Leider van IS beveelt genitale verminking van 2 miljoen meisjes in Irak

Screenshot_39

“Kalief” Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de “Islamitische Staat” (IS)

(Vertaling: E.J. Bron)

Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de “Islamitische Staat” (IS), heeft de genitale verminking van 2 miljoen Irakese meisjes bevolen om hen “verre te houden van immoraliteit”, bericht Ibtimes. Abu Bakr al-Baghdadi zei dat de beslissing een “geschenk” is voor vrouwen in Irak. Dit dwingt de Irakese vrouwen ertoe verschoond te blijven van “Amerikaanse immoraliteit”.

Het bevel heeft voor woede gezorgd bij mensenrechtenorganisaties, die zeggen dat genitale verminking vrouwen blootstelt aan ziektes.

Asil Jamal, mensenrechtenactivist, zei: “Toen IS voor het eerst in Irak aankwam, werd hij hartelijk verwelkomd door de mensen, maar als resultaat van de gruwelijke eisen van IS, vooral de gedwongen genitale verminking van vrouwen, wordt het de mensen duidelijk dat deze IS-militanten niets anders kennen dan marteling.”

Bron:
www.jewsnews.co.il

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

67 reacties op Leider van IS beveelt genitale verminking van 2 miljoen meisjes in Irak

 1. Harry Kooistra zegt:

  Bakr is slachter

  Like

 2. Theo van Ewald zegt:

  “Toen IS voor het eerst in Irak aankwam werd hij hartelijk verwelkomd door de mensen”

  Een goede kennis zegt altijd dat een volk krijgt wat het verdient. Dit lijkt me een mooi voorbeeld hiervan. Onderwerp is alleen interessant om de achterlijkheid van ALLE islamieten mee te bewijzen. Voor de rest, doorlopen mensen. Gaat vanzelf dood als je er geen aandacht aan besteed.

  Like

 3. Jaan zegt:

  Deze voorstelling treedt al jaren op in het Nederlands theater

  Like

 4. Marc zegt:

  Koenders, waar ben je?

  Like

  • mijn-idee zegt:

   Koenders en de rest van de horde die de monsters met alle liefde hier willen binnenhalen…en doodknuffelen omdat islam vrede is ?
   Vraag dat maar aan die vrouwen daar en over een tiental jaren aan de vrouwen in Europa …….

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dit alles bewijst dat allah niet bestaat en als hij wel bestaat is hij in en in slecht, welke vader zou zijn kinderen dit aandoen?

  Like

 6. Thoth zegt:

  Kalief ‘weet ik veel’ moet vernietigd worden evenals zijn jihadies. Weg ermee, verbrand ze en daarna gooi in het midden waar het 8000 meter is, in de oceaan.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Van zo ’n onmens verbaast die mengeling van wreedheid en schijnheiligheid al niet eens meer; erger is het, wanneer de slachtoffers deze gruwel zelf gaan beweren!
  En dat was jaren geleden al het geval:
  Een jonge moslima, ergens in die contreien verklaarde in het één of andere interview trots dat zij zelf besneden was en gebruikte ongeveer dezelfde argumenten als deze klootzak. Bovendien raadde ze al haar “zusters” wereldwijd aan, deze ‘bevrijdende’ ingreep te ondergaan.
  Wie weet, wat je in Godsnaam met zoiets moet, mag het zeggen.
  Nog steeds gaat de stelling op, dat de mànnen al die gruwelen over het algemeen bedenken, maar dat de vróuwen ze in stand houden. Ach, met dat hele slag is mentaal iets zéér mis…..

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het is een verknipte randdebiel en als z’n aanhangers !!

  Like

 9. José meulenbroek zegt:

  Bij hem zelf maar eens genitale verminking aan brengen!!!!! Kan hij zijn L*L ook niet meer gebruiken voor genot. Wat een ASO zeg!!!

  Like

 10. anna zegt:

  die meisjes en vrouwen kan niets overkomen als die geile geitenneukers zich in bedwang houden ….

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Het wordt hoog tijd dat deze GEESTESGESTOORDE , een kaliber .50 tussen zijn ogen krijgt.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ oud-marinier 27 april 2015 om 14:42

   Tussen z’n benen kan ook.

   Like

   • win zegt:

    geestig

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Het probleem is dan , dat het vaak NIET dodelijk is ….het KAN dodelijk zijn bij een kogel in je kruis. Vandaar dat ik hem liever een 3e oog geef. Niet te veel tijd aan verspillen aan zo’n geestelijk gestoorde. (Mijn excuses aan iedereen , maar hoe zeer men zo’n persoon ook het ergste van het ergste lijdn toewenst….Men schiet er niets mee op. Zo snel mogelijk uit zijn lijden verlossen , want het kan voor mij niet anders dan dat deze man onnoemelijk (pijn)lijdt . Hoe eerder we van zo’n zieke geest verlost zijn, hoe sneller we met ons dagelijkse leven verder kunnen.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   mij is ‘geleerd’ IN een oog te schieten, dat zou de stellige zekerheid geven dat die persoon dood is… ben het met u eens oud-marinier dat ‘wij’ allen zsm van al die islamieten iig, àf moeten!

   Like

 12. Boorzalf zegt:

  Castreren die gek. Zal een zegen zijn voor de vrouwen daar. (Let wel volledige castratie )

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  “Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de “Islamitische Staat” (IS), heeft de genitale verminking van 2 miljoen Irakese meisjes bevolen om hen “verre te houden van immoraliteit” ”

  En Abu zélf wipt er zeker (wel)lustig op los?

  Like

 14. Anneke zegt:

  Wanneer wordt er in gegrepen in dit belachelijke gedoe, dat moet toch verdomme niet zo moeilijk zijn met al die technologie die het leger bezit. Ze weten, volgens mij, precies waar ze zitten en waar hij zit, wij laten het maar gebeuren. Deze man moet zeer snel opgepakt worden en dan halen wij zijn l.. eraf zonder verdoving en dan een voor een zijn vingers en dan zijn tenen. Net zolang tot er niets meer van hem over is………maar wel laten leven en iedere keer weer oplappen en dan weer verder…volgende vinger…. Ik ben boos, heel boos en misselijk van dit bericht, maar een troost…..islam is vrede….

  Like

  • Theo van Ewald zegt:

   Ingrijpen? Waarom? Islam is van de duivel. Niet mee bemoeien dus. En als ze voor je deur staan doen wat moeder zaliger deed. Benzine er overheen en lucifer erbij als we een keverplaag of een nest spinnen hadden.

   Er is niets mis met het benoemen van hen waarmee wij, om welke reden dan ook, niets te maken willen hebben. Zij mogen geloven wat ze willen. Maar niet hier….

   Like

 15. Abeja zegt:

  Om hen verre te houden van de immoraliteit zou hij beter oproepen om de mannen te castreren want die kunnen met hun poten niet van de vrouwen blijven!

  Like

  • Theo van Ewald zegt:

   Die vrouwen zijn echt geen haar beter. Geloof maar niet dat ze “slachtoffer” zijn. De gevaarlijkste aanhangers van die hele Islam bende zijn moeders die hun kinderen uit moorden sturen!

   Like

   • anna zegt:

    en het zijn oude wijven die deze mensonterende besnijdenissen uitvoeren met stukken glas ….

    Like

 16. toestroom zegt:

  DIT bewijst eens te meer het gebrek aan enig intellect,wat een achterlijk moordlustig zooitje ongeregeld, nu begrijp ik ook wel waarom ze schapen neuken, dat is het enige dat ze kunnen hun pik achterna lopen, hersendode imbecielen.

  Like

 17. ildiko zegt:

  de moslima’s zwijgen natuurlijk weer, maar bij de bevalling zoeken ze de beste gynaecologen op wegens alle complicaties die wegens deze verminking samenhang. En deze dure zorg moeten we hier ook voor deze imbecielen blijven betalen,

  Like

  • Theo van Ewald zegt:

   Moslima`s zwijgen helemaal niet! Kijk maar in de bus, de trein! Hoe populair het hoofddoekje is! Er werd ooit gedacht dat die Prada moslimaatjes wel de link met de westerse wereld zouden kunnen maken, nu, geloof er maar niets van! Het grootste deel wat die IS beulen staat aan te moedigen zijn moslima`s! De islam wordt verspreidt door baarmoeders. Niet door moskeeen. Maar door de sympathatie van de domme westerling voor die onderdrukte moslima. Daarom moet alles wat met islam te maken heeft geweerd worden. Moslima`s als eerste! Niet aan de kassa, niet als medewerker, nergens.

   Like

  • anna zegt:

   hoezo gynaecologen …… alleen vrouwelijke gyneacologen …. die vaak uit andere ziekenhuizen opgetrommeld worden waar ze dan dienst hebben ….

   Like

 18. Republikein zegt:

  Bevolen.Meisjes hebben geen moer te vertellen, zijn niks waard.
  Als pasgeborene heb je niet zoveel te vertellen: Het komt nooit niet goed met die leipo’s!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/islamitische_staat_geboorte_akte.html

  Like

 19. Ad de Koning zegt:

  Nog verontrustender is dat uit onderzoek is gebleken dat een hele hoop moslims die hier al tientallen jaren wonen het met deze gestoorde gek eens zijn en dat nu al, terwijl ze nog niet eens in de meerderheid zijn, wat gaat er gebeuren als ze wel in de meerderheid komen. Ik ben benieuwd of Mark Tutte, als hij al niet naar een ver land is gevlucht, dan nog loopt te lachen want een dommere figuur is er niet te vinden. Ik denk dat Geert Wilders gelijk zal krijgen als er niets meer aan te doen is. Wat een toekomst.

  Like

  • Theo van Ewald zegt:

   Alle moslims zijn het met dit soort lui eens. Alle moslims horen hier niet. Gewoon omdat ze ALLEMAAL in westerse ogen niet deugen. Er is geen verdere discussie over dit onderwerp mogelijk. Wat je jezelf moet afvragen is of jij deze situatie accepteert. En wat jij hier dan tegen gaat doen. Al het andere is onbelangrijk. Het maakt niet uit of je familie het met je eens is. De buren, je collega`s. Wat men van je vindt…. Islam is van de duivel, punt.

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Theo, je vraagt of ik deze situatie accepteer en wat ik hiertegen ga doen, nou ik accepteer die situatie niet natuurlijk maar het enige wat ik hiertegen kan doen is op de PVV stemmen en op veel forums mijn mening laten horen en ik ben ook een dag gaan demonstreren toen het proces tegen Geert Wilders begon bij de recht bank in Amsterdam. Dus als er een anti-islam demonstratie is zal ik zeker mee doen. Maar ik ben niet meer de jongste en juist van de jongeren moet het komen, voor hen is het wellicht nog belangrijker want het is hun toekomst maar die laten zich nauwelijks horen. En wat doe jij er eigenlijk tegen?

    Like

   • Theo van Ewald zegt:

    Niet gaan lopen zuigen Ad, over wat ik dan wel niet doe als ik kritisch uit de hoek kom. Da`s links, liberaal gezeik.

    Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Volgens de literatuur is vrouwenbesnijdenis niet verplicht in de islam. Het wordt wel genoemd in de hadith en dat is voldoende reden voor de ‘preciezen’ om het als verplicht voor te stellen.
  Als we de statistieken erbij nemen t.a.v. de adhaesie voor de gedragingen van ISIS ook in Europa dan kan aangenomen worden dat het overgrote merendeel van de moslims voorstander is van vrouwenbesnijdenis. De rekkelijken (gematigden) zijn in de islam ver in de minderheid.
  Een moderne moslim (de rekkelijke) wordt vaak voor de camera genodigd, wat de indruk wekt dat het wel meevalt met de islam.
  De preciezen hokken samen in een achterkamer van de moskee en BEPALEN wat er moet gebeuren en dat is minder leuk voor de meisjes.
  Het resultaat telt en daarom: Islam – weg ermee.
  malsion@orange.fr – De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Theo van Ewald zegt:

   Who gives a fuck…dat vrouenbesnijdenis volgens de literatuur niet verplicht zou zijn volgengs de koran….

   Kijk dat is nu precies een voorbeeld van een geciviliceerde die iets vaststelt omdat de `literatuur` er wel of niet over rept… Ja sorry hoor…

   Like

 21. luckybee zegt:

  Voor al die meiden betekent dat nooit de Hemel op aarde kunnen beleven.

  Like

 22. E. Janssens zegt:

  Vreemd dat de mensenrechtenliga’s zich hierover zo druk maken, terwijl ze al decennia verzwijgen dat in Indonesië meer dan negen op tien meisjes en vrouwen seksueel verminkt worden/werden . De mensenrechtenliga’s, meestal in handen van politiek-correcte linksen, wensten dit onder de mat te vegen omdat hierdoor de link tussen seksuele verminking en Islam onmiskenbaar werd. Nu IS het doet kan men weer zeggen dat seksuele verminking niks met Islam te maken heeft, want dat IS de Islam niet begrijpt etc. De leugens houden nooit op.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Meneer/Mevr. E. Janssens , ik begrijp dat u zich druk maakt over dit soort zaken …ook in Indonesie….Maar ik kan u verzekeren dat u toch ECHT uit uw nek kletst nu. 9 op de 10 vrouwen / meisjes. Waar haalt u die onzin in godsnaam vandaan ? Ben zelf van Indische komaf en al 15 jaar woonachtig in Indonesie . Dat dit soort dingen gebeuren ontken ik niet , MAAR ZEKER geen 9 op de 10 . Het zal eerder 1 op de 10.000 zijn die dit overkomt ja. En dan alleen nog maar bij de moslims ….Niet vergeten , in Indonesie wonen ook een kleine 100 – 110 miljoen Christenen van de ongeveer 270 miljoen inwoners .

   Like

   • E. Janssens zegt:

    https://ejbron.wordpress.com/2014/02/06/vrouwenbesnijdenis-komt-wereldwijd-veel-vaker-voor/

    “Indonesië en Maleisië leveren de grootste aantallen. Zij zijn de ware olifant in kamer, er wordt over gezwegen. De overheden daar vrezen hun vingers te branden aan een religieus beladen kwestie. Volgens de Universiteit van Maleisië is 94 procent van de moslimvrouwen in het land besneden.”

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1625525/2008/03/17/rsquo-Besnijdenis-wordt-gruwelijker-rsquo.dhtml

    “WHO-medewerker Guarenti ziet daarnaast een parallel tussen de toenemende ’medicalisering’ van de besnijdenis en de globalisering van de islam. Volgens Guarenti is besnijdenis een overgang aan het maken van een stamritueel naar een geloofsinstrument.”

    Like

   • E. Janssens zegt:

    Leest u de volledige artikelen maar, de cijfers zijn duidelijk. Wat zich in de woonkamers en achter de schermen van uw landgenoten afspeelt weet u niet, marinier. Feit is dat Unicef hierover decennia lang gezwegen heeft om de Islam uit de wind te zetten. En trouwens ook in landen als Egypte, Somalië en Soedan worden meer dan 9 op 10 meisjes verminkt. Deze hallucinante cijfers zijn dus realistisch, tot mijn spijt en razernij!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Wat de VN , IOM en AI (Verenigde Nazies , International Organisation for Mogrants , Amnesty International) betreft , geloof ik geen enkel rapport meer. Ze zijn OF overdreven , gemanipuleerd OF klinklare onzin Mr./Mevr. E. Janssens . Als UNIFILler van ’86 t/m ’87 gestationeerd geweest in het grensgebied tussen Libanon en Israel . De gemaakte raportages , waren niet MEER en/of MINDER dan dat de UN raportages konden tonen . Waar of niet waar …DEED er NIET toe. Heb met eigen ogen gezien , NADAT raportages werden gepresenteerd aan C.O. (Commanderend Officier …letterlijk door een versnipperaar gingen en er dus NIETS mee werd gedaan. Verder , zoals ik al eerder zei vorige week en enkele keren daarvoor , als gedetineerde bij immigratie dienst in Indonesie , dat er zgn “Vluchtelingen / Asielzoekers (regelrehte islam-extremisten) ” wereldwijd worden geplaatst in landen van hun keuze. en deze bovenvernoemde “ORGANISATIES” geen enkele background check-up deden. Hoe kunt u dat soort organisaties / instituten BETROUWBAAR noemen ? Cijfers enz enz die ze in hun raporten noemen , is gewoon NATTEVINGER werk . Dat men eens een enkele melding krijgt , zal ik absoluut niet uitsluiten. Maar nogmaals , 9 uit 10 is ABSOUUT je reinste onzin. Ook ken ik behoorlijk veel islamieten …hier in Indonesie ….en die zijn behoorlijk liberaal , maar er is er niet 1 bij , die het hier ooit over heeft gehad , dat dit gebeurd(e) . En u mag van mij aannemen , ik kom al sinds 1990 in Indonesie , zeker 10 jaar VOOR mijn emigratie naar hier. Nog nooit , en zeker NIET in de regio Jakarta , West Java , Banten, Midden Java , Yogyakarta , Oost Java (en daar wonen toch de meeste moslims) , dat er ooit sprake is geweest hierover. Misschien op Sumatera in de kleinere steden en dorpen dat het wel eens voorkomt. Maar wat u beweert , is dat er dus 9 van de 10 Indonesische vrouwen besneden zouden zijn. Ik moet u dan toch ECHT teleur stellen…..Er klopt geen ene REET van die raporten. Het zal wel weer een of andere stunt van de U.N. zijn om ergens de aandacht op te vestigen wat helemaal niet waar is . Het zou ze beter staan om zich inderdaad met zaken te bezigen die daadwerkelijk BELANGRIJK zijn en NIET met ONZINVERHALEN de wereld in te helpen , die gebaseerd zijn op gemanipuleerde gegevens .
    Het komt bij mij over als wanneer ” Iemand de klok heeft horen luiden , maar niet weet waar de klepel hangt” en tot zo’n soort organisatie reken ik de U.N. , I.O.M. en A.I. al sinds einde ’87. In bepaalde gevallen zullen de U.N. best een standpunt hebben ja, maar zoals ik al zei , sinds ’87 n.a.v. mijn eigen ervaring als UNIFIL militair en als gedetineerde bij immigratie , en na de operatie in Srebrenica , geloof ik ABSOLUUT geen enkel raport meer wat die lui uiteven . Niet tenzij het door minimaal 1 andere ONAFHANKELIJK onderzoeksbureau wordt ondersteunt. U mag uiteraard geloven wat u wil en met raporten schermen …dat is uw zaak . Maar ik raad u toch aan om eens wat vaker op deze site naar WAARHEDEN te zoeken . En niet zomaar klakkeloos U.N.-raporten als WAARHEID te nemen.

    Like

   • E. Janssens zegt:

    Zelf geven de VN toe dat ze ondergerapporteerd hebben en u beweert, op basis van enkele persoonlijke ervaringen, dat ze de cijfers ver overschatten. Er is geen enkel motief voor Unicef, Unesco en de VN om de cijfers te overschatten, waarde marinier. Deze instellingen zijn nu al door en door geïslamiseerd, waarom zouden ze de Islam nog immoreler voorstellen dan ie al is? Ik denk dat u de artikelen uit trouw en de volkskrant niet echt gelezen heeft. Bovendien vraagt u me naar waarheden te zoeken op deze site. Wel, het eerste door mij hierboven weergegeven artikel komt van de site van E.J.Bron (link naar artikel de volkskrant). En verd”er hoop ik van ganser harte dat u gelijk heeft, echt waar, voor al die miljoenen vrouwen en meisjes, maar de officiële cijfers spreken over drie miljoen per jaar in de wereld, en dat getal zou volgens al even officiële onderzoekers zwaar onderschat zijn. Het kunnen er dus ook tien miljoen per jaar op wereldschaal zijn en dàt in de meeste gevallen in islamitische gebieden.
    En nog, marinier: het is niet omdat iets ongelofelijk, gruwelijk en absurd is dat het niet waar zou zijn. We dekken liever alles toe zodat we rustig kunnen slapen, nietwaar?

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte heer / mevr. E. Janssens , u heeft het over 3 miljoen in de Islamitische gebieden ? Waaronder Indonesie . Laten we voor het gemak al deze 3 miljoen maar even in Indonesie plaatsen , okay ? 3 miljoen op een bevolking van 270 miljoen (waarvan 110 miljoen Christenen , 25 miljoen Buhdisten , 5 miljoen Hindoes en pak weg nog eens 5 miljoen mensen die in natuurgoden enz enz geloven) …dat is : 140 miljoen . Dus 270 miljoen min 140 miljoen = 130 miljoen . Klopt ? De 3 miljoen die u noemt op een moslim bevolking van 130 miljoen = iets meer dan 4 op 10 …en niet 9 op 10 . Daarbij komt , dat Indonesie zo ontzettend groot is en verspreidt …dat wanneer men dit gaat berekenen op locaties van Islam …het zo zelden voor komt …dat het bijna NIET noemenswaardig is , noch opvalt , noch dat men er over spreekt . Gaan we , de cijfers NOG verder verlagen….dat bijv. de helft van deze meisjes /vrouwen in Indonesie zouden zijn dan wordt dit cijfer nog lager en zal het 2 op 10 zijn . Gaan we nog verder door te veronderstellen dat de helft van die 3 miljoen in de Arabische landen zijn en de andere helft verdeeld over Maleisie en Indonesie , dan wordt het dus zelfs 1 op 10 . Heeft u het over dat 2e cijfer …10 miljoen …Ook goed …. 6 miljoen in de Arabische landen , 4 miljoen gelijk verdeeld over Maleisie en Indonesie …= 2 miljoen per land . 2 miljoen op 140 miljoen moslims die dan genetiaal verminkt zijn . dat is 70 TEGEN 1 70 vrouwen die NIET genetiaal verminkt is tegen 1 WEL ..( hoe dan ook , wat mij persoonlijk betreft…ook DAT is er 1 teveel) …maar bij lange na NIET datgene wat de U.N. , V.N. en al die onnozele organisaties opsommen. Zoals ik al zei , deze organisaties zoeken/zochten problemen , waar eigenlijk geen problemen waren/zijn. Puur en alleen om een bepaald land zaken op te dringen , waar men totaal geen behoefte aan heeft en om deze landen zowel POLITIEK als ook ECONOMISCH onder druk te kunnen zetten zoals is gebeurd dmv de BOMAANSLAGEN in Bali in 2002 en 2005 , daar Indonesie destijds nog een grote schuld had aan het IMF . En de USA doorgang wilde via Indonesische wateren ivm oorlog in Irak . En waarom de U.N. / V.N. en andere organisaties dit doen… ??? Financieel gewin , door landen in een bepaalde positie cq situatie te laten verkeren en zodoende macht cq druk kunnen uitoefenen. Wie er achter zit…?? Waar staat het Hoofd Kantoor van U.N. ? Waar staat het hoofd Kantoor van de IMF ? Vul zelf maar in ….

    Like

   • toestroom zegt:

    oud-marinier die zit, een mooi verhaal met waarheden.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank u wel Toestroom …Maar het gaat me om de onzin die bepaalde mensen uitkramen ..”Gebaseerd op raporten van de U.N. ” terwijl we toch allemaal wel weten dat deze organisatie en andere zoals Amnesty International en International Organisation for Migrants , gewoon GEEN vertrouwenswaardige instituten / organisaties zijn . Daarnaast , vele mensen in het Westen , reageren klakkeloos op berichten over bepaalde landen , terwijl mensen die toch al de nodige tijd in zo’n land verbrengen ivm werk-/woonsituatie , dan mag ik toch wel aannemen dat deze mensen echt wel een betere kijk hebben op wat er WEL en NIET gebeurd cq WAAR is van bepaalde beweringen van zgn organisaties / instituten die OOK nog alleen maar raportages maken van MOMENTOPNAMES . Dat wil dus NIET zeggen dat de gehele situatie constant zo is.
    En dat er “dingen” gebeuren die niet door de beugel kunen in Indonesie , zal ik echt niet ontkennen….maar waar gebeurd er niets ? Zelfs in NL , gebeuren dingen die het volk NIET te weten komt , of incorrecte informatie of anderszins incompleet . En niet alleen in NL , in geheel Europa . Maar als de U.N. echt iets willen doen , zoals vanochtend hier op het nieuws , een “protest en oproep aan de Indonesische regering om toch aub niet die 9 mensen te executeren die de doodstraf hebben gekregen. , dan doet men iets goeds als organisatie ….Maar het blijft alleen bij schriftelijke vragen van de U.N. aan de Indonesische regering. Ik zou pas respect hebben voor de U.N. , wanneer men als organisatie ipv zulke schriftelijke aanmaningen , ook zou dreigen en desnoods de dreigementen ook WAARMAKEN en uitvoeren als “sanctie” tegen welk land dan ook dat TEGEN de U.N. resoluties en/of regelementen ingaat. Maar nee hoor …!!!
    (Uit eigen ervaring , tijdens detentie hier bij immigratie, heb ik ook een NLer , Freds Mets, leren kennen., die OOK de doodstraf heeft gekregen , drugs gerelateerde zaak. ) De man is er gewoonweg INGELUISD . Door politie EN justitie daar die beiden nl. hun quotae proberen te halen ivm arrestaties en veroordelingen. De NLse ambassade doet GEEN ENE ROTMOER om NLers die in het buitenland om welke reden dan ook in de problemen komen , te helpen. Voor zover ik weet , heeft IEDERE NLer RECHT op rechtsbijstand , indien men die niet kan betalen , wordt er een PRO-DEO advocaat verzorgt. ER STAAT NERGENS IN DE NLse WET , DAT MEN DAARVOOR OOK IN NL , MOET ZIJN. NERGENS…..!!! De NLse vertegenwordiger en contactpersoon omtrent deze zaak , een Amsterdamse advocaat , Bart Stapert, doet ook geen ene moer , maar vangt WEL grof geld van de NLse overheid.
    Verder , het verhaal van Freds Mets , zou gemakkelijk bewezen kunnen worden door interventie van INTERPOL …Wat is er nou zo moeilijk aan om interpol NL na te laten gaan of dhr. F. Mets , wel of geen drugs gerelateerde zaken bedrijft ? Is NIET gebeurd . DAT alleen al , zou zaak genoeg moeten zijn voor de NLse regering om zware sancties aan Indonesie op te leggen wanneer het justitiele apparaat alhier , haar werk NIET naar behoren uitvoert . En zou dus een
    NIEUW proces kunnen EISEN. Maar nee hoor …er staan te veel ECONOMISCHE belangen op het spel voor NLse ondernemers . Waar halen die politici en het koningshuis het GORE lef vandaan om hun burgers op te offeren die “onschuldig” zijn , puur en alleen vanwege enkele zakenmensen ?
    (Einde woede aanval modus)

    Like

   • E. Janssens zegt:

    U raaskalt wat en gaat niet in op mijn argumenten, marinier. Ik heb mijn argumenten gegeven: Waarom zouden UNO, Unesco, Unicef de cijfers OVERSCHATTEN????

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ten eerste raaskal ik niet , zijn gewoon KEIHARDE FEITEN uit eigen ervaring . Ten tweede leest u niet …IK heb namelijk wel degelijk aangegeven waarom organisaties als UNESCO , UNHCR en wat nog meer van dit soort organisaties doen . Nogmaals , Indonesie heeft lang in een slecht daglicht gestaan (en ik ontken niet dat er nog veel moet gebeuren) . Feit is echter WEL , dat U.N. , IMF , A.I , IOM enz enz Indonesie onder druk proberen te zetten of dit hebben geprobeerd. Verder ook om Indonesie , 1 van de “islamitische landen ter wereld” in een kwaad daglicht te stellen , met het MANIPULEREN van raportages over vermeende genitalien verminking. Zoals ik al zei , ik zal niet ontkennen dat het TOTAAL niet gebeurd , maar ZEKER NIET op zulke grote schaal als zij beweren. Denkt u eens even na , als dit werkelijk zo zou zijn , dan had men er hier allang over gesproken. Indonesie is niet meer zoals vroeger , in de tijd van Soeharto, dat je niks mocht zeggen. De media zijn zeer open en ook de opvattingen over zulk soort ondrwerpen. Waarom de UN , landen in diskrediet wil brengen en is voor mij OOK een raadsel Zoals ik al zei…Raportages van MOMENTOPNAMES omdat men iets heeft gehoord , en dan maar even snel met nattevinger werk berekeningen maakt over een totaal aantal inwoners. Antwoord : OM ZULKE LANDEN ONDER DRUK TE KUNNEN ZETTEN …op FINANCIELE EN ECONOMISCHE wijze. En wat bedoeld u precies met raaskallen ? Over het feit dat Indonesie de USA geen doorgang heeft verleent door de territoriale wateren van Indonesie , tijdens de oorlog die de USA in Irak heeft gevoerd ? Is wel degelijk waar . Nogmaals , H.Q. van U.N. en IMF , liggen waar ? Indonesie heeft haar schuld aan IMF al voor 85% procent terug betaald NA dat het weigeren van passage door Indonesische wateren , de USA Indonesie boycotte , op allerlei manieren . En de beste manier om een land als Indonesie dan te proberen te pakken is via de TOERISTEN INDUSTRIE op Bali …..( Bron van explosieven : C4 ) Nou die mag u eens ergens proberen te stelen als het u lukt als terrorist . Is vrij moeilijk. Zelfs de NATO bondgenoten hebben moeite om dit soort explosieven te krijgen .Althans enkele jaren geleden. nog wel. Hoe komen die terroristen dan aan de C4 …via via C.I.A. geachtte Hr./ Mevr. E. Janssens Daar in het gehele Z.O. Azie de Yanks er uit geknikkerd zijn vanwege teveel sexschandalen , gepleegd door USA militair personeel . Het enige waar nog USA troepen zijn gestationeerd is Zuid Korea.
    Daarom …
    Verder zoals ik al zei ….de U.N. zouden zich met BELANGRIJKERE zaken moeten bemoeien ipv onzinnige raporten op te maken .
    Of zoals u deze dan weer WEL voor geloofwaardig neemt …bedoeld u dan dat deze raporten NET zo geloofwaardig zijn als de huidige raporten over de toestand in Afrika , en Middellandse Zeegebied . Raportages die geheel niet kloppen met de werkelijkheid , ivm AL die doden op zee ? Dit gaat namelijk al veel langer zo …alleen de laatste paar maanden , maakt men het pas bekend en de werkelijke dodenaantallen liggen nog VELE malen hoger . Dus de raportages kloppen niet of zijn onvolledig. Ik wet niet waarom U die verdomde U.N zo hard verdedigt , terwijl ze de ene leugen na de andere verspreiden om wat voor reden ze daar ook voor mogen hebben. Waarschijnlijk om weer GELD los te peuteren van donateurs enz enz om zichzelf weer eens BELANGRIJK te maken ?

    Verder , wou u me nu vertellen dat datgene wat ik schreef over de “Ter dood veroordelden ” en zeker wat die NLse man F. Mets betreft , en de LAKSE houding van NL , ook allemaal ONZIN is ?
    Indien ja , dan hoop ik dat u ooit eens een keer , wanneer u in het buitenland in de problemen komt , buiten uw schuld, dat u dan eens een beroep doet op de NLse staat aldaar vertegenwoordigt door de NLse ambassade cq Consulaat……Ik wens u veel geluk .

    En wat uw ARGUMENTEN BETREFT ….dat zijn GEEN argumenten …maar VRAGEN. En die heb ik bij deze voor de tweede maal beantwoord .

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Of zoals de raporten over de situatie in de Gaza strook …waarbij Israel de boosdoener is ? En dat Israel VN tentenkampen , scholen en/of andere gebouwen beschiet ?
    Dat neemt u zomaar klakkeloos voor waar ?
    Ik durf te wedden dat de raporten over het genitalien verminken van moslim vrouwen ZEER overdreven is althans wat betreft Indonesie . Nomaals , ik ontken NIET dat het niet gebeurd, maar op ZEER kleine schaal . Wat op zich ook verkeerd is .

    Waarom de UNESCO dit soort raporten naar buiten brengt …??? Al slaat u me dood , kan ik verder geen zinnig antwoord op geven.
    Behalve dit : “Wie heeft er het grootste baat bij , om landen als Indonesie , Maleisie en andere moslim landen op zulke wijze te interpreteren en/of in een kwaad daglicht te stellen ?”

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Dank je wel oud-marinier voor uw verhelderende informatie. Mijn god, ik vertrouwde al geen enkele instantie meer maar daar is alleen maar nog meer reden voor gekomen…

    Vandaag nog verzuchtte ik ‘wist ik maar niet al zoveel vergeleken met bijvoorbeeld 2000… en nu besef ik dat er nog véél meer is dat ik niet wist…

    U woont dus in Indonesië begrijp ik.
    Ik wist ook niet dat ‘men’ nog gewoon in Indonesië kon wonen zonder onder de ‘islamitische voet’ te worden gelopen…

    Gek, ik zou nooit overwogen hebben om daar te gaan wonen omdat het genoemd wordt als het land met de meeste islamitische invloed… en de enorme armoede… voor de corruptie ach… die is dus overàl aanwezig… weten wij ook nu…

    maar het is dus mogelijk daar te wonen al zal t feit dat u van Indische komaf bent zeker ook meespelen…

    Ik ben benieuwd hoe het allemaal zal gaan ‘verlopen’…
    grote leegloop van autochtonen uit Europa richting Afrika en wellicht dus ook Indonesië… tot de islamieten ook Europa volledig hebben naar de knoppen hebben geholpen en weer richting Afrika, Indonesië gaan en vice versa…

    Toch zouden de ‘inwoners, de autochtonen’ dit alles moeten weten en eindelijk eens het heft in eigen handen nemen en hier de ‘gutmensch regeringen’ vr het gerecht (welk gerecht? d66 gerecht?) of is dit naïef wishful thinking?

    Valt er overigens nog wel wat te wensen?

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Hoi Scarlatti ….Tja …er gebeuren zoveel rare dingen in de wereld ….Maar om u daar een fatsoenlijk antwoord op te geven , zeker die aangelegenheden gerelateerd aan Indonesie , wil ik best doen…maar dan via een email of via Skype …die contact gegevens hebben we van elkaar. Wat betreft de reden waarom ik hier woon en werk …tja , dat is 15 jaar geleden begonnen door toedoen van mijn toenmalige werkgever. En aangezien ik toen net getrouwd was met een Indonesische vrouw , en behoorlijk voor een dilemma heb gestaan om haar naar NL te halen OF ik naar Indonesie te verhuizen , was de keuze destijds snel gemaakt NA het aanbod van mijn werkgever. En wat de “armoede” betreft , waar u het over heeft , de mensen hebben hier gemiddeld in vergelijking met Westerse landen / NL inderdaad MINDER salaris . Maar , men betaald GEEN belasting meer NA ontvangst salaris…, is nl. al ingehouden door werkgever en overgemaakt aan de staat. In Jakarta regio en Bali , ligt het gemiddelde salaris tegenwoordig op Rp 8 miljoen tot Rp 10 miljoen / maand = omgerekend in Euro 650 tot 850 / maand. Na aftrek van huur (gemiddeld Rp 1.500.000,-/maand blijft er dus Rp 6,500.00,- tot Rp 8.500.00,- / maand over om van te eten , verzekeringen te betalen enz enz…De meeste mensen hebben hier geen extra verzekeringen zoals in NL / Europa of andere Westerse landen , hooguit een medische verzekering . Dus die houden VEEEEEEEEEEEEEEEEELL meer over om van te leven dan in NL , Europa / Westers land. De beelden die u heeft , zijn of van zeker 20 jaar geleden ( of nog langer) OF van inderdaad de ghetto’s die helaas nog bestaan , maar zeker niet meer op zulke grote schaal als wat men in het Westen denkt. Ook Indonesie kent economische vooruitgang Scarlatti . Daarnaast , de overgrote meerderheid van de moslims hier , is ZELF ook TEGEN radicalisering en de mensen zijn erg vriendelijk in het algemeen . Zelfs in de grote steden , zijn de moslim bevolking behoorlijk LIBERAAL . WEL moet ik toegeven dat , in vergelijking met pak weg 20 jaar geleden …er tegenwoordig VEEL vrouwen een hoofddoek dragen . Vrouwen die een BOERKA dragen hier , worden OOK door deandere moslims , stiekum uitgelachen achter hun rug , daar volgens hen dit HELEMAAL niets met de islam te maken heeft. Ze worden gekscherend “ninja’s” genoemd . Hehehe… De vouwen die dus boerka’s gebruiken , zijn van een hardliner stroming binnen de islam , en die ziet men hier LIEVER NIET. Ook zijn vele mensen hier alleen maar moslim op hun ID bewijs , daar het wel veel dingen vergemakkelijkt. Voor de rest heb je hier als Christen NERGENS last van . Als toerist ook niet . Maar het ligt natuurlijk helemaal aan jezelf, als je mensen pissig maakt , dan vraag je natuurlijk om problemen…Maar dat geldt in NL/Belgie of welk ander land ter wereld dan ook , exact hetzelfde. Ja toch ?

    Like

   • toestroom zegt:

    oud-marinier dank voor u toelichting.

    Like

 23. Wim Peters zegt:

  Wat is het toch een schorem he Pechtold,Rutte en PvdA imbeciel Samson ?

  Like

 24. Wim Peters zegt:

  Aan z,n hondenlul op hangen aan de Westertoren !

  Like

 25. gielah zegt:

  De nieuwsvoorziening over deze Al-Bhagdadi is niet ál te serieus te nemen… want vandaag meldde meer dan één twitteraar dat hij nu toch echt morsdood was.
  Nu… dát hoop ik dan maar,
  want déze voorstellen zijn zó gruwelijk… dat die hopelijk nooit ten uitvoer worden gebracht.

  Like

 26. Jan zegt:

  ISIS-baby met speeltjes

  Like

 27. Charles Martel zegt:

  Varkens hebben meer moreel en cultureel besef dan dit heerschap.

  Like

 28. tjonge zegt:

  hij is gek met zijn vrouwen verminking, wel ben ik voorstander van anti conceptie door het drinkwater van het gehele m.o. en afrika.
  .
  lijkt me een doelmatige oplossing……

  Like

 29. fransLdewit zegt:

  Houden de ouders daar niet van hun dochters of zo? Zo’n rand debiel moeten ze afschieten en wel meteen. Ben blij dat ik daar niet geboren ben zeg! En de wereld kijkt gewoon toe

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze houden daar helemáál niet van hun kinderen; niet op de manier, die wij er onder verstaan.
   Ze houden van allah. Alles en iedereen is daar een schakeltje in het Collectief Voor Allah.
   Veel méér valt er niet over te zeggen.

   Like

 30. Jan zegt:

  Syrië ligt in Europa: 4000 meldingen van genitale verminking in GB

  Klik om toegang te krijgen tot fgm-mar-2015-exp-rep.pdf

  Like

 31. anko zegt:

  En zelf overspel spelen met diverse vrouwen, Deze gevaarlijke maniaken moeten onschadelijk worden gemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s