15.000 korans voor niet-moslims op Koningsdag

Screenshot_17

ROTTERDAM – Een groep moslims in Nederland grijpt Koningsdag aan om in dertien Nederlandse steden 15.000 korans gratis aan de man te brengen. Met de actie willen de gelovigen vooral een tegenwicht bieden aan de negatieve beeldvorming over de islam door onder meer acties van Islamitische Staat (IS) en aanslagen van extremisten.

“Ons grote doel is dat er over tien tot vijftien jaar in alle hotelkamers naast een bijbel ook een koran ligt”, zegt Ali Houri van de Alkhattab Foundation, die dit idee mogelijk wil maken. “Vorig jaar nam ik dit initiatief op persoonlijke titel in Roermond. Daar hebben we uit een oranje gekleurde kraam korans weggegeven en mensen geïnformeerd over de islam.” Zijn Alkhattab Foundation probeert op een moderne manier via lezingen informatie over de islam te verspreiden.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

37 reacties op 15.000 korans voor niet-moslims op Koningsdag

 1. windwens zegt:

  Die wil ik wel gratis fik goed in de buitenhaard scheelt weer een houtblok.

  Like

 2. ildiko zegt:

  goed voor de grofvuil.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Is et een koraan met een helehoop veranderingen, dat kan een moslims nooit accepteren kijk naar de Koraan van de Ahmadyah die worden door de mainstream moslims verbrand.

  Like

 4. Thoth zegt:

  (.,)Ons grote doel is dat er over tien tot vijftien jaar in alle hotelkamers naast een bijbel ook een koran ligt.(..)

  En voor ligt’ie er dan? Voor de puissante arabier, die nooit in leest of t.g.v. een westerse gast? Ik denk voor het laatste… Geen islam, deze fascistische sekte moet gewoon verboden worden in Nederland en in Europa.

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Nee, dank u. En ik kom nooit een bijbel tegen in een hotel.

  Like

 6. danny zegt:

  Kan beter dat duivelse boek beter in de hens steken! Het roept toch alleen maar op tot onderdrukking van andersdenkenden, vrouwen, homo’s en roept op tot oorlog en verderf!

  Stelt u zich eens voor dat een stel christenen de bijbel aan de man gaan proberen te brengen in Saoedie- Arabie, binnen de korste keren worden die opgehangen op een plein, maar die moslims mogen hun vuiligheid hier maar verspreiden. Echt ongelofelijk!

  Like

 7. Marc zegt:

  Hoe durven ze? Op Koningsdag nog wel. Iedereen weet dat de Koning een rechtgeaarde protestant is. Hoe is het mogelijk dat juist op de dag ter viering van zijn verjaardag een stelletje moslims het boek van de duivel op elke hotelkamer slijt. Bovendien moeten hotelhouders hiervan afzien: het kost hen klandizie.

  Like

 8. toestroom zegt:

  De fik er in,in dat boek, dit werd niet op die zelfde tegraaf geplaats.

  Like

  • Boorzalf zegt:

   De telegraaf he’, daar wordt elk woord gewikt en gewogen. Als je daar ook maar iets neer zet wat de redacteuren niet bevalt wordt het niet geplaatst. Ik heb ze weleens een bericht gestuurd dat er ook iets is van vrijheids van meningsuiting. Maar daar hebben ze schijt aan. Omdat ze bang zijn voor islamitische tegenstand. Nee, over de islam mag je geen kwaad woord zeggen bij de telegraaf.

   Like

   • Marc zegt:

    De Telegraaf was tijdens de nazi-bezetting ten slotte de enige Nederlandse krant die door de censuur kwam.

    Like

 9. Boorzalf zegt:

  Het boek van de duivel ligt achterstevoren, of zie ik het verkeerd? Zal hem gebruiken als wc papier. Nou nee, toch maar liever van niet. Aan zo’n nazistisch boek maak ik mijn handen liever niet vuil, dat die onreine dingen worden uit gegeven met koningsdag is een grote schande. Het boek “mein kampf” van adolf ga je toch ook niet gratis weggeven op koningsdag.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Verspreiding van haatliteratuur is strafbaar. Die heren (dames zullen wel niet mee doen?) moeten voor de rechter ter verantwoording worden geroepen. Waar wachten de racismebestrijders op?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ik vind het tamelijk arrogant en opdringerig! Stel dat christenen gratis Bijbels gaan weggeven in een moslimland, dan is dat wel je laatste activiteit voordat je in de bajes terecht komt.
  In Nederland mag alles.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Na de moslim schlachtpartijen en halsafschneiderijen , hebben we
  aan deze strontliteratuur inklusive jullie tapijtenvreters geen interesse !
  En we zouden graag zien jullie oprotten en van onze Europese bodem
  en in de zandhoop verdwijnen waar jullie uitgekropen zijn !
  FUCK THE KORAN !
  FUCK THE MOSLIM !

  Like

 13. fransLdewit zegt:

  Waar halen ze het geld toch vandaan? En al die dure moskees die ze maar laten bouwen. Hadden ze beter in kunnen zetten voor thuis weer wat op te bouwen in plaats van maar te krijgen

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Ik hoop dat Amalia het boek in handen krijgt en vol trots naar papa loopt en zegt ´kijk eens papa wat ik nu gekregen heb´, waarop papa riposteert ´zal ik je eens het verhaal van Marie Antionette vertellen?´

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Al delen ze er een miljard uit, het blijft theorie. De wandaden van de moslim maken de praktijk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wàt theorie? ik had eigenlijk al bedacht, dat het uitdelen van die korans feitelijk een nogal stomme zet van ze is:
   De gruweldaden waar ISIS zich aan schuldig maakt, zijn tenslotte metterdaad in de koran terug te vinden….En dat kan iedereen, die nu gratis zo ’n koran ktijgt, met eigen ogen lezen!

   Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  15.000 hè…..?
  Als je het nou met een hele groep mensen zó zou kunnen organiseren, dat je er een paar honderd van in handen kreeg, zou er nog eens een mooi, ritueel vuur van gestookt kunnen worden à la Terry Jones…..
  Voor zo ’n ritueel zou ik nou best eens wat voelen!

  Like

 17. Harry Kooistra zegt:

  De koran over niet-moslims
  Kort samengevat wordt in de koran het volgende gesteld:
  ‘Niet-moslims zijn huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind en gaan naar de hel’.

  Hier zijn 447 korte beschrijvingen en verwijzingen naar teksten over intolerantie ten aanzien van niet-moslims in de koran.
  Bron: http://www.ex-moslims.nl

  “Ons grote doel is dat er over tien tot vijftien jaar in alle hotelkamers naast een bijbel ook een koran ligt”, zegt Ali Houri van de Alkhattab Foundation, die dit idee mogelijk wil maken.

  De kibla (Ar: قبلة) is de gebedsrichting binnen de islam voor de salat.
  Aanvankelijk werd richting Jeruzalem gebeden. Op grond van een latere openbaring, Soera De Koe 142-152, werd de gebedsrichting Ka’aba in Mekka. In een moskee is de mihrab een nis in een muur die die kibla aangeeft. Deze wand wordt zelf ook wel aangeduid als kibla.

  In Nederland ligt de kibla tussen 123 en 129 graden; tussen zuidoost, ten oosten en zuidoost, een half oost. Men moet er rekening mee houden dat een kompas naar de geomagnetische noordpool wijst en niet naar de geografische noordpool. Bovendien is er in Nederland (RD-stelsel met meridiaanconvergentie) een afwijking tussen het kaartnoorden en het ware noorden die afhankelijk van de plaats een afwijking vertoont van +1,5 tot -1,5 graden.

  Het volgende doel van Ali Houri van de Alkhattab Foundation is dan waarschijnlijk op elke hotelkamer een stip op de muur, zodat men altijd weet welke richting op te bidden of op elk plein een pijl richting Mekka, met ingelegde rubberen mozaïk tegeltapijtjes voor de vrome knieënbuigers.
  Uh Akbar?

  Like

 18. Andre L zegt:

  15000 x aanzetten tot haat! oprotten met die moslimbeesten

  Like

 19. Ad zegt:

  Heb jaren in moslimlanden gewerkt maar heb nooit een bijbel in mijn hotelkamer gezien alleen de koran met een verwijzing naar Mekka

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Als ze rotzooi maar bij zich houden !!!!! Opzouten !!

  Like

 21. bigljohn zegt:

  Probeer zo’n smerige koran toch maar aan te nemen. Dan gaan we met zijn allen naar Amsterdam op de Dam, om al die rotboeken in het openbaar, en in aanwezigheid van de media, op een grote hoop in de fik te steken. Als we met velen zijn kunnen moslims niets ondernemen, alleen maar protesteren cq hard roepen.

  Like

  • Driek zegt:

   bigljohn zegt: Probeer zo’n smerige koran toch maar aan te nemen. Dan gaan we met zijn allen naar Amsterdam op de Dam,

   Ik ga helemaal met die gedachte mee, beste bigljohn, hoe zijn we toch zover gekomen, en wat zijn we als volk toch diep gezonken. Die Koninginnedag is al een dag om binnen te blijven met de gordijnen dicht, en nu ook nog eens korans uitdelen. Het leven wordt met de dag ellendiger.

   Like

 22. oud-marinier zegt:

  Kunnen die korans niet in BESLAG worden genomen en openlijk verbrand ? Zijn nl. boeken die (kunnen) aanzetten tot geweld cq extremisme jegens ANDERSGELOVIGEN-/DENKENDEN ?

  Like

 23. jowitteroos zegt:

  …hopelijk 1500 x een filmpje op You Tube alwaar de ontvangen Koran verbrand wordt……………joepie

  Like

 24. Boorzalf zegt:

  Net even gereageerd op de gratis koran bij de telegraaf, let wel op een nette manier. De koran vergeleek ik met “mein kampf” en wat denk je? Uw reactie wordt niet geplaatst. We hebben toch een vrijheids van meningsuiting in dit land, is de telegraaf dan zo corrupt?

  Like

  • Driek zegt:

   Boorzalf zegt: We hebben toch een vrijheid van meningsuiting in dit land

   Neen, Boorzalf, die hebben we allang niet meer, de Nederlander heeft zijn vrijheid verkwanseld aan listige bewindslieden die ons ten ondergang voeren.

   Like

 25. Republikein zegt:

  Wie betaalt deze campagne, ik?

  Like

 26. Als al die moslimlovers die dat vod aanpakken,het ook eens lezen:gaan we misschien beleven we dan dat ook hun ogen open gaan!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Yvonne 20:58

   Ik heb het donkerbruine vermoeden dat wij een ‘aangepaste versie’ van de koran in handen krijgen. De meest gruwelijke passages zijn daar echt wel uit verwijderd.
   We worden misleid en we wíllen worden misleid!
   Weten we nu nóg niet wat de koran/de islam inhoudt?
   Ik heb dat vod daarvoor niet nodig.

   Like

 27. Rein van der Veen zegt:

  Het uitdelen van korans heeft een sinistere bedoeling. De ongelovigen worden uitgenodigd zich vrijwillig tot de islam te bekeren. Wie volhardt in zijn ongeloof heeft volgens de sharia de keus uit een leven als tweederangs burger (dhimmi) of de dood. Of wij die korans nu wel of niet aannemen is voor de moslims niet relevant. Nederland dient zich te onderwerpen aan de islam, goedschiks of kwaadschiks. Zij worden daarbij gesteund door onze kundige bestuurders, zoals de met een kopvodje flirtende Rutte.

  Like

 28. R.Kroonenberg zegt:

  .
  want welk feest was er ooit écht compleet
  zonder een verrassings-cadeau-profeet ?
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s