Wordt de westerse wereld geteisterd door een golf van racisme?

Screenshot_18

(Door: Sicarius)

De rellen in de Amerikaanse stad Ferguson na de dood van Michael Brown liggen nog vers in het geheugen. Twee jaar eerder vonden er soortgelijke rellen plaats na de dood van Trayvon Martin. De zaken werden door de Europese media op de voet gevolgd. In Nederland wordt de racistische moord op Kerwin Duinmeijer bijna 32 jaar na dato nog steeds herdacht. Als we de media mogen geloven leven minderheden in Europa en de VS in angst; ze worden geteisterd door een golf van racistische moorden of politiegeweld. Is er echter wel sprake van het beeld dat de media schept?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Racisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wordt de westerse wereld geteisterd door een golf van racisme?

 1. Manna zegt:

  en, was het toenmalig een racistische moord?
  quote:
  ”Dat hij zwart was speelde geen rol. Het had net zo goed iemand anders kunnen zijn […] Duinmeijer was met vier vrienden, die ons uitdaagden. De vriend met wie ik was reageerde daarop, ik probeerde het te sussen.” Toen Bodemeijer en zijn vriend zich door de groep bedreigd voelden, haalde hij bij een bekende in een nabijgelegen café een mes om vervolgens op Duinmeijer in te steken.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het feit, dat de moord op Duinmeijer de eerste raciale moord in Nederland was sinds WO II spreekt eigenlijk al boekdelen: Over het algemeen genomen was er in dit land helemaal geen sprake van noemenswaardig geweld tegen allochtonen, maar al wèl van goedmenschelijke stemmingmakerij, die de bekende mug tot olifant deed verworden en door welke men het racisme van mijlenver zag aankomen! Weliswaar was het toentertijd elders in de wereld -Zuid-Afrika en de VS- naar verluid een wat reëler verschijnsel, maar dat hadden we toch grotendeels van ‘horen zeggen.’ En ja, nu gebeurde iets dergelijks dus eens in het ècht…..Inderdaad herinner ik me nog goed, dat het halve land ervan op z’n kóp stond!
  Mogelijk, dat tóen reeds de kiem werd gelegd voor het huidige ‘wegmetonsisme…’

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Tegen de bierkaai (MSM media en linkse politiek) valt niet te vechten. Nooit zullen urgente zaken op de juiste manier vertelt en behandeld worden, maar altijd verdraaid. Het is een vicieuze cirkel die eeuwig door blijft draaien. De Nederlander zal op een gegeven moment hard op zijn billen vallen. Alleen jammer dat u en ik dan ook meerijden !

  Like

 4. Jan zegt:

  Zwarten zijn simpelweg crimineler, zoals blijkt uit de percentages dat de gevangenissen bevolkt. Zij zijn crimineler omdat zij menen dat zij nog meer rechten moeten hebben die anderen niet hebben. Zwarten menen dat blanken hen zielig moeten vinden omdat zij van slaven afstammen, wat een onzinnig argument is. Menig zwarte is gewoon een imbeciel, klootzak en hufter die direct tegen een zwarte te keer gaat als hij niets te maken wil hebben met ‘zielige negers’. De ‘zielige negers’ zijn oorzaak van eigen ellende.
  ‘Zielige negers’ die ‘protesteren’ tegen politiegeweld (of zoiets)

  Like

 5. Jan zegt:

  ‘Zielige negers’ protesteren tegen politiegeweld. Zijn zo geinteresseerd dat zij de naam van Gray niet juist spellen. K.U.T.volk:

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Ach ze discrimineren onder elkaar de zwarten als dat men ons beschuldigd van discriminatie en racisme. Ik herinner me nog dat toek ik op Curacao was dat een lichtbruiner inwoner een andere inwoner die donkerder/zwarter was keihard uitmaakte als neger. En wat te denken hoe ze – de Antilliaan – t.o. de Nederlander sprak en reageerde makamba…..ook een scheldwoord. En men doet in Afrika onder elaar niets anders dan discrimineren en racisme…..denk aan de stammenoorlogen enz. Maar het is voor hun heel gewoon ook om een blanke voor racist uit te maken vooral in Europa omdat dan de blanke mensen gelijk in stress geraken en de politie en gezagshebbers de autochtoon dan onmiddellijk in het gelijk stellen. Bang als ze dan ook zijn om voor racist en discriminatie uitgemaakt te worden. Je ziet en merkt het aan alles. En het wordt alleen maar erger door die gutmenschen….zie ook die hele zwarte-piet-ellende.

  Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s