CARTOON

Screenshot_29

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

 1. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk is dat bij velen het geval! Zonder twijfel! Ik kan het me zelfs goed voorstellen, omdat ook ik die periode gekend heb, waarin je voor je gevoel bij niemand aansluiting vindt en -laat ons heel eerlijk zijn- in de westerse maatschappij daarbij zelden of nooit een helpende hand toegestoken krijgt: als iemand daar moeite mee heeft, is dat zijn probleem. Achteraf bekeken was het maar gelukkig, dat dàt in een periode speelde, waarin bekering tot de Islam en zeker aansluiting bij ISIS nog geen opties waren.
  Maar deze meiden maken er kennis mee via andere moslima’s en vinden er iets aantrekkelijks in -de saamhorigheid, bijvoorbeeld. Dan denken ze al gauw het ware gevonden te hebben en bekeren zich zelfs. En ja, als ze eenmaal zó ver zijn, hoeft er in die kringen maar één ronselaar rond te lopen met een radar voor meisjes, die wel héél erg naar ‘verbondenheid’ hunkeren…….
  Noem het ‘stom,’ noem het ‘naïef,’ maar te begrijpen valt het allemaal wèl….Althans, voor bepaalde types.
  Hèt middel om zo min mogelijk risico te lopen is volgens mij, dat je al jong op welke manier dan ook zó ’n afkeer van de islam hebt ontwikkeld, dat elke hoofddoek je automatisch met wantrouwen vervult: Dan stel je je er ook niet voor open.

  Like

  • Frerik zegt:

   Nou dat is voor u nu echt wel voorbij en is het andersom geworden U bent hier al een soort van ikoon geworden en willen we allemaal bij Theresa horen, dit is geen gekheid maar meer een vorm van respect als voor een moeder die alles weet. en ja als klein onwetend jochie [althans zo voel ik dat] trek ik mij daar wel bij op. Dank u voor uw aanwezigheid op deze site.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Laat ze gaan ik kan ze niet gebruiken.Ze hebben haar afzichtelijk friegiede gemaakt, door haar te besnijden,Ik heb liever een echte Europese meisje waar alles nog intakt is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s