VIDEO: Henryk M. Broder bij de Hamas-conferentie 2015 in Berlijn

 

Een Jood te midden van Jodenhaters en Israël-vernietigers. Zoals gewoonlijk charmant glimlachend laat Henryk M. Broder de domheid van anderen voor zich spreken.

Bron:
www.welt.de

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, demoniseren, Eurabië, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Henryk M. Broder bij de Hamas-conferentie 2015 in Berlijn

 1. Elvi zegt:

  Nicht politik fähig, understatement.. geïndoctrineerd.

  Like

 2. Elvi zegt:

  Welke landen leveren munitie aan de Gaza? Weet iemand dat?
  Smokkeltunnels, oke, maar waar komt het vandaan?

  Like

  • Jan zegt:

   Momenteel nergens meer vandaan want de prijs van munitie en kalasjnikovs rijzen de pan uit, zijn verdubbeld tot verdrievoudigd.
   Meeste kwam uit Libanon, Syrië, Egypte, Sudan, Lybië en werd gesmokkeld door ‘vissers’ van Gaza. Sinds Egypte er een eind aan heeft gemaakt en de oorlog in Syrië gaande is droogt het allemaal enigszins op en zie je Hamas dus nu nestelen in Judea en Samaria.

   Like

 3. Brandende kaars. zegt:

  Zeer moedig om als Jood zich te begeven tussen moslims die er op uit zijn om alle Joden te doden en de staat Israël van de kaart te vegen en dan toch te blijven lachen.. Klasse!
  Zijn actie toont toch zeer duidelijk aan wat de werkelijke bedoelingen van de nazi-moslims zijn en welke leugens (taqiyya) en bedrieglijke halve waarheden (kitman) zij lopen te verkondigen!

  Even iets anders >>pas gelezen:
  15000 Nederlandstalige korans die zeer misleidend zijn omdat zij niet werkelijk weergeven wat in de Arabische koran teksten staat,……

  Beluister:
  Interview with Wafa Sultan

  ……worden door jonge moslims wordt op Koningsdag onder meer in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht weggegeven, maar ook in steden als Nijmegen, Heerlen, Lelystad en Breda. .
  Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Islamitisch Centrum Middenweg in Rotterdam. Van hieruit gaan jongeren regelmatig de straat op om het heilige woord te verkondigen.
  (Zo luidt verder het nieuwsbericht.).
  Dit is 6e pijler (met politiek karakter) van de islam:met de naam: ‘Al Daawah’ wat uitnodiging betekent. Het uitnodigen van niet-moslims om moslim te worden door te citeren uit de (OPGEHEVEN) Mekka verzen! Dus bedrieglijkheid van de eerste orde!
  Dit is één van de instrumenten is om het Westen te islamiseren.

  Zie:
  http://www.nu.nl/binnenland/4038183/jonge-moslims-delen-15000-gratis-korans-koningsdag.html

  Vragen:
  Wie van de trouwe schrijvers met grote islam deskundigheid op dit zeer goede forum gaat ter plaatse met woorden tegengas geven? Wie van u ontmaskert de islam?

  Like

 4. tijluylenspiegel zegt:

  Knap dat hij er met een glimlach naar kan kijken, misschien is dat ook wel de beste manier, helaas lukt het mij niet, ik zie teveel haat om er om te kunnen lachen.

  Like

 5. Tempelier zegt:

  De reactie van het kind om het pally vlaggetje te verwijderen van de hond , spreekt boekdelen , dit kind is nog niet thuis in de misleidende zalvende woorden en geeft een pure reactie zoals hem dat door zijn opvoeding geleerd is, haat en afkeer van de joden en natuurlijk de onreine hond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s