“Amsterdam zijn we samen”

Screenshot_35

(Door: “Ratio”)

Onder het motto “Amsterdam zijn we samen” wordt aan het jaarlijkse armoedebeleid van de gemeente Amsterdam, omvang 90 miljoen per jaar, nog eens 20 miljoen per jaar toegevoegd. Afscheid nemen van de Amsterdamse regentenpartij PvdA, die na een eeuw uit het college is gezet, resulteert in nog meer lekkers voor de minima.

De zielige mensen industrie draait als nooit tevoren. De zogenaamde liberale partijen D66 en VVD vormen met de SP het college. In het college programma werd al een intensivering van het armoedebeleid voorgesteld. Hieronder enige besluiten uit het gisteren aangenomen aanvalsplan armoede. Leest en huiver wat gedaan wordt met 20 miljoen per jaar:

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Amsterdam, Appeasement, D66, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Multiculti, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, SP, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Amsterdam zijn we samen”

 1. jowitteroos zegt:

  …….en ondertussen zie ik mijn pas ( 1 jaar) gescheiden Marokkaanse buurvrouw ( die haar Marokkaanse man nog vaak ziet 😉 ) met de kinderen ( jongens), die in een voor haar te duur huis woont ( dus subsidie), 2x per week autorijles nemen ( via een ‘Marokkaans/ Nederlandse’ autorijschool, dat weer wel 😉 ) en 3 weken naar Marokko op vakantie gaan in schoolgaande periode ( kinderen niet leerplichtig?? )……….rara waar doet ze het van…………………….

  Like

  • Cathja zegt:

   Dat betalen ‘wij’ voor hen! Hoe komt dit over op onze eigen Nederlandse burgers, die niet weten hoe ze de maand door moeten komen?
   Schande vind ik dit!

   Like

   • jowitteroos zegt:

    Inderdaad niet te verantwoorden dit………….. denkelijk betalen niet alleen ‘wij’

    …………..misschien een onzichtbare geldstroom vanuit de olielanden iedere maand, immers hoe meer meslims hoe meer islam………….? Soort van ‘salaris’ voor het ‘islamiseren’…….

    Like

 2. Ik zou vóór al deze maatregelen zijn, stuk voor stuk prima . . . . . . . . als het niet de islamisering zou ondersteunen.
  Moet je nou dus eens kijken wat de islam met mijn fundamentele ideeën over sociale rechtvaardigheid doet.
  Over islamisering gesproken . . . . . . . .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s