Criminele Noord-Afrikanen belegeren nog steeds het station van Innsbruck

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

De gebruikers van het hoofdstation in Innsbruck worden in toenemende mate de slachtoffers van de criminele scene van Noord-Afrikanen in de stad. Door een volledig mislukte immigratie- en asielpolitiek werd Innsbruck de afgelopen jaren regelrecht “overstroomd” door Noord-Afrikanen. Deze komen in de regel via Italië en Zuid-Tirol naar Innsbruck om zich daar te laten onderhouden door het Oostenrijkse asiel- en sociale stelsel.

Als bedankje stappen velen van hen direct de “scene”in, d.w.z. ze sluiten zich aan bij bendes criminele buitenlanders, die behalve met drugshandel ook met roof, diefstal, bedreiging met geweld en lichamelijk geweld de Alpenstad terroriseren. Het centrum van deze buitenlandercriminaliteit is het hoofdstation. Onlangs nog was de nachtbus van het openbaar vervoer van Innsbruck het toneel geweest van gewelddadige overvallen door Noord-Afrikanen.

Innsbruck: 14-jarige daders zijn geen zeldzaamheid

De criminele buitenlanders worden steeds jonger. 14-jarige daders in de criminele scene van Noord-Afrikanen rondom het hoofdstation zijn geen zeldzaamheid. Deze worden blijkbaar bewust ingezet door de mannen achter de schermen van de bendes Noord-Afrikanen. Als de daders op het moment dat ze een daad plegen jonger zijn dan 14 jaar is het strafrecht niet op hen van toepassing. Het jeugdstrafrecht geldt pas wanneer de daders 14 tot 21 jaar oud zijn.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Criminele Noord-Afrikanen belegeren nog steeds het station van Innsbruck

 1. koddebeier zegt:

  Pluk de vruchten van het asiel beleid voor Dummies !

  Like

 2. Pingback: Criminele Noord-Afrikanen belegeren nog steeds het station van Innsbruck |

 3. luckybee zegt:

  Now ja ze zijn wel heel duidelijk te zien dat het geen Tirolers zijn toch?

  Like

 4. Frerik zegt:

  Ze hebben er om gevraagd en ze vragen er nog steeds om en ze zullen er om blijven vragen. Wat is een ezel dan toch enorm intelligent. Respect voor de ezel!

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  Binnenkort ook nog veel meer van dit gespuis in theater Nederland!
  Nederland, een theater wat helaas bestuurd wordt door landverraders.
  Vuige lieden die onze soevereiniteit en ons geld versjacheren.
  Daarbij 100.000 den analfabete lieden importeerd die een fascistische haat ideologie aanhangen…
  Kijk eens in een spiegel en zie de NSB figuur die dit faciliteerd met z’n stemgedrag.
  Schaamt u zich niet?

  Like

 6. Jan zegt:

  Gericht schieten doet wonderen.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Fijn he, al die grote zwarte mannen, ze zijn zo dankbaar voor alle opvang en dat willen zij op deze manier graag laten zien…..wat is het toch een verrijking……

  Like

  • fleckie zegt:

   Vooral als men er geregeld ‘ ontdekt’ op( waarschijnlijk) gestolen damesfietsen met kinderzitje achterop,met..echt ONTEVREDEN, KWADE gezichten ( om er bang van/ door te worden)

   Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Dat zal je leren om op linkse partijen te stemmen. Cultuurverrijking die helaas recht evenredig is met de economische verarming. En van cultuurverrijking is natuurlijk geen sprake want die negers brengen slechts barbarij. Negers behoren nu eenmaal niet tot de cultuurscheppende of zelfs maar cultuurdragende volkeren.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   “Maar er zitten ook goede tussen”, hoor ik iemand antwoorden. Laten die dan hun eigen mensen vooruit helpen voordat ze hun verworfen progressie in het westen te gelde gaan maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s