Doorbreek het dodelijke zwijgen over de bedreigde islamcritici

Screenshot_65

(Door: Afshin Ellian)

Toen Salman Rushdie ter dood werd veroordeeld door imam Khomeini, richtten intellectuelen Rushdie-comités op. Tegenwoordig heerst er een dodelijke stilte over de bedreiging van journalisten en cartoonisten die de islam op de hak durven nemen.

Flemming Rose is een zachtaardige man. Hij praat bedachtzaam. Ik sprak hem enkele jaren geleden al eens, maar ik herinnerde me weinig van dat gesprek.

In gezelschap van zwaarbewapende mannen heb ik hem letterlijk uit het vliegtuig gehaald. Nu is hij chef buitenland van de grootste krant van Denemarken, Jyllands-Posten.

Hij staat op de dodenlijst van Al-Qa’ida die ook bij andere terreurgroepen zeer populair is. Hij is geen politicus en ook geen militair. Wat wordt hem aangerekend?

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Doorbreek het dodelijke zwijgen over de bedreigde islamcritici

 1. Tempelier zegt:

  Deze mensen moeten zwijgen , maar anderen krijgen in Nederland volop de kans om hun haat te verspreiden.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/4/Haatsjeik-Al-Qarni-spreekt-in-Eindhoven-wie-is-hij-1753747W/

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik beschouw ook de tegenstanders van de Critischi op de islam als mijn vijanden.De vrienden van mijn Vijanden zijn ook mijn vijanden.

  Like

 3. peterk2014 zegt:

  Is daar iemand, wat mij kan vertellen waarom ik het gevoel heb, dat wij afstuen op een etniese burgeroorlog?Wat duidelijk veroorzaakt word door zieklijke politisie die duidelijk de weg kwijt zijn, maar hun vluchtplan reeds voorbereid hebben en ons straks met de ellende achter laten? Zijn wij dan zo zwak geworden, dat wij deze dreiging niet meer kunnen keren? Nu al kunnen vrouwen en meisjes met blonde haren niet meer alleen over straat lopen, zonder bedreigt en betast te worden en voor hoer uitgescholden worden. Het is voor mij duidelijk, dat wij hier iets aan moeten doen.
  Wachten op onze hooggeleerde regering, heeft totaal geen zin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s