VIDEO: “Welkom in Eurabië” – een persiflage op de Europese Unie


Door:
Nick van Riel
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: “Welkom in Eurabië” – een persiflage op de Europese Unie

 1. peterselie1 zegt:

  Zwak, gewond of (geestes)ziek? Kom dan nu naar het kalifaat in Irak en Syrië! Terreurbende Islamitische Staat (IS) claimt daar namelijk de medische zorg te hebben georganiseerd.

  Dit blijkt uit een nieuwe video die de moordlustige jihadisten via hun accounts op sociale media hebben verspreid, zo meldt de BBC. Het filmpje is getooid met het logo ‘ISHS’, dat staat voor ‘IS Gezondheidszorg.

  Een van de twee artsen die in de propagandaclip aan het woord komen is een Australiër die zich Abu Yusuf noemt. “Ik gebruik mijn medische skills als onderdeel van mijn jihad voor de islam”, zegt hij.

  De video zou zijn opgenomen in jihadistenbolwerk Raqqa.

  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/04/is_start_medische_zorg.html

  Like

 2. fransLdewit zegt:

  Je zal bijna hopen dat het een sprookje of kwade droom was.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Als ik het goed begrijp is het de bedoeling dat ze met vliegtuigen voorthaan gaan komen, in plaats van die gammele bootjes.
  Wel, mocht ik ooit nog weer eens moeten gaan vliegen, dan kies ik voor deze airline:

  Like

 4. Identitair Verzet Limburg zegt:
 5. peterselie1 zegt:

  Afrikaanse VN-diplomaat: Alleen het uitschot van Afrika vlucht naar Europa
  ‘Jullie steden worden overspoeld door de ratten uit Afrika’ – Europa houdt door slap beleid verdrinken van ‘vluchtelingen’ in stand – Europese autoriteiten kijken niet langer of vluchtelingen criminelen of terroristen zijn.

  Als u de feiten kent over veel van deze vluchtelingen zult u ze waarschijnlijk niet meer zo zielig vinden als ze nu worden voorgesteld. Zo betaalden ze stuk voor stuk duizenden euro’s voor een plekje in een boot, terwijl de echte slachtoffers die geen geld hebben achterblijven.

  Als een willekeurige Europese journalist, analist, columnist of politicus het zou zeggen, dan zou er onmiddellijk een aanklacht wegens discriminatie tegen hem worden ingediend. Het betreft echter een Afrikaanse VN-diplomaat uit Congo, die diplomatieke immuniteit geniet en daarom ongestraft de waarheid kan zeggen over de honderdduizenden vluchtelingen die de oversteek naar Europa maken: ‘Dit is het uitschot van Afrika. Ik voel een sterk gevoel van schaamte en woede over deze Afrikaanse ‘immigranten’, die zich als ratten gedragen en zich meester maken van (jullie) steden.’ >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Afrikaanse-VN-diplomaat-Alleen-het-uitschot-van-Afrika-vlucht-naar-Europa

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Bahar Mustafa

  http://www.express.co.uk/news/uk/572818/Bahar-Mustafa-Goldsmiths-University-anti-racism-fake-tear

  BME is a politically correct tag meaning Black and Minority Ethnic, while the term ‘non-binary’ is said to be used by those who do not associate themselves with exclusively being a male or female.

  +

  Like

 7. Jean zegt:

  Vlamingen, Nederlanders e.a. vergeet nooit dat de grootste misdaadorganisatie van na 1945 zich momenteel ligt te verrijken via verraad in Brussel, ze worden van alle comfort en luxe voorzien en wij betalen de rekeningen.
  Die troep moet heel snel definitief uitgeschakeld worden willen we nog enige toekomst kennen zowel voor ons maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Jaag de misdadigers overal weg en laten we ze alles afnemen zodat ze nog enkel vreten krijgen via de voedselbanken, dat EU tuig heeft mij geleerd “te haten” en dus haat ik die lafaards in die misdaadorganisatie het meest van alles.
  Als zij er geen stop aan maken dan zullen wij het zelf gaan doen maar die illegalen, criminelen en niets toevoegende vreemdelingen (buiten barbaars geweld zoals kindermisbruik, verkrachtingen, moorden) moeten eruit desnoods komt er revolutie die m.i. toch sowieso niet veraf meer is a.g.v. het misdadig politiek spel gepleegd door verraders van de hoogste categorie.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

  Vanaf januari 2017 de verpersoonlijking van het kwaad in het Witte Huis?

  Hillary Clinton, de laatste weken spil in diverse grote schandalen – zo blijkt de Clinton Foundation miljoenen te hebben verdiend aan de verkoop van uranium aan… Rusland!- heeft ook door haar nauwe banden met islamisten reeds een zeer kwalijke reputatie opgebouwd bij conservatieve Amerikanen. De onbeschaamde Clinton gaat echter onverminderd door op de haar ingeslagen weg, en liet christenen weten dat zij als president wetten zal invoeren en handhaven waarmee het christelijke geloof tot in de basis gedwongen zal worden veranderd. Met andere woorden: Hillary Clinton verklaart de oorlog aan het traditionele christendom.

  Mensen die snakken naar het einde van het tijdperk Obama vanwege zijn nauwelijks verhulde minachting voor het christendom, zullen met Hillary Clinton zwaar bedrogen uitkomen. De vrouw van Bill Clinton, de beruchte schandaalpresident die er in de jaren ’90 voor zorgde dat de grote megabanken vrijwel onbeperkte macht kregen en die een illegale oorlog tegen Servië begon, is namelijk nóg corrupter en doortrapter.>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Door-en-door-corrupte-Hillary-Clinton-ondanks-schandalen-en-spoor-van-lijken-straks-toch-president

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s