Dodelijke combinatie – moordlust en religieuze waan

Screenshot_11

(Door: Michael Snyder – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe ga je om met geestelijk gestoorde godsdienststrijders die denken het werk van Allah te verrichten door christenen te doden? Sinds de 11e september heeft men ons steeds opnieuw verteld wat een enorme bedreiging Al-Qaida toch zou zijn, maar ik kan me niet herinneren dat Al-Qaida ook maar één keer een christen voor de camera neergezet en onthoofd heeft.

ISIS is blijkbaar heel andere koek dan Al-Qaida en het wordt tijd de beweging serieus te nemen. In plaats daarvan geeft de regering-Obama Amerikanen toestemming aan Amerikanen die naar het buitenland gingen om voor ISIS te vechten, terug te keren naar hun land en hun normale leven weer oppakken. Dat is krankzinnig als u het mij vraagt: we hebben hier met mensen te maken die denken bij hun god een wit voetje te hebben als ze ons doden. En ze schijnen ook nog echt blij te zijn met de gelegenheid enkele christenen te doden.

Helaas maakt dat deel uit van een globale trend. Overal in de wereld worden christenen vervolgd. In Egypte, India en West-Afrika branden kerken en deze maand moesten iets vreselijks meemaken, toen in Kenia meer dan 100 christenen meedogenloos werden afgeslacht. Christen zijn wordt in toenemende mate gevaarlijker en de komende jaren zou het nog wel eens erger kunnen worden.

Eén ding mag men daarbij niet vergeten: de ISIS-strijders denken echt dat zij de goeden zijn. Ze geloven niet dat ze iets slechts doen.

Als ze christenen doden, dan doen ze alleen datgene wat hun god hen heeft opgedragen, denken ze:

In een schokkende nieuwe video uit Libië is te zien hoe minstens 30 christenen door ISIS onthoofd en doodgeschoten worden.

De 29 minuten durende video met de titel “Tot er een duidelijk bewijs tot hen kwam” laat tientallen ISIS-strijders met twee groepen gevangenen zien. De video werd vermoedelijk in het zuiden en westen van het land opgenomen.

In een woestijngebied moeten minstens 16 mannen zich opstellen in een rij en worden daar doodgeschoten. Twaalf andere mannen marcheren over een strand en worden daarna onthoofd. De “Islamitische Staat” noemt de slachtoffers “aanhangers van het kruis uit de vijandige Ethiopische kerk”.

In februari was in een video te zien hoe een groep van 21 Koptische christenen op een strand in Libië werd onthoofd. Het destijds getoonde terrein was rotsachtiger dan dat in de actuele video.

De nu gepubliceerde video maakt heel duidelijk wat deze moordenaars drijft. CNN heeft opgeschreven wat er in de nieuwste ISIS-video te horen was:

“Geprezen zij Allah, de heer en erbarmer. Moge Allah de profeet Mohammed zegenen en hem vrede schenken. Aan de natie van het kruis: Wij zijn terug in het zand, waar de metgezellen van de profeet, moge Allah hem vrede schenken, vroeger al wandelden en wij zeggen jullie: islamitisch bloed, dat in naam van jullie religie werd vergoten, is niet goedkoop”, zei de Arabisch sprekende verteller in de 29 minuten durende video. “Hun bloed is zelfs het zuiverste bloed, want achter hen staat een natie, die wraak oefent. En wij zweren bij Allah: wie jullie door onze handen onteerd heeft, zal geen veiligheid vinden, zelfs niet in zijn dromen, totdat hij de islam vindt.”

Begrijpt u de boodschap? Ze zullen pas ophouden te vechten als wij allemaal zijn overgegaan tot de islam. Dat laat niet veel ruimte voor compromissen over. Inmiddels volgen in de hele wereld ook andere islamgroeperingen het voorbeeld van ISIS.

Het gevolg is toenemend geweld tegen christenen. Zo werden in de Middellandse Zee onlangs 12 onschuldige christenen in het verderf gestort.

Wie in hemelsnaam doet zoiets? Deze 12 mensen stierven maar om één reden – omdat ze christen waren. Reverend Franklin Graham heeft het volgende over het incident te zeggen:

“De Italiaanse politie heeft 15 moslims gearresteerd, omdat zij 12 mensen overboord hebben gegooid en werkeloos toekeken hoe de mensen in de Middellandse Zee verdronken”, schreef Graham op 17 april op Facebook.

“Waarom? Alleen omdat deze mannen christenen waren. Omdat er in de islam een diepe, meedogenloze haat tegen mensen heerst die de naam van Christus prijzen. Deze christenen behoorden tot een groep van 105 mensen die voor de oorlog en de armoede in Afrika wilden vluchten en hoopten werk te vinden in Italië.”

Een ander voorbeeld van geweld tegen christenen zagen we enkele maanden geleden in West-Afrika:

Het duurde slechts enkele uren, maar dat was voldoende voor honderden radicale moslims in Niger om tientallen kerken en meerdere huizen van christenen te verwoesten. Er kwamen tien mensen om het leven en honderden raakten gewond toen een opgehitste islamitische meute begin januari amok liep.

Nu, drie maanden later, kijken de daar wonende christenen naar voren. Ondanks alle gevaren willen ze nog steeds het evangelie verbreiden.

Waar dan ook ter wereld: bij de meeste van zulke gebeurtenissen denken de deelnemers niet dat zij iets verkeerds doen, maar dat in naam van Allah handelen.

Ook in het Westen slaat de stemming om. Is het u ook opgevallen dat het inmiddels maatschappelijk geaccepteerd is om grappen over christenen te maken en hen in films en tv-uitzendingen als booswichten en gekken neer te zetten? In officiële documenten worden evangelische christenen zelfs als “mogelijke terroristen” geclassificeerd.

In de VS wordt iedere aanwijzing naar het christelijk geloof zorgvuldig uit het openbare leven verwijderd. In dit artikel schreef ik er onlangs over hoe dat in het Amerikaanse leger in zijn werk gaat. Maar waar je ook kijkt: overal wordt het christendom naar de rand gedrongen. De afkeer tegenover het geloof van onze voorouders bereikt een hoogtepunt en één ding is vermoedelijk wel zeker: de komende jaren zal het in Amerika niet gemakkelijker worden om christen te zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat ook dit artikel zal zorgen voor extreem negatieve commentaren over christenen en het christelijk geloof, maar dat is oké, want we hebben in ons land een eerlijke uitwisseling van de desbetreffende standpunten nodig. Ik hoop dat op het marktplein van ideeën de waarheid het uiteindelijk wint.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Michael Snyder

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Dodelijke combinatie – moordlust en religieuze waan

 1. BertG. zegt:

  Geloof debielen heb je overal. Daar kom je nooit echt van af.

  De Duitse tv-predikant Wolfgang Wegert heeft voor ophef gezorgd door de slachtoffers van de crash met de Airbus van Germanwings af te schilderen als “schuldigen”.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/04/christen_crashslachtoffers_zon.html

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En deze vermomde moslimratten waren gisteren misschien buurmannen van u ?
  En morgen wanneer het te heet onder hun voeten word komen ze weer ongehindert
  terug en beginnen ze naar moslim troyaanse methode het afschlachten in Europa !
  Wat leven we toch met honderdduizenden strontdomme mensen in de samenleving
  tezamen en die dit klageloos akcepteren en in lethargiestarre vervallen !
  Hier in Duitsland hebben we om de haveklap testosteron/gestuurde afrikaanse
  bereikeraars die hun hoogontwikkelde kulturele verkrachtingsrituale aan duitse
  vrouwen al ten beste geven ! MEER-MEER-MEER ?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat van die grappen over christenen vind ik geen sterk argument: Die worden al gemaakt, sinds in het westen de secularisatie meer gemeengoed geworden is en vèr voor er hier sprake was van islamisering. Gelovigen -ik weet niet of deze Michael Snyder er ook één is, krijg de indruk van wèl- hebben nu eenmaal soms nog wat moeite om te aanvaarden, dat hún gedachtegoed niet langer het enig geldende is, zoals wijlen ons aller ‘meneertje’ reeds opmerkte.(Bijzonder mens was dat toch; een sieraad voor zijn generatie!)
  Je wenst de moordpartijen door moslims natuurlijk geen enkele christen toe; dat is weer een andere kwestie.
  Maar ja, als hun eigen westerse voorgangers doorgaans met hun protesten niet verder komen, dan: “We zullen voor ze bidden….”

  Like

 4. Pingback: We vieren bijna Koningsdag… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  We vieren bijna Koningsdag
  iets wat ons best verheugen mag,
  de vlag gaat uit van Zuid naar Noord
  maar onze woede kankert vóórt !
  .
  Ook Economisch is er hoop
  de Banken raken uit de knoop,
  nou ja…dat is dan wat je hoort
  maar onze woede kankert vóórt !
  .
  We geven om de medemens
  hoe méér hoe liever, geen gedrens
  halen steeds meer zieligen van boord
  maar toch…die woede kankert vóórt !
  .
  Wij… in ons dappere Nederland
  blussen grenzeloos de Wereldbrand
  van Oost tot West, van Zuid tot Noord
  en zó kankert de woede vóórt !
  .
  Jasterke

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Niet alleen de ISIS jihadisten welke er gruwelijke methodes er op na houden en een uiterst vergiftigde veroveringsideologie ten toon spreiden, doen de door de VS gesteunde leden van de Azov Bataljon, welke vorig jaar werd omgezet in een regiment, waardoor ze de facto een deel van Oekraïense leger vormen. Deze schokkende video toont Oekraïense neo-nazi militie strijders bij het uitvoeren van een executie ISIS-stijl waarin zij een separatist aan een kruis nagelden en vervolgens hem levend in brand stak…

  Like

 7. Pingback: Dodelijke combinatie – moordlust en religieuze waan |

 8. Hendrik Morren zegt:

  Het lijkt me tijd de islam uit de lijst der Godsdiensten te schrappen en tot een verboden nazistische/facistische organisatie te verklaren.
  Nederland kan hier een voorbeeld voor de rest der christelijke/humanitische wereld zijn.
  Het is toch van de gekke dat wij, autochtone bevolking, doorlopend door die islam bedreigd worden en leden dezer facistische organisatie opnemen en financieren.
  Het is de hoogste tijd voor aktie!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Als je in de geschiedenis terug kijk , dan hebben de Ilsam op den duur altijd verloren.
  1 KAREL MARTEL d slag bij Tours gewonnen, de Arabieren vluchten zonder hun Buit terug naar Spanje
  Isabella van Castilien en Ferdinand van Arragon schoppen de Arabieren uit hun laatste ford Granada, terug naar Marokko.
  Jan Sobiesky heft debelegering van Wenen doorbroken, de Turken moeten uit heel Europe vluchten.
  Jammer dat wij Klein Asie niet terug hebben veroverd van de Turken.Mischien komt dat ook nog.

  Like

 10. marcelvl1976 zegt:

  Het ligt eraan hoe je je eigen opstelt. Je hebt gristenen die altijd alles moeten veroordelen wat niet christenen doen en christenen die gewoon hun eigen geloof belijden zonder de les te lezen aan niet christenen. Ik zie tegenwoordig minder scheiding meer tussen christen of niet het christendom is door eigentijdse muziek en levensstijl perfect geïntegreerd in de samenleving. Ik vind het wat zielig om dus dan ook “het christendom” altijd maar als slachtofferrol neer te pleuren, maar dat lijden zit diep in de evangeliën is het niet? Assertiviteit is tegenwoordig belangrijk ook in je werkkring, niet met je laten lopen fucken, je kunt soms de minste zijn, maar niet altijd.

  Like

 11. Identitair Verzet Limburg zegt:
 12. Jan zegt:

  Obama weigert non die over vervolging van Christenen wil in MO wil spreken toegang tot VS

  Obama blocks Iraqi nun from describing Christian persecution
  A leading conservative is asking why the Obama State Department is barring a persecuted Iraqi nun from entry into the United States to share her message about the brutal treatment of Christians in her country.

  Nina Shea of the Hudson Institute’s Center for Religious Freedom, writes in a National Review op-ed that Sister Diana Momeka is “an internationally respected and leading representative of the Nineveh Christians who have been killed and deported by ISIS.”

  Yet this nun is being “barred from coming to Washington to testify about this catastrophe?”

  Sister Diana was the only Christian in the delegation and the only member blocked from the trip, the Washington Times reported, leading some of her American supporters to question why she was singled out.

  http://www.wnd.com/2015/05/obama-blocks-iraqi-nun-from-describing-christian-persecution/?cat_orig=world

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s