Amerikaans Congres tegen economische boycot van Israël door de Europese Unie

Screenshot_3

(Door: Brabosh)

BDS-beweging laat alle maskers vallen…

Naar aanleiding van Israël ‘s 67ste viering van de Dag van Nationale Onafhankelijkheid hebben beide kamers van het Amerikaanse Congres acties aangekondigd tegen de plannen van de Europese Unie om een economische boycot van Israël in te voeren.

Hiermee willen ze president Barack Obama aansporen om in toekomstige handelsovereenkomsten met het 28-landen blok de EU te ontmoedigen om Israël boycot, desinvestering en sancties op te leggen conform het programma van de internationale Israël-boycotbeweging BDS.

De Democratische senator Ben Cardin uit Maryland, een lid van de financieringscommissie en van de commissie voor Buitenlandse Zaken van de Senaat, zei hierover:

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, EUSSR, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Amerikaans Congres tegen economische boycot van Israël door de Europese Unie

 1. luckybee zegt:

  MAW de congress is tegen de politiek van Barrack Hussein Obama.Goed zo einedelijk een goeie bercht.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het neemt helaas de haat tegen de staat Israël niet weg. De wereld moet zich schamen dat zij Israël haar bestaan niet gunt. Het enige echt democratische land in het hele Midden-Oosten, waar iedereen die zich aanpast een goed leven kan hebben.
  Triest als je je als land overal tegen moet verdedigen, je voor moet verontschuldigen, en altijd en overal het recht van je bestaan moet aantonen.

  Maar toch een licht positief geluid uit Amerika. Ik had het niet verwacht.

  Like

 3. fleckie zegt:

  ‘GELD TEGEN HAAT’. …NW.ISR.WEEKBLAD 24.4.2015″ …….
  De Franse premier ,Manuel Valls, heeft toegezegd 107 miljoen euro uit te trekken voor de bestrijding van antisemitisme en reclame. Hij noemde net “onverdraaglijk” dat ..vooroordelen..
  in Frankrijk ..recentelijk zo zijn toegenomen. “Franse Joden zpuden niet bang moeten zijn om Joods te zijn”, zei Valls ,tijdens zijn persconferentie over het plan in de Parijse voorstad Creteil.
  Een jong stel werd in die plaats vijf maanden geleden in hun eigen huis overvallen .De vrouw
  werd verkracht. De aanvallers zeiden later dat ze dachten dat de slachtoffers geld zouden hebben omdat ze Joods zijn. ……………Het bedrag wordt ingezet om een 40-puntenplan..uit..te..voeren. Belangrijkste maatregelen zijn ‘haatpreken’ opnemen in het strafrecht,
  zwaardere straffen mogelijk maken als een misdaad een racistische of antisemitische achtergrond heeft en net creeren van een nationaler.itie-eenheid die haat op internet zal gaan bestrijden ###

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s