FOTOSHOPPER

Screenshot_33

Geplaatst door
E.J. Bron
(h/t “toestroom”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Dhimmitude, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse joden, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER

 1. luckybee zegt:

  Hij zette de traditie van zijn voor vaderen uit,thee drinken met de vijand Voor de oorlog drink Cohen thee met de Nazi’s en nu met Mohammed’s aanhangers.Het ligt gewoon in de familie.

  Like

 2. Jan zegt:

  Nou is hij bediende van moslims, vroeger zat hij in de Kamer, dacht dat hij zijn baan zou behouden:

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat was het een vreselijke dweil in de Kamer. Leutert maar door. Totaal inhoudsloos. Mooi het bloed onder de nagels vandaan gehaald en helemaal terecht.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Theehuisjob ?? 🙂

  Like

 5. koloth zegt:

  Over theedrinken gesproken:
  Heer Bron kan U misschien een soort thee inloophuis beginnen ?
  Dan kunnen we daar gezellig met z’n allen van gedachten wisselen en misschien snode plannen smeden om de huidige politieke situatie te verbeteren.
  Het is maar een idee….
  Maar een jaarlijks of misschien maandelijkse bijeenkomst lijkt me niet verkeerd.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Ik zag ‘m net op teevee in discussie met enkele anderen waaronder, Thierry Baudet. Meneer Cohen is van mening dat wij vluchtelingen moeten blijven opvangen, dat is in ons eigenbelang. Want als wij een hek om Europa gaan zetten, dan krijgen we problemen met de rest van de wereld, die worden dan agressief.
  En een mevrouw vond dat wij net zolang vluchtelingen moeten blijven opvangen totdat de regio’s, waar deze mensen vandaan komen veilig zijn, wat dus nooit zal gebeuren.
  Aan de reactie van Thierry Baudet, dat er elk jaar zo’n 30 duizend mensen ons land binnen stromen en dat er een burgeroorlog zal komen als wij door blijven gaan met het opvangen van al die mensen, daar had de linkse mevrouw geen boodschap aan.
  Zij vond dat we veel meer geld moeten uitgeven aan het stabiliseren van landen waar onrust heerst. Opvangen in de regio vond zij geen goed idee, want in kampen zijn die mensen ook niet veilig.
  Dat die linkse rode rakkers het Westen in chaos brengen, en wij westerlingen NU ook NIET meer in veiligheid kunnen leven door die op geweld beluste islam-gekken, daar weigeren bewust ze over na te denken.
  Dat we er aan onderdoor gaan boeit hen niet. Want, roeptoeteren ze……….wij moeten solidair en tolerant zijn.

  Intussen dat die rode rakkers schreeuwen dat ze weten dat we niet de hele wereld in ons land kunnen opnemen, blijven ze eisen dat wij ‘vluchtelingen’ moeten blijven opvangen en opvangen en opvangen..
  Natuurlijk is het verschrikkelijk als mensen vermoord worden. Niemand heeft het recht om een ander te doden omdat hij/zij anders denkt, of een ander geloof aanhangt.
  Maar als we blijven doorgaan met mensen op te nemen die ons dood willen, want reken maar dat er met die ‘vluchtelingen’ ook IS aanhangers meekomen, dan zullen wij worden vermoord door diegenen die wij van een wisse dood gered hebben.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Job’s nieuwe job?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s