Bootvluchtelingen – Politiek correct denken leidt tot leed

Screenshot_24

(Door: Esther van Fenema)

Over idealisme, hypocrisie en eigenbelang

Onze politieke correctheid heeft een politiek incorrect monster gecreëerd dat zijn weerga niet kent, getuige de rampspoed rond de Middellandse Zee. Vroeger ontleenden de meesten hun zekerheden en innerlijke veiligheid aan God of de Natie. De moderne mens heeft die verruild voor ‘de groep, ‘de anderen’. Daarom is hij weer net zo bang om de spraakmakende gemeente voor het hoofd te stoten als hij vroeger was voor God of de autoriteiten. Aldus Wim Rietdijk, cultuurfilosoof en wis- en natuurkundige. Denkers, kunstenaars en wetenschappers waren ooit de broodnodige luizen in de pels van de gevestigde orde en hielden ‘de groep’ scherp. Inmiddels zijn ze onderdeel van het establishment en ontkennen ze desnoods de zwaartekracht als het een prijs of subsidie oplevert.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bootvluchtelingen – Politiek correct denken leidt tot leed

 1. leefbarbaar zegt:

  Meesterlijk stukje van mevrouw Fenema.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Moet je ze zien zitten in dat bootje. Ze hebben zich ingepakt alsof ze naar de Noordpool gaan. En dan is het in Nederland nog veel kouder. Maar wat wil je. Onze grenzen staan wagenwijd open, en ZONDER controle. Welke zwarte muzelman zou er niet zo’n lange reis voor over hebben voor de volgende zaken; Na het asielzoekerscentrum volgt het gratis bewonen van een gemeubileerd en gestoffeerd huis, compleet met nieuwe Miele wasautomaat en nieuwe flatscreen TV. Notabene een huis die aan Nederlandse rechthebbenden blijvend geweigerd word. Inclusief gratis ziekenfonds en alle soorten van hulp. Zelfs als ze al 3x uitgeprocedeerd zijn, mogen ze alsnog voorgoed hier blijven. En nog is het niet genoeg, want klagen kunnen ze als de beste, en hun eisen worden altijd gehonoreerd. Onze bevolking mag door hun gediscrimineerd worden, en ze worden daarin bijgestaan door de MSM media, alsmede door de linkse politiek. Ja, op zo’n manier komen we echt nooit van die zwarte muzelmannen af. De halve Afrikaanse bevolking heeft al plannen gesmeed om naar Europa te komen, dankzij de inspanningen van de linkse politiek en de E.U. ! Zolang zal het niet meer duren eer wijzelf voortaan over de straten moeten zwerven en onder een boom, brug, of op een parkbankje moeten slapen !

  Like

 4. luckybee zegt:

  In de Koraan staat geschreven dat Moslims ons beliegen mag.Dus waar ligt het probleem?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s