Leider Britse Labour-Partij: Als minister-president maak ik van kritiek op de islam een ernstig misdrijf

Screenshot_53

In vrijwel heel Europa, en zeker in Groot Brittannië, geldt dat een stem op ‘links’ een stem op ‘islam’ is.

(Door: Xander)

Radicale moslims diep geïnfiltreerd in Europese linkse en socialistische partijen – Sharia inmiddels geaccepteerd naast Britse wetten.

Ed Miliband, de leider van de Labour-Partij (de Britse versie van de PvdA) heeft in een interview gezegd dat, als hij bij de volgende verkiezingen minister-president wordt, kritiek op de islam in het Verenigd Koninkrijk voortaan een ‘ernstig misdrijf’ zal worden. Vijf jaar geleden waarschuwde de toenmalige minister van Onderwijs al dat het extremistische Islamic Forum of Europe erin geslaagd was diep in de Labour-Partij te infiltreren. Het IFE streeft ernaar om van Groot Brittannië en heel Europa een islamitische shariastaat te maken.

‘We gaan ervoor zorgen dat mensen bij de politie geregistreerd worden, zodat die islamofobie als racistische misdaad zullen blootstellen,’ aldus Miliband. ‘We gaan op dit punt de wet veranderen en zo absoluut duidelijk maken dat wij haatmisdaden en islamofobie verafschuwen. Voor het eerst zal de politie in heel het land islamofobische aanvallen gaan registreren.’

Miliband bezwoer tevens dat een toekomstige Labour-regering een Palestijnse staat zal erkennen, al voegde hij eraan toen geen voorstander te zijn van sancties tegen Israël, zoals de EU van plan is.

Lees verder>>>
(h/t “Peterselie1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse joden, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Leider Britse Labour-Partij: Als minister-president maak ik van kritiek op de islam een ernstig misdrijf

 1. wouteenhoorn zegt:

  Een leider met hersens maar ze zitten wel op de verkeerde plaats. Hier lusten de honden toch geen brood van. Zou het kunnen zijn dat de Engelsen nog gekker van de Islam zijn dan van voetballen?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Alles kan. De Engelsen zelf zijn die islam behoorlijk zat als ik ze mag geloven, dus dat doet Labour (engelse PvdA) niet veel goeds.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dan zou ik toch wel graag willen weten, waarom Paul Weston door hen een fascist en een racist wordt genoemd, en zelfs Nigel Farage daar van tijd tot tijd niet aan ontkomt!
    Rare stellingname voor mensen die die islam zo zat zijn!
    Niet dat het op zichzelf verbazingwekkend is: Met haatbaarden als die brilslang Choudary in hun midden zou je eerder aan hun verstand twijfelen, als ze het níet zat zouden zijn!
    Maar juist dáárom snap je hun stemgedrag niet!

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Die Milibrand heeft zich al eerder laten kennen als een volksverraderlijk sujet en hieruit blijkt definitief, dat hij compleet doorgedraaid is!
  Hoe haalt-ie het in z’n kóp om het Britse volk op deze manier monddood te willen maken! En waarom wordt het hem überhaupt toegestaan om zó ’n grote bek op te zetten over Churchill, die méér dan het zijne bijgedragen heeft om de geallieerden tenslotte WOII te laten winnen?!
  Labour verdiende het al, dat in deze tijd niemand meer op haar zou stemmen, maar met zó ’n minkukel aan het hoofd verdient ze het helemáál!
  Dat die Britten totaal niet door schijnen te hebben, hoe ze door hun eigen politici worden geschoffeerd!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Miliband ????
  MILZBRAND zou hij beter heter !
  Wanneer ik deze ranzige rattensmoel al zie !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Stop het fascisme……………Stop links…….Stop het Fascistische Socialisme !!!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Een gevaarlijke gek. Stel je eens voor dat deze man premier wordt.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ergens lijkt mij dat heel noodzakelijk, opdat Nederlanders kan zien wat er gebeurt als ze op de ingeslagen weg verder gaan. In GB is de sharia ook al een door de rechtbanken erkend recht als het gaat over familie-aangelegenheden.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad is hij nóg erger dan Pechtold!
   Dat hield je bijna niet voor mogelijk, maar ik ben bij deze overtuigd!

   Like

 6. Driek zegt:

  Ja zeg, dat gaat lekker worden zeg, kom nou. Gedurende het Nationaal Socialistische bewind van Adolf Hitler mocht je ook niks ten nadele van de NSDAP zeggen, want daar stond de doodstraf op. Als zo’n wet er doorgaat – en dat zit er dik in – dan is alle vrijheid weg, dat is een dictatuur. Zijn ze nou helemaal gek geworden, die moslims gaan niet meer stapje voor stapje, met hun verovering van Europa, ze gaan nu toch wel met reuzenschreden naar de islamitische heilstaat. Een gevaarlijke gek is het, zoals Vederso zegt. Als het zo doorgaat, in dat tempo, moet ik binnen afzienbare tijd in een djellaba lopen, dat ga ik nog meemaken, op mijn leeftijd. Maar ik zeg het hier maar vast: dat weiger ik, dat doe ik niet. en ik ga ook niet naar de moskee. Stel je toch voor, dat ik naar de preken van een imam moet luisteren.

  Like

 7. johannes zegt:

  ja die xander kan het wel aardig vertellen maar op xander nieuws is alles wat ook maar een klein beetje, maar dan ook echt een heel klein beetje ,een welhaast onmeetbaar klein beetje,vervelend zou kunnen zijn,voor zijn moslim vrienden en vriendinnen ,ook een misdrijf ,wie een reactie plaatst waar in kritiek op de islam ook maar in de geringste vorm aanwezig is zal dat merken,dat type reacties verdwijnen geruisloos.de plaatser ervan kan er op rekenen dat hij nooit maar dan ook nooit
  meer een reactie zal kunnen geven.wat mij betreft geen probleem ,ik heb van zij verkapte moslim blog al jaren mijn schoenen vol,net als van zijn schijn heilige lulpraatjes,ik heb er ware christenen weg getreiterd zien worden,eerlijke en het goed willende mensen die niks verkeerds hebben gedaan dan het alleen opnemen voor Israel ze worden met rot smoezen de mond gesnoerd in een artikel daar voor zijn alleen moslims aan het woord die wel even komen vertellen hoe de vork aan de steel zit. er zijn ook doods bedreigingen geuit door dat tuig later maakten ze het tot een grapje uit angst dat er iemand de bvd hier van op de hoogte zou brengen ze kregen geen ban voor het leven maar werden aangemoedigd om toch vooral hun mening en hoog gewaardeerde vizie te blijven geven,lekker ventje die xandermet z,n vrome praatjes.

  Like

  • Vederso zegt:

   Naast Breitbart komen ook PJ Media en Jihad Watch met het nieuws en er zullen nog wel meer artikelen met dit onderwerp te vinden zijn, maar ik heb niet verder gezocht.

   Like

 8. Harry Kooistra zegt:

  Kritiek een ernstig misdrijf. Waar houdt dat op?
  In een rechtstaat functioneert de persoon los van de staat en in de staat. In de staat werkt de persoon mee aan de opbouw ervan en volgt het kritisch. Als er een partij bestaat die vindt dat kritiek een ernstig misdrijf is, dan kun je daar maar beter niet stemmen.
  Beter is het om zo’n kritiekloze partij te verbieden.

  Partij Zonder Kritiek
  Uw stem geldt

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Linkse koprot leidt toch tot de bizarste standpunten. Het is te hopen dat ze deze kwaadaardige imbeciel niet tot premier maken. Socialisme is een afschuwelijke en helaas besmettelijke zielsziekte.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Juist, Johannes. Ik bezoek Xander nieuws praktisch nooit meer. Wat daar soms allemaal geschreven wordt, bij momenten krankjorum gewoon. Pure lulkoek, als je het mij vraagt. Niet altijd weliswaar, maar toch te veel. Daar kicken ze ook constant op allerlei doemscenario’s. ’t Lijkt wel een ziekte. Dat de wereld nu nog bestaat, lijkt me, voortgaande op wat daar soms geschreven wordt, een compleet raadsel.Toen ik daar enkele jaren geleden even op een deftige wijze meende te mogen op alluderen, kreeg ik meteen een ‘permanente ban’ aan de broek. Mooi is dat, dergelijke censuur. Want dat is het toch. Even afwijkend spreken van wat Xander denkt, of een beleefd geformuleerde kritiek aan zijn adres, en hupsakee, buiten. Zonder pardon, zonder reactie of tegenargumentatie.
  Overigens, over veel van wat daar allemaal voor waarheid wordt verkondigd, daar kan je elders zelden iets over lezen. Dit alleen al lijkt me hoogst verdacht. Althans wat mij betreft, dit is helemaal niet ernstig meer. En… we zijn de enigen niet die daar zo over denken.

  Like

 11. Moedeloos wordt je er van. Ik ben de geschiedenis en bijbehorende propaganda alsmede de lezingen van aluhoedjesfabrikanten over het ontstaan, de ontwikkeling en de afwerking van de laatste oorlogen nog eens opnieuw aan het bekijken, maar dan door een heel andere bril. Momenteel lees ik met de twijfelbril op, of de goeien wel de goeien waren.

  Like

  • Ook twijfel ik al of de kwaaien wel de kwaaien waren. Maar misschien zal mijn gluren door andere brillen uitkomen op het meest voor de hand liggende: dat het allemaal teringhonden zijn die er alleen maar op uit zijn om op onze zak te teren en ons leeg te zuigen. We zullen waarschijnlijk niet alleen de kwaaien en hun de dobbers maar ook die lui die net doen of ze de goeien zijn naar Noord-Afrika moeten terugduwen. Wat een werk allemaal voor die paar rotcenten!

   Like

 12. Thomasson zegt:

  Het is nu maar te hopen dat de Britten, op 7 mei, zouden deze Labour idiot heel diep in de vuilnisbak dumpen. Een gevaarlijke kerel deze Ed Miliband.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Vergeet socialist Tony Blair niet Thomasson, vorig jaar hield hij een vurig pleidooi om 1,5 miljoen Albanezen naar de UK te halen….

   De Top 10 obscure consultantbaantjes van Tony Blair
   Met de Blair Force One de wereld over

   Als ex-politicus, zeker als voormalig president of premier, is het een kwestie van cashen. Na vier tot acht jaar een publieke dienst te hebben verleend is het ook wel weer mooi geweest met dienstbaarheid: tijd om dat zorgvuldig opgebouwde netwerk leeg te harken. Zo gebruiken sommigen hun status om voor heel veel geld (denk 5 – 7,5 ton per speech) te praten over heel arme mensen, anderen gaan een lucratieve tweede carrière op Wallstreet tegemoet. Ook in Nederland kunnen wij er wat van, denk aan Wouter Bos, JPB (die goed boert in de particuliere sector boven zijn eigen norm) of Bassie Eurlings. Maar niemand weet zijn politieke idealen zo lucratief van de hand te doen als Tony Blair. Wij plozen zijn schnabbelgedrag even uit en zetten hier de meest scandelous bijbaantjes van de beste man op een rijtje! >>> http://politiek.thepostonline.nl/2014/09/23/de-top-10-obscure-consultantbaantjes-van-tony-blair/

   Paul Weston: Waarom is dit geen verraad? >>>> https://ejbron.wordpress.com/2011/12/18/paul-weston-waarom-is-dit-geen-verraad/

   Like

 13. luckybee zegt:

  Marxisten zij overal ter wereld de zelfde; Islam is goed andere mening is slecht.

  Like

 14. Boorzalf zegt:

  Wordt stapje voor stapje erger, we zien, horen en zwijgen. Er moet een verbod komen op de islamitische ideologie. Zijn we van een hoop gezeik af. En tevens een verbod op ritueel slachten, ook zoiets achterlijks. Wie zei dat ook weer, een beschaving van een land meet je af hoe de bevolking met de dieren omgaat.

  Like

 15. Jade zegt:

  Niet te hopen dan dat deze landverrader Ed Miliband
  de nieuwe mp van Engeland wordt…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s