Bulgarije: minister-president Borisov waarschuwt voor islamitische vluchtelingengolf

Screenshot_21

Gezond realisme: de Bulgaarse minister-president Bojko Borisov

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel er in Bulgarije nauwelijks sprake is van asielzoekers, de meesten trekken verder, vreest het land een islamitische vluchtelingengolf: “Als het maar honderdduizend lukt om naar Bulgarije te komen, is het met ons gedaan”, zei minister-president Bojko Borisov. Borisov heeft het begrepen. Daarbij gaat het om de uitspraak van de regeringschef van een EU-land en niet om die van Lutz Bachmann van PEGIDA. Is deze minister-president wat betreft de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas, nu “de schande voor Bulgarije” of behoort hij tot het “allegaartje” en is hij in de val gelopen van “rattenvangers”?

Ook de Tsjechische regering is niet bereid het eigen land te ruïneren. Daarover de “Deutschlandfunk” op 23-04-´15: De Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka wijst vluchtelingenquota af. In werkelijkheid houdt Tsjechië al jarenlang de schotten dicht. In 2014 kwamen er slechts 1000 migranten uit zogenaamde “derde landen” het kleine EU-land binnen. Dit jaar dient het aantal vluchtelingen tot maximaal 700 beperkt te worden. De voor de speciale EU-top te horen eisen naar een rechtvaardiger verdeling van de vluchtelingen op de schouders van alle 28 EU-lidstaten wordt door de sociaaldemocraat strikt van de hand gewezen: “Het standpunt van de Tsjechische regering wat betreft de mogelijke invoering van quota is duidelijk. Tsjechië zal zo´n eis in Brussel niet ondersteunen. De beslissing over het opnemen van vluchtelingen is alleen zaak van de nationale regeringen.”

Welt Online” bericht:

Minister-president Borisov van Bulgarije vreest dat islamitische vluchtelingen de “demografie van het land veranderen.” Terwijl Bulgarije nauwelijks asielzoekers opneemt. De meesten trekken verder. Uit Bulgarije komen harde geluiden tegen vluchtelingen. Tegen de achtergrond van toenemende immigratiestromen uit Afrika waarschuwde minister-president Bojko Borisov er volgens de “EUObserver” voor dat zijn land het “demografisch evenwicht” zou kunnen verliezen.

Hij citeerde Bulgaarse veiligheidskringen, die verwachten dat tot 2 miljoen vluchtelingen per jaar zouden kunnen proberen Bulgarije als transitoland te gebruiken. “Als het honderdduizend van hen lukt naar Bulgarije te komen, is het met ons gedaan.”

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Bulgarije, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bulgarije: minister-president Borisov waarschuwt voor islamitische vluchtelingengolf

 1. bigljohn zegt:

  Is het met ons gedaan zei de gek. Dan is Nederland er veel erger aan toe. Hier zitten al een dikke 1 miljoen Islamieten op een bevolking van 16 miljoen, terwijl de grootste invasie van Islamieten er aan zit te komen. Als wij nu eens zouden zeggen dat het met ons gedaan is. De complete politiek (geen PVV) en de media zijn hier zwaar obligaat, terwijl de Nederlandse kiezer nog te stom is om voor de Duvel te dansen. Binnen no time is Nederland nog zwarter dan een platte buiskachel, en nog Islamitischer dan Iran !

  Like

  • koddebeier zegt:

   De gek ???? Minister-president Borisov van Bulgarije is waarschijnlijk intelligenter dan het hele EU zooitje uit Brussel en die uit Den Haag bij elkaar !!
   En inderdaad wij zijn al verloren dankzij de ca . 15 miljoen dwaze kiezers die te stom zijn om het islamitische spel te doorzien !

   Like

 2. Sjaak zegt:

  En gelijk heeft hij ! En dit is het resultaat van pappen en nathouden !

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het is verkeerd om het van cijfers af te laten hangen. Veel van de vluchtelingen zijn moslims. Een bezwaar om deze vluchtelingen de immigrant-status te geven is dat ze moslim blijven. Als moslim zijn en blijven ze een gevaar voor de samenleving. Wie niet weigert de islam-ideologie af te zweren als levenshouding blijft moslim en dus gevaarlijk.
  Als we Nederland/Europa een veilig leef-oord willen laten zijn en blijven moeten we afrekenen met de gedachte dat we de islam kunnen accepteren als leidraad voor een (groot) aantal leden van onze samenleving. Het gevaar zit niet in het EXTREMISME, zoals links ons wil laten geloven, maar in de ISLAM op zich. Via de koran worden mensen gevormd tot de slagers zoals we ISIS zien optreden. Veel van de in Europa verblijvende moslims vertonen (nog) niet dergelijk gedrag. Maar heet feit dat ze dit gedrag van hun mede-moslims niet afkeuren bewijst dat ze in wezen net zo gevaarlijk zijn.
  We moeten niet alleen geen aanhangers van de islam meer toelaten in ons land/werelddeel maar ook streven naar verminderen van het aantal en op termijn geheel verwijderen van reeds in onze samenleving aanwezige moslims. De wereld als totaal is pas weer een veilig oord als de islam als ideologie geheel is uitgeroeid. Dat is een zware en onprettige opdracht maar helaas onvermijdelijk gelet op het gedrag dat voortvloeit uit het hanteren van de koran als leidraad voor het leven.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Fred zegt:

  Geen zorgen, Bulgarije en Tjechië.
  Gekke Henkie (Nederland) neemt ze wel op.
  Ons domme volk pikt dat wel.

  Like

 5. tjonge zegt:

  van mij hebben ze groot gelijk maarrr….vind het wel vreemd, zij nemen dus bijna niks op aan gelukzoekers en wij dus bijna alles.
  .
  hoezo “unie” ?
  .
  “gaat nog eens de definitie opzoeken van unie in de dikke van dale”

  Like

  • Maarten54 zegt:

   Ik, en andere reageerders hoeven niets op te zoeken. Stel uw, goede, vraag aan het Europees parlement.
   Het antwoord zal een berg ‘gewauwel’ zijn verwacht ik.
   Mijn hoop is gevestigd op Rusland, Bulgarije, roemënie en Tsjechië om de EU te veranderen…op andere gedachten te brengen. Het lijken mij volkeren die minder ‘ouwe hoeren’ en meer daad bij het woord voegen.

   Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Verstandige en realistische man deze Borisov vergelijk dat ’s met een Rutte een Zwamson enz. En of Wilders gelijk had met z’n “tsunami van muzels” een opmerking waarom hij zeer verguisd werd.

  Like

 7. baksteen zegt:

  De oostbloklanden herkennen dictatoriale structuren en krachten veel beter dan het westen, die weten dat Islam en (nationaal)-socialisme in wezen hetzelfde is. Dictatoriaal en het draait vroeg of laat altijd op massamoord uit.

  Like

 8. ildiko zegt:

  precies de Oostblok landen willen geen dictatuur meer, het was meer dan genoeg, bovendien ze willen geen islamitische barbarij.

  Like

 9. Fred zegt:

  Hij ziet er, in vergelijking met de niet afnemende stoet halve en hele wijven die hier bij ons de politiek vergiftigen, bepaald mannelijk uit.

  Like

 10. eva zegt:

  Fred:
  Je haalt me de woorden uit de mond, daarbij komt hij zoals het een president van een land betaamd ook nog eens een keer voor zijn eigen volk op wat In Nederigland al jaren niet gebeurt.
  Bravo voor de bevolking van de oostbloklanden, daar kunnen wij nog een heleboel van leren.

  Like

 11. Hoeft hij niet bang voor te zijn,die plukkers gaan niet naar arme landen;valt voor hen niets te halen!Maar er zijn in ieder geval leiders die het wel zien en nog durven benoemen ook!Moet je hier eens om komen!Op Wilders na dan;die zei het jaren geleden al en werd voor gek versleten!Maar gelijk had en heeft hij;de man is een ziener!In ieder geval tegenover de rest van het wegkijk- en ontken-zooitje!

  Like

 12. Fockewulf190 zegt:

  Bulgarije heeft 500 jaar onder het Ottomaanse Rijk geleden. In 1912 hebben ze de laatste resten van de bezetters eruit getrapt. (lees moslim overheersing) Kennelijk zit de islamitische overheersing nog redelijk in het collectieve geheugen van de Bulgaren. Zo werd in 1984 een verbod op turkse namen ingesteld. 😉

  Like

 13. tjonge zegt:

  de voormalige oostblok-landen zijn nog niet vergeten hoe het is om bezet te zijn door het communisme.
  daarom zien ze zo verduiveld goed wat die verrotte islam is en zullen de oostblokkers zich met hand en tand blijven verzetten tegen die islam.
  .
  1 keer onder het communistische juk is wel genoeg denken ze !
  .
  kan rutte nog wat van leren, van de mentaliteit van de oostblokkers…

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  De Bulgaren weten nog precies hoe het was onder de moslimknoet. Van hele dorpen werd bij de mannen de ogen uitgestoken. De eerste kinderen werden weggeroofd om als Janitsaar te worden opgeleid. De lijst van moslim wandaden is groter dan die van Stalin en Hitler bij elkaar.
  De Bulgaren zijn voor het snelle geld van de EU gegaan, maar zullen zich nog wel eens achter de oren krabben.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ook Bulgarije was eens door de Ottomanen bezet, ze sperekn dus uit eigen erfaring.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s