Buitenhof bewijst: Gutmenschen zijn massamoordenaars

Screenshot_19

(Door: Joost Niemöller)

Zojuist kwamen in het programma Buitenhof weer eens de als Gutmensch vermomde massamoordenaars aan het woord die hebben gezorgd voor de internationale wetgeving die zegt: Wie goed kan zwemmen mag blijven.

Het was dus een discussie over de ‘bootvluchtelingen.’ Door gespreksleider Paul Witteman werd er heel handig op ingestoken dat vluchtelingen hetzelfde zijn als immigranten. En zo kon de discussie door Job Cohen geframed worden in de richting van ‘we weten niet hoeveel het er zullen worden, want we kennen de uitkomsten van het conflict niet.’ Voor het gemak werd daarbij over het hoofd gezien dat een heel groot deel van de vluchtelingen uit West-Afrika komt, waar helemaal geen conflicten zijn. De structurele discussie over immigratie werd zo niet gevoerd, en dat is natuurlijk precies de bedoeling van dit soort gesprekken bij Buitenhof. Alles moet gedaan worden om het geheel te bagatelliseren.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Elite, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Buitenhof bewijst: Gutmenschen zijn massamoordenaars

 1. delamontagne zegt:

  Bij uitzondering heb ik eens naar dat programma gekeken omdat Thierry Baudet ook z,n zegje mocht doen.
  Maar daar kreeg hij nauwelijks de kans toe, onderbroken steeds door Cohen en die “Groene” mevrouw. Om je kapot te ergeren. Die groene had het hoogste woord en was ook nog het meest aan het woord.
  Alleen aan einde kon Baudet ononderbroken zeggen wat hij wilde.

  Like

 2. anna zegt:

  Witteman had de boel in het geheel niet onder controle. Niet te verstaan door het gekakel van die groene en Cohen … beide kippen zonder kop …. dus ook zonder hersens

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De linkse en de gutmenschen zijn een gevaar voor de samenleving en voor het ‘vrije’ Europa !!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Drs.P. 26 april 2015 om 16:55

   “Beschrijving
   Ik ben 82 en heb zelf verzorging nodig (die ik niet krijg) Nu heeft de gemeente in al haar wijsheid besloten dat mijn huis groot genoeg is om 2 asielzoekers te plaatsen.
   Men vindt dat –we- goed moeten zijn voor onze medemens.
   Ik zou dan 40,00 Euro per week krijgen voor de onkosten.
   Nu ga ik gekort worden op mijn AOW omdat ik voordeurdeler ben, hoe kan ik dat nu opvangen?
   Iemand een idee?”

   Als dit serieus is, is de situatie al veel erger dan ik dacht!!!

   Like

   • Jan zegt:

    Zorg wordt gewoon afgeschaft:

    Thuiszorg: massa-ontslag en drastische loonsverlaging

    De grootste thuiszorgorganisatie van Nederland gaat het loon van 4.300 werknemers tot maximaal 30 procent verlagen en 650 medewerkers ontslaan. TSN Thuiszorg (15.000 werknemers), dat met miljoenenverliezen kampt, zegt geen andere keuze te hebben omdat gemeentes te weinig betalen voor hulp in de huishouding.

    De sector kwam vanmiddag met een gezamenlijke noodoproep aan staatssecretaris Van Rijn (Zorg, PvdA). Volgens de organisaties kan Van Rijn “niet langer wegkijken van het sociale slagveld dat zich momenteel voltrekt”. Onlangs gingen twee grote zorginstellingen al failliet: Thebe (2.000 werknemers) en Pantein/Vivent (1.750 werknemers).

    http://www.nrcq.nl/2015/04/22/thuiszorg-massa-ontslag-en-drastische-loonsverlaging

    Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Er was weer zo‘n Gutmensch te Buitenhof’,
  zo rot als ’n mispel, maar schijnbaar best tof,
  die dhimmieus bleef herhalen
  dat Ons fatsoen moet betalen…
  voor elk Vrijheidsverlies en de rest van de sof !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. topsporter zegt:

  Paul Wittemans laatste wens: het Requiem van Mozart gespeeld door een Afrikaans trommelorkest. Dit gaat zeker gebeuren!

  Like

 6. Jan zegt:

  Dat bewees het verleden en ook nu weer

  Boekverbranders bang voor lucifers

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Als ik eerlijk moet zijn, ik kon deze uitzending van “buitenhof” niet helemaal uitkijken. Ik zat letterlijk en figuurlijk te kokhalzen van dat stelletje viezeriken dat aan tafel zat. SORRY! Maar mijn laptop is te duur om het toetsenbord vol te kotsen. Gatver! Analist Rob de Wijk is een uitzondering op de regel. Hij geeft een goede analyse. Men kon in zijn antwoorden bedekte waarschuwingen horen. Hij zei, onder andere, dat problemen in het Midden Oosten en Afrika nooit zouden worden opgelost. 100% waar! Deze mensen HEBBEN NIET DE CAPACITEIT OM PROBLEMEN OP TE LOSSEN. Een groep bavianen in de Afrikaanse Savannah of een roddel Wolven in de ‘Yellowstone Reservation’ zijn meer capabel hun territorium af te bakenen en elkaar te beschermen dan een zooi Afrikaanse negers en Arabieren die elkaar, graag, afslachten. Het meest irriteerden mij de bedorven haringkop van Marianne Strik (GL) en Job Cohen..Oh wat zijn die twee een stelletje smerige kwallen!. Job Cohen gedraagt zich als een man die zegt : Nâh! Over 40 jaar lig ik in mijn graf! En jullie daarboven kunnen lekker de tyfus krijgen. Dus geef zoveel mogelijk geld aan “Vluchtelingen” . Ik hoop voor jullie van harte dat de Afrikaanse negers en de Arabieren niet op een dag met machetes en zwaarden in de P.C. Hooftstraat of in Wassenaar zouden rennen en iedere blanke levende wezen zouden onthoofden of een stukje lende van hem of haar afstrippen; en lekker opvreten!. Dan doen ze graag!. Marianne Strik vindt dat wij 4x meer (belasting)geld moeten geven om ‘de wilden’ in hun territorium te houden. Aan tafel zat ook een gozer, genaamd Thierry Boudet: een jonge “Go Getter” die graag punten wil scoren…Goed voor de bankrekening van later. Wat doet de ‘linkse pest’ toch veel moeite ons van hun goedheid te overtuigen

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Joost Niemoller schrijft in zijn artikel dat ‘Gutmenschen’ zijn massamoordenaars. Dat zijn ze nog niet. Maar de kans bestaat dat zij – indirect – het worden. N.a.v. hun activiteiten tegen hun eigen land en eigen volk zouden straks honderdduizenden (en meer) mensen sneuvelen in de toekomstige Europese burgeroorlogen. Zijzelf zouden ver weg zijn; dicht bij de buit die ze in de loop der jaren hadden verzameld. Als ik moet de ‘Gutmenschen’ met filmpersonages vergelijken kom ik als eerste bij Captain Bligh van de Muiterij op de Bounty. Deze gezagvoerder was bereid zijn bemanning dood te laten gaan van de dorst om de Broodboom plantjes te redden. Onze Gutmenschen zijn bereid hetzelfde te doen met hun eigen volk. Om hun multiculturele droom te behouden, zijn ze zelfs bereid etnische zuivering onder autochtonen toe te laten. Dat gebeurt massaal en overal in Nederland.
  Personage nr. 2 is de wetenschappelijk officier Ash uit de film Alien (1979; met Sigourny Weaver). Ash was een briljante wetenschapper en een van de gezagvoerders op de ruimteschip ..Echter, op een gegeven moment begon hij vreemde adviezen te geven, die zelfs gevaarlijk waren. Eerst hadden andere leden v.d. bemanning niet de moed gehand aan zijn adviezen te twijfelen. Op het moment dat het te bont werd (ruzie), sloeg een van de bemanningsleden hem op zijn hoofd. Toen bleek dat hij geen mens was, maar een Borg (half mens, half machine). Hij was geprogrammeerd om het ruimteschip te laten vergaan en zorgen dat het niet naar de Aarde zal terugkeren. De Gutmenschen zijn geprogrammeerd de natiestaat ten val te brengen en als in een vazalstaat van de EUSSR te veranderen.

  Like

 9. Misschien kunnen we een petitie starten om bijvoorbeeld op 5 mei een oerhollands Neurenbergproces te beginnen. En dan ieder jaar opnieuw tot we tevreden zijn. Ergens in het midden van het land zoals Veenendaal. Makkelijk te bereiken voor iedereen.

  Voor de organisatie verwijs ik graag naar de betreffende draaiboeken van een jaar of 70 geleden in Duitsland en 100 jaar geleden in Rusland. Een kleine greep van de mogelijkheden die daar geboden worden:
  De jury deed onmiddellijk uitspraak waarna de beloning volgde. En dat gelul van hoger beroep deden ze niet aan. Alle genodigden die niet verschenen werden door mensen van de fitnessclubs en aanverwante marcheerverenigingen overal ter wereld opgespoord en ter plekke ongezien voor hun al dan niet begane daden beloond.

  Like

 10. Fred zegt:

  Ik zat met open mond naar deze verzameling halvegaren te kijken. Wat een onbeschaamde propaganda die alle rationaliteit rond het onderwerp compleet negeerde. Rationaliteit zoals: wat ga je met miljoenen mensen die zich hier niet kunnen, en ook niet willen aanpassen, aanvangen, behalve, eens ze hier zijn, de sociale vrede afkopen door er op alle gebied zoveel mogelijk geld tegenaan te smijten, op de kap en ten koste van de mensen die het continent hebben opgebouwd. Het onderwijs, de gezondheidszorg zullen naar eenzame diepten devolueren, criminaliteit, geweld, opruiing, en parasitisme daarentegen naar eenzame hoogten. En het moet gezegd: in een gezonde maatschappij zou het aanwezige publiek lieden die het wagen een dergelijk betoog te houden ter plaatse manu militari van het podium hebben verwijderd, en kaalgeschoren, en met pek en veren overdekt door de straten hebben geparadeerd. Het vee dat er zat keek echter met de zelfingenomenheid van een koe in de cameralens. De degeneratie is onomkeerbaar.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Het vervoersbedrijf zou zeker bestraft moeten worden.
  Stront moet tijdig afgevoerd worden, en zonder extra last voor de burger.
  De vervuiler betaalt! Moet ik ook, dus waarom afschuiven?

  Like

 12. Marijn de Koeijer zegt:

  Nu vond ik de argumenten van mevrouw Strik en de heer Cohen eigenlijk niet zo sterk. Het aardige van het gesprek was dat Baudet zijn ideen dropte, de anderen dat gingen beoordelen en hij zeker niet ging drammen of zich in de verdediging liet drukken. Volgens mij gebruikte Baudet de juiste discussietechniek, terwijl er elders (vooral politieke) vooroordelen tussen door piepten. Mevrouw Strik zal overigens wel juist met haar beoordeling dat in de Arabische wereld door de commotie de vluchtelingenstromen zich (dus door endogene oorzaken) zouden versterken. Du moment dat men met grootmacht EU aankwam, vertelde Thierry Baudet glashard de historische context, namelijk dat Europa als staat niet bestaat en ook niet als zodanig is bedoeld geweest (door Claude Monnet en Robert Schuman). Het was een genoegen te zien dat er nog iemand op de hoogte was van de geschiedenis van de EU sinds Stunde Nul in Duitsland (Een goed kenner van de werken van rechtshistoricus professor Zwalve vermoed ik). Van Wijk kwam later heel goed door met dat afgegrendelde gebied wat ook professor Afshan Elian (en ik als niet-intellectueel) propageert. De winst zit hierin dat er een kentering optreedt. Er wordt gezegd dat oudere generaties star zouden denken of reactionair. Welnu zowel het werkje van de filosoof Sid Lukassen (Avondland en Identiteit), als het werk van Thierry Baudet, markeren de kentering in denken over het oeroude thema hoever “Naastenliefde” strekken moet. Het hoeft niet zo ver te strekken dat de verlener van naastenliefde wordt uitgehold en het loodje legt.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Heeft Paul Witteman eigenlijk de zelfde Rabijn als Job Cohen of is Job Cohen zijn rabbijn?

  Like

 14. Marcel van Dam is de billemaat van Witteman dus die zal wel de rabijn spelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s