Yasmina Haifi

Screenshot_28

Frits Barend

(Door: Frits Barend)

De naoorlogse Joodse generatie heeft heel lang in een soort van paradijs geleefd. Na 1945 zou alles anders worden. Antisemitisme leek zelfs op weg een geschiedenisvak te worden, iets uit het verleden. Maar helaas zijn we in de 21ste eeuw weer terug bij af. Natuurlijk hebben we in Nederland en zo goed als heel Europa overheden die antisemitisme veroordelen en Joodse instellingen bewaken. Maar het feit al dat ‘we’ bewaakt moeten worden, betekent het begin van een nieuw einde. Antisemitisme is geen geschiedenis, maar springlevend. Als zelfs een ambtenaar van Justitie die werkt bij het ministerie dat waakt over onze veiligheid, een ambtenaar die bijna voor de PvdA in de Tweede Kamer was gekozen, met haar volle verstand een Tweet stuurt dat ‘Isis een zionistisch complot is ‘ en vervolgens volgens een commissie van Job Cohen niet mag worden ontslagen, dan ben ik de wanhoop nabij.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, PvdA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Yasmina Haifi

 1. Marc zegt:

  Barend heeft natuurlijk gewoon gelijk. Over Cohen kan je zeggen dat het een theedrinker is, maar toch vraag ik mij af hoe hij , als jood, die Haifi kan verdedigen. Ik begrijp het echt niet. Hij moet toch beseffen dat een volgend moment hij aan de beurt is?

  Onbegrijpelijk.

  Like

 2. Beste Frits, lees svp het boek WAAROM MAG ISRAËL NIET BESTAAN IN HET MIDDEN OOSTEN? van Hans Janssen en je gaat nog meer zien hoe laat het is.

  Like

 3. Hendrik Morren zegt:

  Job Cohen, een valse jood, mislukt als burgemeester en als 2e kamerlid.
  Een faalhaas die wegens z’n partij lidmaadschap nog allerlei overbetaalde baantjes toegeschoven krijgt…
  Deze bewezen incapabele man mag zomaar beslissen dat zo’n verraderlijk gedrocht als Yasmina Haifi op een ministerie mag blijven werken….
  Hoe diep kunnen we zinken?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Deze ‘mevrouw’ mag volgens Job Cohen niet ontslagen worden, maar zij hoort juist helemaal uit beeld te verdwijnen na haar misselijk makende uitspraken! Ze heeft geen excuses aangeboden en is er kennelijk van overtuigd dat ze niets verkeerds heeft gezegd en dat ze als ambtenaar van Justitie gewoon op de oude voet door kan gaan.
  Dit kan en mag niet. Zeker als je een functie bekleedt zoals zij, dan hoor je van onbesproken gedrag te zijn! Als we antisemitisme niet in de kiem smoren, zal het opnieuw hoog oplaaien, zéker nu we overspoeld worden door illegalen en immigranten die voor een groot deel de islam aanhangen. Ook zij zullen moeten weten dat we antisemitisme in ons land niet tolereren.

  Deze ‘mevrouw’ moet maar een andere baan zoeken, en beseffen dat ze behoorlijk over de schreef is gegaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat kun jij vinden en ik en iedereen in onze hoek, maar volgens de schijn-elite van de valsemunters zijn wij de “Wildersianen” en die zijn bij voorbaat fout, in elk geval bevooroordeeld. Onze mening is voor hen eerder een reden om het tegenovergestelde te doen.
   In het verleden moest een ambtenaar absoluut ‘onpartijdig’ zijn. Ik weet het niet, hoor, maar kennelijk is dat ook alweer stilzwijgend afgeschaft…..

   Like

 5. toestroom zegt:

  Daarom kan ik niet begrijpen dat de man met het keppeltje en zijn dochter de PVV steeds zwart maken of zit ik er naast met mijn gedachte hier over. De Pvda verraden de joden in Nederland.

  Like

 6. Philippine zegt:

  Zou ik Job Cohen een loser mogen noemen?

  Like

 7. Jan zegt:

  Figuren als Haifi is er alles aan gelegen om Joden door het slijk te halen. Israëlische soldaten helpen slachtoffers in Nepal en direct komt deze perverse reactie van een kopsvod:

  Like

 8. Boorzalf zegt:

  Wat is het toch corrupt, die yasmina zo’n trap onder de hol geven dat ze in het kalifaat beland. Kan ze gelijk besneden worden door de gekken van isis, als ze dat nog niet is.

  Like

 9. Ik probeerde een reactie direct onder het stuk op “Jonet” van Barend te zetten.
  Dit was de inhoud ervan:

  U citeert Frans Timmermans, mijnheer Barend:
  “We moeten ons niets wijs laten maken. Er is een nieuwe vorm van antisemitisme, die zich verschuilt achter antizionisme, maar gewoon ouderwets antisemitisme is.”
  Maar was die Timmermans niet lid van de PvdA en dus een fervent voorstander van de BDS-actie tegen Israël? U zou eens naar mijn website (Martien Pennings wordpress een archief) moeten gaan en dan in de zoekfunctie “Timmermans” intikken. Dan krijgt u te lezen wat ik van die hypokriet denk.

  Tot zover mijn poging, die ik nog een keer herhaalde, maar beide keren kreeg ik te lezen:
  “In verband met de veiligheid kan deze actie niet uitgevoerd worden.”
  Zou ik als een gevaar voor Jonet, Israël en de Joden in het algemeen beschouwd worden?
  Dus heb ik maar een mailtje naar de hoofdredacteur van “Jonet” gestuurd:

  Geachte heer Rijken,
  Uw website vermeldt dat u de hoofdredacteur van Jonet bent en dat u onder dit mail-adres bereikbaar bent.
  Ik heb een vraag: ik probeerde op een artikel van Frits Barend te reageren, maar ik kreeg de mededeling: “In verband met de veiligheid kan deze actie niet uitgevoerd worden.”
  Kunt u mij vertellen wat dat betekent?
  Dit is mijn website: https://martienpennings.wordpress.com/
  Vriendelijke groet,
  Martien Pennings

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s