op hun gastheren. Asterix, Panoramix en de Grote Smurf hadden deze klaplopers meestal al snel door maar maar werden (onbegrijpelijk) niet geloofd door de inwoners van het (Smurfen)dorp omdat de naïeve inwoners overal in trapten! Vreemden vertrouwen maar
  bekenden wantrouwen is haast hetzelfde als luisteren naar het bekende spreekwoord: Veel
  beloven en weinig geven, doet een gek in vreugde leven!
  En ik geloof al de vreselijke politici met hun mooipraterij allang niet meer en ik haal NOOIT EN TE NIMMER een asielzoeker of moslim in mijn huis om ze daarna een bed, bad en brood aan te bieden, ongeacht wat er voor mooie dingen over hen wordt verkondigd!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik hoop dat ook de knufflaars allemaal verzuipen met hun vrienden de Mujahedins.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Soms kan een “goedbedoelde” en ijskoude knuffelaar in een bepaalde film alsnog tot inkeer komen.
   In de speelfilm ‘Pollyanna’ uit 1960 van Walt Disney ging het weesmeisje Pollyanna in Harrington bij haar schatrijke tante Polly wonen. Deze laatste echter domineerde en overbetuttelde de inwoners van Harrington en deze waren daar allerminst gelukkig mee zodat er daar niets anders dan somberheid heerste! Slechts weinigen durfden Polly te trotseren (ze waren anders bang dat ze hun baan, huis of lidmaatschap bij de clubs aldaar kwijtraakten) en onder hen was haar verloofde dr. Edmond Chilton. Het was echter de radicale Pollyanna die met haar doortastenheid ,vrolijkheid en optimisme talloze zuurpruimen en sombere mensen in Harrington opnieuw wist op te vrolijken en zelfs meehielp aan een bazaar omdat de inwoners eindelijk genoeg hadden van de dwingende overbetutteling door Polly.Langzamerhand keerde de gezellige sfeer in Harrington terug en besefte zelfs de zure Polly dat opgedrongen verwennerij en een ijskoud hart totaal geen geluk brengen!
   En dat het aanbieden van een bed, bad en brood aan verkeerde mensen vaak bijna tot je eigen ondergang kan leiden hebben talloze Russen, Oekraïners, Balten, Wit-Russen, Kaukasiërs en zelfs joden in WO II aan den lijve ondervonden! Tientallen jaren werden zij door Stalin geterroriseerd waarna ze dachten dat Hitler hen zou bevrijden! In 1941 haalden miljoenen van de opgenoemde groeperingen de Duitsers in als bevrijders en boden hen eveneens een bed, bad en brood aan en zelfs bloemen en wodka. Helaas wantrouwden en verafschuwden de nazi’s hen waarna zij op hun beurt de Russen en niet-Russen terroriseerden en zich hun bed en bad toe-eigenden en brood en graan stalen in grote hoeveelheden! Je eigen vijanden overbetuttelen is feitelijk jezelf overgeven aan de “zieke” leeuw wat talloze onnadenkende dieren deden, op de wijze vos en de jakhals na dan al moest deze laatste de vos in het hol van de leeuw lokken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s